ßiR SeRwEr DoLusu İsYann!!!!**

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
RapkopatLatif734
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

ßiR SeRwEr DoLusu İsYann!!!!**

Mesaj gönderen RapkopatLatif734 »

[/size][/i][/b] S.a Arkadaslar Ben Sıze Bır Konu Hakkında Dusuuncelerımı AnLatmaq Istıyorum ..
Arkadaslar Tskx?xkomutan ' ından Belırttıqı Gıbı Loncası Olmayan Ve Oyunda Pek Tanınmayan Kımse [G]rup öLgeLerıne AlınMıyor..!! Isı BıLmıyor DenıLıyor Isı BıLmeyen Varsa ÖğretıCeksın...Çünkü Sende Onu Bır Yerden öĞrendın Unuttmaa

Komutana ßu Konuda yEnı ßaSLıq Actıqı Icın Coq TsqrLerımı Sunuyorum...

UnutmaYınız Sızde Bır yErden ÖğrendiNizz..!!!
Kullanıcı avatarı
XsureksizX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: ßiR SeRwEr DoLusu İsYann!!!!**

Mesaj gönderen XsureksizX »

ÇoK dOğRu
Resim Keyfe Keder .. ALayına GiDeR .. Namımız DeĞiL .. ŞekLimiz YeTeR
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Lodosxbaskan »

Haklısın Arkadaşım Klana bazen bakıyorum heep de tanıdık varmı sığınak yapacak migrata tanıdık adam aranıyor..

Yok işi biliyonmu Yok ejderli büyücü Yok sağlam tank Yok önceden keşmiş (bnm yeşile ve kadime tank yapmıslığım var Odaki işi bilmeyen tankı ve ya savascıyı gruba aldırıyorum nasıl ne yapcanı anlatıyorum bn sende sıra deyince hem örenmiş oluor hmde yapmıs .. Ama sizde Yok laf dinlemiyon söz dinleyin yok menzil alın bunlar en çok sığınaklarda ve migratta kullanılıyor.. Ha işi bilmisin ha bilmemişin Örencen Arkadaşım ne var yani çoğu kişi bilmiyor Bende Bilmiyordum AMa Saolsun Gençfbxasefff Ablam bana yardımcı oldu bende ona göre sağlam Tank oldum .. Bna öretti sizde öretin neyi nasıl yapcağımızı önceden bilelim hata yapmayalım...
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!

!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kackin »

Lodosxbaskan yazdı:Haklısın Arkadaşım Klana bazen bakıyorum heep de tanıdık varmı sığınak yapacak migrata tanıdık adam aranıyor..

Yok işi biliyonmu Yok ejderli büyücü Yok sağlam tank Yok önceden keşmiş (bnm yeşile ve kadime tank yapmıslığım var Odaki işi bilmeyen tankı ve ya savascıyı gruba aldırıyorum nasıl ne yapcanı anlatıyorum bn sende sıra deyince hem örenmiş oluor hmde yapmıs .. Ama sizde Yok laf dinlemiyon söz dinleyin yok menzil alın bunlar en çok sığınaklarda ve migratta kullanılıyor.. Ha işi bilmisin ha bilmemişin Örencen Arkadaşım ne var yani çoğu kişi bilmiyor Bende Bilmiyordum AMa Saolsun Gençfbxasefff Ablam bana yardımcı oldu bende ona göre sağlam Tank oldum .. Bna öretti sizde öretin neyi nasıl yapcağımızı önceden bilelim hata yapmayalım...
Naptın be kardeş :)
Son..
Kullanıcı avatarı
asef
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen asef »

Lodosxbaskan yazdı:Haklısın Arkadaşım Klana bazen bakıyorum heep de tanıdık varmı sığınak yapacak migrata tanıdık adam aranıyor..

Abooo rezil ettin len ne ablası çar kadın çar sadece :D :D :D
Kullanıcı avatarı
asef
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen asef »

Ama genede haklı yönleri var ( beni rezil etsede :D:D ) herkes daha önce kesen tecrübeli arıyor. Onlarında kendilerine göre haklı yanları var tabi ki . Fakat daha önce gitmeyen oyuncular peki ne yapıcak, onlarada bir şans verilmeli. Bir kişi sana bir soru sormuş ona 2 dakikanı ayırsan yardımcı olsan , ne eksilirsin ne çoğalırsın. Eskiden var olan dayanışmayı tekrar oluşturalım. Ben elimden geldiğince sorulara cevap görevlere yardım etmeye çalışıyorum. Sizde elinizden geldiğince yardımcı olursanız arkadaşlara bana göre herşey çok güzel olur . Bunlar benim kişisel görüşümdü.

Herkese iyi forumlar...

Not: İçimden yorum yazmak geldi fakat 5 dakika geçtiği için üstteki iletiyi düzeltemedim. Yeni ileti yazmak zorunda kaldım
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Çok satıldım, çok hatalı gruplarla Sığınaklar'a girdim, onlarca iksir harcadım ve bir Kenan bile kesemedim...
Bunun için galiba tanıdıklarla giriyorum..
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
AncyraTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AncyraTR »

Ben İlk Tanıdığımı Alırım Dostumu Eğer Yoksa Diğer Arkadaşlardan Birisini Alırım .
Neden Tanıdık Bu Oyuna Zevk İçin Giriyorum ve Tanıdıklarımla Dostlarımla Hoş Vakit Geçirmek İçin.
Skype'yi Kuruyoruz Bir de Migrat 10 Numara Makara Oluyor.

Diyelim Tanımadığını Aldın Girdin Tam Geldin Junon'a Adam Dedi Şöyle Yapalım Sen Dedin Böyle Yapalm
Ortalık Karıştı Junon Kesilmeden Çıktı + Bir Ton Moral Bozukluğu Ne Gereği Var.

Eğer Dışarda Görev Varsa Elimden Geleni Gene Yapıyorum Ama Migrat Sıgınak Gibi Uzun ve Stress Dolu
Bir Maratonda Elimden Gelenin Fazlasını Yapmam Gerekiyor ve Buda Beni Büyük Bir Stres'e Sokuyor
Gerek Duymuyorum Bu Şekilde Yapılan Grup Bölgelerine.
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!

________________________AncyraxforEVER____________________

AncyraTR

Ankara-TÜRKİYE
Kullanıcı avatarı
OooJustPLayooO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen OooJustPLayooO »

Fatih'siz migrat oLmuyor be yasinim :D :D

EuxinouS.....
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

AncyraTR yazdı:Ben İlk Tanıdığımı Alırım Dostumu Eğer Yoksa Diğer Arkadaşlardan Birisini Alırım .
Neden Tanıdık Bu Oyuna Zevk İçin Giriyorum ve Tanıdıklarımla Dostlarımla Hoş Vakit Geçirmek İçin.
Skype'yi Kuruyoruz Bir de Migrat 10 Numara Makara Oluyor.

Diyelim Tanımadığını Aldın Girdin Tam Geldin Junon'a Adam Dedi Şöyle Yapalım Sen Dedin Böyle Yapalm
Ortalık Karıştı Junon Kesilmeden Çıktı + Bir Ton Moral Bozukluğu Ne Gereği Var.

Eğer Dışarda Görev Varsa Elimden Geleni Gene Yapıyorum Ama Migrat Sıgınak Gibi Uzun ve Stress Dolu
Bir Maratonda Elimden Gelenin Fazlasını Yapmam Gerekiyor ve Buda Beni Büyük Bir Stres'e Sokuyor
Gerek Duymuyorum Bu Şekilde Yapılan Grup Bölgelerine.
Aynen :)
Son..

“Genel Sohbet” sayfasına dön