6 KİŞİNN 1 KİŞİYİ KESMESİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN , 1 ARZIN 6 KİŞİYİ KESMESİ.
Bakıyorumda lodoslar tek arzlar tarafından görüldüklerinde hemen kaçıyorlar ve 2 dakika sonra 3-4 kişi geliyorlar işte onların erkeklikleri bu kadar tek gelemiyorlar.

+ örnek olarak ben bana 3 4 kişi ile dalan lodosları tek tek bulup kesiyorum sonrada adım aça çıkıyorcebrail yazdı:Doru yoolu bulmuşun ....h.o nediyelim ama konu greksiz....
O senın kusurun, Çoğu arz görev için Lodos a geçmısdır Ve da bu sebeble kımın ne b*k oldugu ortaya cıkmısdır Kimınlerını gözünü İtem para burumuş Gerçek dostluk arıyosan Arz klanıni girmenı tavsife ederım, Ha yok ben Kp kasacam rütbe manyagı diyosan Lodosa geç hem sana açlıgı ögretırler hemde Lodos ların ne oldugunu Benım çok arkadaşım var ldos dan arz geçen Hepsiniin iyi bir nedeni var ARz olmak için...beckson28 yazdı:arz olma bende duygusal ömürsülük yapıodum pişmanım arzalar göreve felan gitmiyo

Miqrop yazdı:O senın kusurun, Çoğu arz görev için Lodos a geçmısdır Ve da bu sebeble kımın ne b*k oldugu ortaya cıkmısdır Kimınlerını gözünü İtem para burumuş Gerçek dostluk arıyosan Arz klanıni girmenı tavsife ederım, Ha yok ben Kp kasacam rütbe manyagı diyosan Lodosa geç hem sana açlıgı ögretırler hemde Lodos ların ne oldugunu Benım çok arkadaşım var ldos dan arz geçen Hepsiniin iyi bir nedeni var ARz olmak için...beckson28 yazdı:arz olma bende duygusal ömürsülük yapıodum pişmanım arzalar göreve felan gitmiyo
Dipnot:Kimseden korkum yada çekinecegim yok.(Herkez Özgürdür)![]()