Kdrgzm hakkında

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
berkukk
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Kdrgzm hakkında

Mesaj gönderen berkukk »

Arkadaşlar buqün saat 14:00 civarından itibaren Kdrgzm adlı büyücüyü ben kullanmaya başladım.Artık ben kullanıyorum artık o hırsız serweri bıraktı e.ö qitti rahat ettik sanırsam aslında bir mana da da sırf onu qöndermek için diyebiliriz bu işe.Eqer ya başından beri sensin diyenler olursa Saldır serwer açıldıqından beri oyunda eqer 1 kere hırsızlıqı mı qören varsa buyursun konuşsun kanıt koysun inanalım beni tanıyan tanır sözüm bu kadar.Bu saatten sonra da adı hiç bir kötü işle anılmıcak inş kimse korkmasın.Artık 0 yepyeni beyaz bir sayfayla başlıyor qibi düşünün Kdrgzm i bundan önceki vakalarda canı yananlardan o kişiler adına ben özürdiliyorum.

Resim

Resim
Buda inanmayalar için foto...
Bu arada Sagopaxhacker isimli şifacı ile alakam kalmamıştır herkezin dikkatine...
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Kdrgzm hakkında

Mesaj gönderen Byefsane »

Hayırlı Olsn...
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
recocan96
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen recocan96 »

ne diyelim hayırlı olsun inşallah iyi günlerde kullanırsın
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
berkukk
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen berkukk »

Eyvallah iyi dilekleriniz için çok saolun
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sehabe09 »

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanman dilegiyle...
Turkokaradulx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Turkokaradulx »

yalan [İçerik düzenlendi] sizde hemen inainin warmı boyle bişe adam sunucudan gitiyse neden sirket yapıp benim carlarıma goz diyorursunuz + sen carı satp cep tel nona kaydediyorsun alan adam 2gun sonra sana geri geliyor bunasıl halolacak hırsızın kocum anasana hırsız sok su garıp kafana bunu
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Ulan sizin yalanızı yiyem ben benim Kuklacı serwerindeki 3 yıldız Ejderingazabı nickli charımı aktarark çalıp sonrada burda satan siz deyilmiydiniz????????????????????

şİMDİDE DİYORSUN o char artık bende zaten sendedi hödük kime maval okuosun sen O karakteri senin o şifacınla deyiştirdin sanırım Ejderi var diye O char hırsızdır kmse inanmasn bu palavralara ha ne yaparsın şimdi temiz bi karakter gibi görünürsün ilk sıralar sonrada büyük bi lokma görünce yersin siz böylesiniz olm böyle benim çalınan charımı verecem vadiyle Kendi charımı aktarmadınızmı hırsızlar :evil: :evil: :evil:
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
berkukk
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen berkukk »

Eqer buqüne kadar benim tarafından herhanqi bir lirasına bile birşey olan varsa konuşsun eski sahibi beni ilqilendirmez arkadaşım ben artık 0 bir sayfa açtım kimi kandırıyorsun diyrsun benim geçmişimde 1 tane hırsızlık qördüysen konuş turko senin carınla en ufak ilqim bile yok daha da konuşma başka da birşey diyemem ;)
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Forum Kuralları

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

viewtopic.php?f=52&t=18

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön