Elementlerin Dönüşü
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Re: Elementlerin Dönüşü
Yönetim bence cok güzel düşündü ofansif veya defansiz diye ayrım yaparak , ama biz oyuncular hala çözemedik bu durumu. Bölgeler gelmeden önce elementlerle vs atan savasçıların şikayetleri hep sert ve agır vurusun etkin olması saldırı itemlerinin çöp olması idi.Yani vs lerin 39 ıwı halini herkes özlüyordu çünkü item ve emek konusuyordu vs lerde.
Ama biz oyuncular ofansif , defansif ayrımı geldikden itibaren vs leri ofansif değilde defansifden atmamız lazım bence , defansifde atılıcak savascı vs leri hem sert ve agır yeteneklerini kullandırmıcak hem saldırı savunma itemlerinin değerini elementlerin konusmasını arttırıcaktır.
Yani kısacası 39 ıwı deki vs özlemimizi böylece bitirmiş olucaz. Bu düşüncemi değerlendirmenizi isterim.
İyi forumlar.
Ama biz oyuncular ofansif , defansif ayrımı geldikden itibaren vs leri ofansif değilde defansifden atmamız lazım bence , defansifde atılıcak savascı vs leri hem sert ve agır yeteneklerini kullandırmıcak hem saldırı savunma itemlerinin değerini elementlerin konusmasını arttırıcaktır.
Yani kısacası 39 ıwı deki vs özlemimizi böylece bitirmiş olucaz. Bu düşüncemi değerlendirmenizi isterim.
İyi forumlar.

49 Seviye savaşçım var üstü diziliydi urban ve solucan farabi hem tank hem ofansif olabilirdi 2 sinide oldum dediler ...... git savaşçı gb giremez. tmm dedim,
Şifacı açtım şuan 48 seviye üzeri full ibni sayılır sen 48 lv sın gelme diyorlar veya tek şifa gidiyoruz sana ihtiyacımız yok zaten 48 lv sın ?
şimdi gelelim büyücümü 49 yaptım dedik ejder asan yok şah eserin yok üstün sağlam deil gelme sen !
Eee ne anladım ben bu işten siz gruba almadıkça 1 lv ayrımı yaptıkça nasıl item kasıcaz soruyorum nasıl sağlam olucaz 1 lv için varya !
Şifacı açtım şuan 48 seviye üzeri full ibni sayılır sen 48 lv sın gelme diyorlar veya tek şifa gidiyoruz sana ihtiyacımız yok zaten 48 lv sın ?
şimdi gelelim büyücümü 49 yaptım dedik ejder asan yok şah eserin yok üstün sağlam deil gelme sen !
Eee ne anladım ben bu işten siz gruba almadıkça 1 lv ayrımı yaptıkça nasıl item kasıcaz soruyorum nasıl sağlam olucaz 1 lv için varya !
Nothing
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Güncel !!!
(Sürekli Güncellenecektir.)
(Sürekli Güncellenecektir.)

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

Günlerce aylarca uğraş element saldırı set düz bi güncelleme gelsin hepsi çöp olsun.Bİ ws zevkimiz vardı onunda içine ettiler yücelen ard set düzdüm yine olmadı ışık zırh düşüren kendini kral sanmaya başladı bende şimdi şifacıyı düzdüm onunla ws atıyorum ama tabiki savaşçı kadar zevkli olmuyo !
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Scalgar valla grup bölgelerine büyücü ve şifacınla giremiyorsan o senin sorunun
Büyücüde ejder olması şart değil sunucudaki 49 lwl şahesersiz büyücülerin %70 i grup bölgesine girmiştir
2. si taktik biliyorsan şaheseri o kadar önemsemezler
birde 48 lwl şifacıyı mı gb almıyorlar ben 45 lwl şifacı ile giren gördüm
Büyücüde ejder olması şart değil sunucudaki 49 lwl şahesersiz büyücülerin %70 i grup bölgesine girmiştir
2. si taktik biliyorsan şaheseri o kadar önemsemezler
birde 48 lwl şifacıyı mı gb almıyorlar ben 45 lwl şifacı ile giren gördüm

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

''Arkadaşlar aramızda tartışma yapmayalım.Konu kilitlenebilir!
Sadece konuyu güncel tutabilmek için sürekli desteklemede bulunacak yazılar yazın.Bu konu gerçekten çok önemli.Element eşyaların tekrar değerlenmesi gerekiyor.O KADAR EMEK O KADAR VAKİT O KADAR PARA.BUNLARA YAZIK OLDU.
Sadece konuyu güncel tutabilmek için sürekli desteklemede bulunacak yazılar yazın.Bu konu gerçekten çok önemli.Element eşyaların tekrar değerlenmesi gerekiyor.O KADAR EMEK O KADAR VAKİT O KADAR PARA.BUNLARA YAZIK OLDU.

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Aslında Grup Bölgelerindeki Yaratıkların zırh oranları %70 e çıkartılabilie elementlerin değerlenmesi için zaten büyücülerde fiziksel giren çok az :lol: :lol:

- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
elemetin değerlenmesi bi sakınmaya bakar
bence sakınma geri dönsün ama maxlarda söyle olsun mesela yaratıkların zırh oranı düşürülsün direnci artırılsın böyle süper olur
<)
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Anlamlı ve doğru bir konu olmuş fakat tepki çok geç verilmiş.Bu saatten sonra böyle bir sistemi bozamazlar.Eğer eski sistemi getirmeyi denerseler şu anda elementleri ucuzdan alan kişiler zengin olacak ve diğer kişiler(Yücelen ve element setini ucuza satanlar)daha büyük bir isyana başlıyacaklar.Zevk almaya bakın :|
Eski bir İKV oyuncusu
Eski bir İKV oyuncusu
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre