Lodoslar sağlam zevki ve en önemli farkıda adam akıllıların klanı olmasıdır arz klanına gidersin bir sürü 12 yaşlarında çocuk bulabilirsin o yüzden önüne gelen arz oluyor ama lodos klanındaki 1 aklı başındaki adama bedel bile olamaz..qalanoth yazdı:Lodos Klanının Sana İhtiyacı Varmıydı Acaba ?
Genelde Birçok Konuyu Okur Geçerim Ama Ezmek Lafını Duyunca Yazmadan Edemedim..
Tılsımda Sözde Bir Arz Üstünlüğü Var ..
Fakat Bu Üstünlük Neye Göre Belirlenmiştir ?
Burdan Herkese Soruyorum ..
Üstünlük Kalabalık Olup Adam Kesmekmidir ?
Barkın Bundan Sonra Arzlara Geçiyor!
Re: Barkın Bundan Sonra Arzlara Geçiyor!
Nothing
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
üstünlük kalabalık olup adam kesmek değil bunu siz yapıyorsunuz ne zaman meteordan babı aliye geçecek olsam çil yavrusu gibi 40 level ve 45 level arası lodoslar tamamen sürü psikolojisi ile adam kesiyolar.qalanoth yazdı:Lodos Klanının Sana İhtiyacı Varmıydı Acaba ?
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- onurala
- FareAdam Düşmanı
arkadas lodoslar üstün diorsunuz istiorsanız emlerde skorları takip edin veya klan savaşı etkinliğinde
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Her açıdan arzların daha üstün olduğu kabul edilmeli fakat ben her zamanEZİLENLERİN YANINDAolma gibi bir prensibe sahibim fakat loncam vesilesiyle lodos olmayıoruz umarım en kısa zamanda lodoslar kendini toplar içlerindeki çürükleri temizler güzel klan savaşları ve dayanışmalar olur
Daha fazla bilgi için Kurtlar loncası Fedaix projesine bakabilirsiniz ...

- kayserilim
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: zemheri
Bende ezmek kelimesini duyunca takıldı gözüm bi an..beni bilen biliyor eskiden koyu bi LODOS dum şunu unutma bazen yenilmekde yenmek kadar büyük kahramanlıkdır önüne gelen arz güclü die arza gecerse tabi lodosar gücsüz olur
işte biz bu yüzden koyu bi lodosuz herzaman gücsüzün ve az olan yerde oldugumz için unutma nerde çokluk orda..... öle işte
Birzamanlar..
Alyy&Xlsaykoxl
Karargahxalyy&Karargahxserkann
Birzamanlar..
Alyy&Xlsaykoxl
Karargahxalyy&Karargahxserkann
'ʂմղմƈմ
/color]
/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ
/color]
/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ
/color]
/color]ZeMHeRi'

