Bunlar dışında bir çarım yoktur..
kendi çarlarında "Ayça" ve "Hemşire" isimleri olan diğer kullanıcılarla herhangi bir alakam da yoktur...
daha açık ifade ile;
"Sonayça" ben değilim.kendisini tanımam...
Loncamda benden önce olan sanırım benim girdiğim günlerde ilişiği kesilen Börteçinexhemşire ile de herhangi bir bağım yoktur...
dikkatinize sunarım
sevgi ve saygılar
not: çok fazla resmi kurum TRT açıklaması gibi oldu..bir espri ile bağlayalım;
savaşçımın ismi olan Octavia nın bir araba markasıyla ilintisi bulunmamakta ve ben... hayır... Skoda firmasının müşteri temsilcisi değilim
Tarih te augustus un kız kardeşi Octavia dan esinlenerek yazdığım bir nickti..yaptığım hatayı farkettiğimde 20 lvl olmuştu silip baştan bir savaşçı daha açmak istemedim;)
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
ah şimdi sıkı bir mac leopard çı birde win 7 ci de buraya dadanırsa gözlerimden yaşlar gelip hayranlıkla sizleri izleyeceğim..
konu nerdeeen nereye:D:D:D
bu arada evet Pardus güzel sistem:D
ve sağolun yüzünüzde bir nebze tebessüm yarattıysam ne mutlu bana..
ama ben o dialogu savaşçımla her girişimde yaşadığımdan varın siz gerisini düşünün:D:D
hatta biri bir gün lak die pm atıp durup dururken sadece "superb mi?" dedi ve gitti...boş boş baktım ekrana "bu ne ki şimdi?? nasıl bir item ismi bu??" die...yanlış mesajdır diye sallamadım...sonradan aslında olayın ne olduğunu anlamam için başka bir arkadaşın bana açıklama yapması gerekmişti:D
bu alanda ki zirve bence o superb ci kardeşimizindir..