Oyunda ki Bu Gruplaşmaya Artık Son Verin !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Xxxgencinsanxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Oyunda ki Bu Gruplaşmaya Artık Son Verin !

Mesaj gönderen Xxxgencinsanxxx »

ejderli büyücünün tek farkı sadece hasardır ancak bunu önlenebilir . kudret içinde med 5 yapın ejderli büyücü 2 dolduruken sizler 3 kudret doldurusunuz şu piyasa itibariyle (akik 10m/menekeşe 10m/mavi topaz 15m kadim 25/30m
ejder 270m mavi kaya 50+50+100m menekeşe /akik /kadim çer çöpü saymıyorum )

kolay gelsin........ ayrımcılık iyi deil ancak kafasına göre kayrımcılık iyi değildir.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Aynen %100 Katılıyorum İlla Ejdermi olması gerekiyor ?? ADALETSİZLİK.
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen olkin »

Tamam haklı olabilirsin ama sen kendini bir komutan düşün ve bir savaşa gireceksin. Askerlerinin güçlü olmasını istemez misin? Bu da aynı onun gibi.
Fakat ilk dediğine katılıyorum.
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen samert71 »

kardeşim benim için fark etmez sağlam adam osun şaheseri olsun tanıdık tanımadık hiç farketmez :D
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen samert71 »

XxxChesTeRxxX yazdı:Aynen %100 Katılıyorum İlla Ejdermi olması gerekiyor ?? ADALETSİZLİK.

ejderli ashaplı adamalr varken neden diğerlerini olmayanları alsınlarki sende olsan aynısını yaparsın emin ol :D
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Üzerimde hiç bişeyim olmasın gene alırlar beni bundan adım gibi eminim ;) Öncelikle grup bölgelerine Girebilmek için bunlar bence başta geliyor 1.Arkadaş çevresi 2.Oyunda tanınmış kişi olmak 3.Tecrübeli oyuncu olması 4.Grup bölgesindeki insanlara güven vermesi bence şahesere bile gerek yok aslında ama sürekli Ejder-Ashab kelimesi milletin ağzında sakız olmuş ejderli veya ashablı kişileri güclü görüyorlar :D ama tek farkları birazcık daha fazla can ve hasar vermeleri ve kudretlerinin birazcık daha çabuk dolmasıdır charlarım silindiğinde arkadaşlarım bana grup bölgesine almazlar diye hüzüntü duyduydum ama dedikleri şey senin adın yeter demesiydi ;) bence item falan hepsi 2. planda önemli olan yazdığım 4 maddeyi önce oyundaki oyunculara kabul ettirmelisiniz grup bölgesine giricek kişilerin grup bölgesine girerken senin ashabın yok veya ejderin yok gelme dediklerin hiç duymadım birazda bu bahane gibi geliyor.

SARIYER,Themurox,themuro,Bitmezbuokul,Papriska
βµяąҚ
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

DehrayN yazdı:Üzerimde hiç bişeyim olmasın gene alırlar beni bundan adım gibi eminim ;) Öncelikle grup bölgelerine Girebilmek için bunlar bence başta geliyor 1.Arkadaş çevresi 2.Oyunda tanınmış kişi olmak 3.Tecrübeli oyuncu olması 4.Grup bölgesindeki insanlara güven vermesi bence şahesere bile gerek yok aslında ama sürekli Ejder-Ashab kelimesi milletin ağzında sakız olmuş ejderli veya ashablı kişileri güclü görüyorlar :D ama tek farkları birazcık daha fazla can ve hasar vermeleri ve kudretlerinin birazcık daha çabuk dolmasıdır charlarım silindiğinde arkadaşlarım bana grup bölgesine almazlar diye hüzüntü duyduydum ama dedikleri şey senin adın yeter demesiydi ;) bence item falan hepsi 2. planda önemli olan yazdığım 4 maddeyi önce oyundaki oyunculara kabul ettirmelisiniz grup bölgesine giricek kişilerin grup bölgesine girerken senin ashabın yok veya ejderin yok gelme dediklerin hiç duymadım birazda bu bahane gibi geliyor.

βµяąҚ
1.Arkadaş çevresi => Arkadaş çevrem var ama daha da genişletmek için elimden geleni yapıyorum.Millete kendimn güvenilir kişi olduğumu ispatlıyorum.
2.Oyunda tanınmak => Oyunda beni tanıyan kişiler var ama kendimi daha da tanıtmaya çalışıyorum
3.Tecrübe => Sığınaklarda çok şükür tecrübem var.Avcumun içi gibi bilirm neyin nasıl ve ne şekilde olduğunu.Ama gelelim Miğrata.Ejderimiz olmadığı için şu ana kadar daha Centruinon a kadar gittim.Junonu görmek nasip olması (Gelecek yaza randevumu ayarladım Junonla.Ejderi üretpte karşısına çıakcagım ;) )Yani Tecrübede Sığınak için tam Miğrat için yarı tecrübeliyim.
4.Güven => Güven , en önemli şeydir sennde dediğin gibi.Hem sen onlara hemde onlar sana güvenecek.Benden yana güvenciniz sonsuz olabilir.Bundan şüpheniz olmasın.Ama bazı kişiler var ki Kenana veya Junona gelince çıkıyorlar.O çıkanlara sesleniyorum.Biz hiç bişe kaybetmiyoruz , kaybeden sizsiniz.Diğer bir güven oalyıda Kenan veya Junon un canı 1 kalasıya gruptaki kişilerin bir kısmını grup liderinin dışarı atması.Ondada biz bişe kaybetmiyoruz kaybende onlar.

