atabey yazdı:Aynen bende de o hastalık var biraz :lol:trapzone1 yazdı:VatanXLydeR yazdı: Allaha emanet ol Serkanım. Bende ara verıcem.
kesin verir ara ara veriyorum diyor benden daha fzla giriyor oyuna![]()
Hahaha
atabey yazdı:Aynen bende de o hastalık var biraz :lol:trapzone1 yazdı:VatanXLydeR yazdı: Allaha emanet ol Serkanım. Bende ara verıcem.
kesin verir ara ara veriyorum diyor benden daha fzla giriyor oyuna![]()
Verdim vermesine de uygulaması biraz yarım yamalak oldu. :roll:feroleytee yazdı:Doğru bir karar vermişsin abi. İnşallah bende verebilirim o kararı
Sen kimsin olum? :lol:freze61 yazdı:ya diyorum anlamıyosunuz ben ara verdim herkez ara veriyo beni bu kadar çok sevdiğinizi biliyordummmmmm
şaka maka serkanım dönünce seni karşımda çakı gibi görmek isterim ; bide bi daha ws atalım bak neler oluyo allaha emanet ol
atabey yazdı:Sen kimsin olum? :lol:freze61 yazdı:ya diyorum anlamıyosunuz ben ara verdim herkez ara veriyo beni bu kadar çok sevdiğinizi biliyordummmmmm
şaka maka serkanım dönünce seni karşımda çakı gibi görmek isterim ; bide bi daha ws atalım bak neler oluyo allaha emanet ol
Tabi canım inşallah görüşürüz zaten ara verdik diyoruz genelde dayanamıyorum o bir çırpıda üye adımı şifremi yazıp giriveriyorum oyuna. :lol: