Oyunda Hata çok önemli!!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Oyunda Hata çok önemli!!!

Mesaj gönderen Glatyator »

Benim Karakterimin adı glatyator 49 lvl ve 2 defa çalındı 1 defa 38 1defa 39 1 defada 49 şimdi 49 lvl de neyse benim sorunum şu ben oyunda 2 seneye yakındır oynuyorum bi tane hariçinde dalton conk yüzük 35 lvlik 39 lvlken oyun o zmn düştü ilk defa oyun hayatım boyunca ilk defa düştü bi item efsunlu ondan sonra 40 lvl 3 tane karakter kastık 2 tane 42 lvlik var neden bir tane item düşmüyor millette dolu item var hepsi max element paraları çok şaheser üretiyorlar bizde örs parası çıksın yeter .Şimdi diyeceksiniz destege mail at kaç kere attım oamatik mesaj atıyorlar :D :D :D :D :D :D :D :D hadi diyelim sen kastın 1 saatte 1 lvl örnek veriyorum anı yerde kastık veya başka başka yerlerde bana birisi demiştiki aynı yerde 4 5 saat kas kastım kastım onuda yaptım 3 tane karakterden 1 hafta boyunca en az yalansız 7 saat kastım hergün aynı yerde bana otomatik mesajda ne diyor plus size item garantilemez sadece şansınızı arttırır ama bana plussuzda bi item düşmedi derdimi buraya taşıdım bende

ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ YAZI UZUN OKUMAM SADECE BUNA BAKIN BANA OYUNDA İTEM DÜŞMÜYORRRRRRR
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Oyunda Hata çok önemli!!!

KİMSE YOKMU
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

item düşürme işine yada neden paranın olmadığına Destek Biriminin çözüm üretebileceğini sanmıyorum. ;) 7 saat aynı yerde kasmak yerine şuan sunucunda en değerli ve en çok aranan maden (mavi topaz / akik vsvs) ne ise onu çekmeyi denesen sana daha yararlı olur.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Horozoglu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Horozoglu »

RedNight yazdı:item düşürme işine yada neden paranın olmadığına Destek Biriminin çözüm üretebileceğini sanmıyorum. ;) 7 saat aynı yerde kasmak yerine şuan sunucunda en değerli ve en çok aranan maden (mavi topaz / akik vsvs) ne ise onu çekmeyi denesen sana daha yararlı olur.

Maden cekmeye sıra gelırse :)) ceker[/b]
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

adam haklı onuda çektim ama şu farklı yerde çıkma işlemi herşeyi durdu.Bişey çekemiyorum adamlar teknigini ögrenmiş
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

başka cvp yokmu gmler başka bişey olsa hemen atlar
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

Arkadaşım,
Aslında bu söylenmez ama sende bil herkes bilsin.
İtem Hangi Yaratıktan Çıkar?
Pluslı ya da plussuz farketmez.İtem kasmanın tecrübesi şöyledir:
Mesela;Gümüş akrep kes.Ama kestiğin gümüş akrebin aynı olanı yani öldükten sonra canlanan,ve gene öldükten sonra canlanan yaratığı kes.Sürekli aynı yaratığı kes keski 100 delik ihtimal item sana düşsün.
Kısacası bir yaratığın %3 ihtimalle item düşürme ihtimali varsa o yaratığı sürekli sen keseceksinki item sana düşsün.Bu taktiği yaptım ve 3 azat item,fevzi asa kutadgu+solucan kafa,urban şifa eld vs gibi değerli itemler düşürdüm sende sizde aynısı yapın elinizde bir item olacaktır. ;)
İyi Forumlar...
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I

“Genel Sohbet” sayfasına dön