Normalde Hep Kredi Kartı İle Alıyordum Ama Bazı Sorunlar Nedeniyle PLUSU Artık E Pin Kart Olarak Alacağım.
Üyelikal.com dan En Yakın Cafenin Kızlılay'daki ''DİKK@T CAFE'' Olduğunu öğrendim.
Yalnız Forumdaki Konular ve Arkadaşlarımdan Takip Ettiğime Göre Yeni Plus Kartlar Cafelere Gelmemiş.
EĞER DİKK@T CAFEDEN BU AY İÇİNDE PLUS ALAN VARSA YAZABİLİRMİ ?
Ya da Yetkili Yöneticiler Yeni PLUS PAKETLERİ Cafelere Dağıtıldı mı Söylerse Sevinirim.
Ankara KIZILAY DİKK@T CAFE
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Ankara KIZILAY DİKK@T CAFE
önümüzdeki senin ilk günlerinde onunu önünüden geçicem büyük ihtimalle , sorarım var mı yok mu diye
Süpersn Mükemmel Olur ama Belki gelmiştir PLUSSUZ Kalamk Acaip Sıktı Acil Almam Lazım :lol:girayankara yazdı:önümüzdeki senin ilk günlerinde onunu önünüden geçicem büyük ihtimalle , sorarım var mı yok mu diye
- girayankara
- Demirci Çırağı
gitmeyebilirmde ama çok büyük ihtimalle giderim gitmişken bi tel no da alıcam lazım oluyor 
- Savascimcfly
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
arayıp sorarsan cevabını bence daha çabuk bulursun
parmak bassam olurmu ?
- girayankara
- Demirci Çırağı
bu güm ( 3 Ocak ) gittim kafeye sordum Üyelikal dan İKV Plus Paket geldi mi diye gelmedi cevabını aldım
telefon numarasınıda aldım : 0312 435 33 02
girayankara yazdı:bu güm ( 3 Ocak ) gittim kafeye sordum Üyelikal dan İKV Plus Paket geldi mi diye gelmedi cevabını aldım
Hmm..Bende Oradan Alıyorum, Neden Gelmiyorsa :| PLUS Fazla Rağbet Görmediğinden mi Diyeceğim Ama E-Pin Şeklinde Alanların Hepsi Dikk@t Cafe'den Alıyor...