'ḰĿᾋƝ
'ĿὋƝƇᾋ

-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
1 senede 44 lwl olabilen bi adam lodos klanında barınamaz zatii barkın eö,meteorda görüşmek üzere
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Ne kadar sacma bır konu cokmu aradın bu konuyu acmayı anlamadım sen kımsınkıde ben ona gecıyorum ondan cıkıyorum dıyosun ..xD anlamıs degılım hayret arkadas KOnu kılıt sacma bı konu..xD
Ulen bende yan carla arza gecıyom buraya konu acım gerı lodosa gecıyom buraya konu acıyım olurmu cok acayıp ınsanlara sahıbı Burası Turkıye Oda dogru..xD
Ulen bende yan carla arza gecıyom buraya konu acım gerı lodosa gecıyom buraya konu acıyım olurmu cok acayıp ınsanlara sahıbı Burası Turkıye Oda dogru..xD
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Arkadasım sen lodoslara ezık demıssın LOdoslar gıbı ıı anlasan kım var=? Mısall KAdım geldıgı gun dayanısmayı 2 gunde rayına oturttuk arzlar ıse Tun lodosların kadım bıttı anca rayına oturdu++++bazı arzlar lodos oldu+++bazı arzlar masumdan yardım ıstedı yeter herhalde bu sana Bencee ıı lonca Dayanısmadan anlasılırrr bunu unutmaa arzlar ne kadar cok olursa olsun Bır arkadas yazmıs nerde cokluk orda. b .... guzel bı sozdur herhalde. Lodoslarda dayanısma var arzlarda adam fazlalıgı kanatimce bu... ııgeceler...kasaphasan06 yazdı:Her açıdan arzların daha üstün olduğu kabul edilmeli fakat ben her zamanEZİLENLERİN YANINDAolma gibi bir prensibe sahibim fakat loncam vesilesiyle lodos olmayıoruz umarım en kısa zamanda lodoslar kendini toplar içlerindeki çürükleri temizler güzel klan savaşları ve dayanışmalar olur
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
eyvallah bütün laflarına
arzlar gerçekten kadim geldiğinde 1-2 hafta sadece pineklediler lodoslar maşallah neredeyse görevini aldığı an kesen adamlar bile oldu peki ondan sonra ?
1 hafta geçtikten sonra o masumunuz bile o lodoslar arzların yanına gelip görevlerini yapmalarını istemediler mi ? o kalan 1 ayda lodoslar 1 kere kadim kesebildi mi kendi başlarına ?
Ben çok iyi hatırlıyorum 4-5 gün kestiniz geri kalan bütün günlerde arzların yardımıyla kesebildiniz hatta
bazı adamlarınız tabiri caizse yalvardılar ...
Kimse kırılmasın ama gerçekler bunlar herkese kolay gele
1 hafta geçtikten sonra o masumunuz bile o lodoslar arzların yanına gelip görevlerini yapmalarını istemediler mi ? o kalan 1 ayda lodoslar 1 kere kadim kesebildi mi kendi başlarına ?
Ben çok iyi hatırlıyorum 4-5 gün kestiniz geri kalan bütün günlerde arzların yardımıyla kesebildiniz hatta
samedsedir06 yazdı:Arkadasım sen lodoslara ezık demıssın LOdoslar gıbı ıı anlasan kım var=? Mısall KAdım geldıgı gun dayanısmayı 2 gunde rayına oturttuk arzlar ıse Tun lodosların kadım bıttı anca rayına oturdu++++bazı arzlar lodos oldu+++bazı arzlar masumdan yardım ıstedı yeter herhalde bu sana Bencee ıı lonca Dayanısmadan anlasılırrr bunu unutmaa arzlar ne kadar cok olursa olsun Bır arkadas yazmıs nerde cokluk orda. b .... guzel bı sozdur herhalde. Lodoslarda dayanısma var arzlarda adam fazlalıgı kanatimce bu... ııgeceler...kasaphasan06 yazdı:Her açıdan arzların daha üstün olduğu kabul edilmeli fakat ben her zamanEZİLENLERİN YANINDAolma gibi bir prensibe sahibim fakat loncam vesilesiyle lodos olmayıoruz umarım en kısa zamanda lodoslar kendini toplar içlerindeki çürükleri temizler güzel klan savaşları ve dayanışmalar olur

Selamün aleyküm.qalanoth yazdı:Lodos Klanının Sana İhtiyacı Varmıydı Acaba ?
Arkadaşlar , Hakan kardeşimiz sadece bir cevap vermiştir , konuyu açan arkadaşa.
İki klanda da çok değerli ve saygıdeğer insanlar var.
Ama konuyu açan Barkın , Lodoslara ezme diyerek onları küçük görmüştür.
Hakan da dolayısıyla ona layıkıyla bir cevap vermiştir.
Şimdi , bırakın birbirinizim düşüncelerini eleştirmeyi.
Barkın , malesef emeline ulaşmış.Şimdi bundan böyle , bu konuya cevap vermiyeceğiz.
Ve bundan böyle bu tür konu açanlara da yol göstermeyeceğiz.
Lütfen , konu ve yorumları iyice okuyup anlamadan eleştirmeyin.
Barkın , sende bu tür konular açmaktan vazgeç.