Amacım post kasmak değil açıkca söyleyeyim.Burak (SARIYER) arkdaşımızın görüşüne katılarak bir kaç düşüncemide ben ekleyeyim dedim.Yani Ejder miş , Ashab mış bunların hepsi geçicidir.Her şeyden önce İNSANLIK kalıcıdır.Bir yerde izlemiştim sizle paylaşmak istiyorum.

100000000000(1 kişilktir)( diğer 0 lar ise onu tamamlayan özelliklerdir.Ne kadar 0 eklenrse sonuna o sayınn değeri büyür.Yani ne kadar özellik eklerseniz kendinize o kadar geişirsiniz.)

Ama o 1 i silelim.

00000000000(geriye sadece 0 alr kaldı.Sonuna ne akdar 0 eklerenz o sayının değeri hiç büyümez.)
Yani bir kişi kişiliğini kaybederse ne akdar özelliği olursa olsun o kişiden artık hayır gelmez.Yani Güvenini kaybettiren kişi ne kadar saglam olursa olsun artık ona değer veren pek kalmaz.

Eğer sizleri rahatsız edici kelimeler kullanmış isem Afedersiniz.

İyi forumlar.Bol eğlenceler.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
oligarshi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Aldem

Mesaj gönderen oligarshi »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
100000000000(1 kişilktir)( diğer 0 lar ise onu tamamlayan özelliklerdir.Ne kadar 0 eklenrse sonuna o sayınn değeri büyür.Yani ne kadar özellik eklerseniz kendinize o kadar geişirsiniz.)

Ama o 1 i silelim.

00000000000(geriye sadece 0 alr kaldı.Sonuna ne akdar 0 eklerenz o sayının değeri hiç büyümez.)
Yani bir kişi kişiliğini kaybederse ne akdar özelliği olursa olsun o kişiden artık hayır gelmez.Yani Güvenini kaybettiren kişi ne kadar saglam olursa olsun artık ona değer veren pek kalmaz.

Eğer sizleri rahatsız edici kelimeler kullanmış isem Afedersiniz.

İyi forumlar.Bol eğlenceler.
Çok güzel bir örnek vermişsin..
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.

2007 - ?
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

DehrayN yazdı:Üzerimde hiç bişeyim olmasın gene alırlar beni bundan adım gibi eminim ;) Öncelikle grup bölgelerine Girebilmek için bunlar bence başta geliyor 1.Arkadaş çevresi 2.Oyunda tanınmış kişi olmak 3.Tecrübeli oyuncu olması 4.Grup bölgesindeki insanlara güven vermesi bence şahesere bile gerek yok aslında ama sürekli Ejder-Ashab kelimesi milletin ağzında sakız olmuş ejderli veya ashablı kişileri güclü görüyorlar :D ama tek farkları birazcık daha fazla can ve hasar vermeleri ve kudretlerinin birazcık daha çabuk dolmasıdır charlarım silindiğinde arkadaşlarım bana grup bölgesine almazlar diye hüzüntü duyduydum ama dedikleri şey senin adın yeter demesiydi ;) bence item falan hepsi 2. planda önemli olan yazdığım 4 maddeyi önce oyundaki oyunculara kabul ettirmelisiniz grup bölgesine giricek kişilerin grup bölgesine girerken senin ashabın yok veya ejderin yok gelme dediklerin hiç duymadım birazda bu bahane gibi geliyor.

βµяąҚ

Kendın Demıssın Oyunda Tanınmak ve Cevrenın Olması Dıye .. Onlar Senın Arkadaşların Veya Arkadaslarının Arkadaşı Oldugun Icın Alıyorlardır Yada Tecrubelısın Dıye.Fakat Oraya Gırdıgınde Onları Hızlandıramazsın ;) Iyı Forumlar.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Aeoroea yazdı:

βµяąҚ

Kendın Demıssın Oyunda Tanınmak ve Cevrenın Olması Dıye .. Onlar Senın Arkadaşların Veya Arkadaslarının Arkadaşı Oldugun Icın Alıyorlardır Yada Tecrubelısın Dıye.Fakat Oraya Gırdıgınde Onları Hızlandıramazsın ;) Iyı Forumlar.
Hızlandırmak mı ? One ilk defa duyuyorum Tanımadıklarımda çok istiyor rahat ol. ;) Farkımız , tarzımız BETA olmamız. ;)

SARIYER ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön