Kullandırmayınız

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kamil
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kullandırmayınız

Mesaj gönderen kamil »

Yanlızlığa itildiği günden bu yana böyle bu çocuk.
Çamur atıp duracağına önce klandan olsun bölgeden olsun önüne gelene ağzına gelen her şeyi diyen bir velet çevremde fazla barınamazdı ister arz olsun ister lodos bu birincisi.
ikincisi :Şu oyunda seni kimlerin tanıdığını bir düşün. ya küfredip bulaştıkların yada benim yanımda gezmeye başladığın zamanlardan hocanın yanında birisi olarak tanıyanlar. sadece bu kadar bir çocuksun ilerisini düşünme bile. bu ikincisi
Üçüncüsü ikidir çıkarcı item düşkünü falan atıp tutuyon
Yanımdan evet item yüzünden dışladım seni . centten pantolonu düşürdükten sonra bizi satan, sığınaktan takı düşürme sevdasına kapılan sen değilmişsin gibi konuşuyon. içinde kin, nefret, fesatlık barındıran, uyumsuzluk gösterenler benim yanımda barınamamıştır barındırmamda. Bak sen tek başına kös kös gtezerken benim çevrem yine insanlarla dolu. Herkes kimin ne olduğunu çook iyi biliyor ısrarla burda karalama kampanyası yapsanda bu böyle yapmasanda.
Yok gamze şöyle dedi böyle dedi falan atıp tutuyon. senin emaren yokken o çocuk benim yine kardeşimdi. kardeş olarakta kalacak. kardeşler arasında zaman zaman anlaçmazlıklar olsa da biz et tırnaktan ayrılmaz biliriz. birde kendine bak gamzenin ardında fır döndüğün günleri ne çabuk unuttun. senin esas derdin gamze ile anlaşılan. Ve benim ona sahip çıkmamı kaldıramıyon. Daha çook çekemeyeni çatlatırız biz. sende haddini artık bilip sus bence kirli bir çamaşır gibi terkedilmenin acısı ile yüzleş sen
by KAMİLX,Kamilxx,Kamko,Kamilxxx,Xkamilx,Xkamilxx,Temizlikçi,Quantumxkamilx,Quantumxlimak...( Diken atanada Gül At ki gül atmayı öğrensin. )
Kullanıcı avatarı
Generalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Generalll »

Hamza bu konu ıle alakası olmayan seyler yazıosn .yarası olan gocunur.Kamıl abi adam gıbı adamdır...
Kamıl abının yazdıkları dogru 30 lewn adamlar görev içn klana gırıyor .sonra 2 3 kp kasınca gerı cıkmıyr.
Gecen bi lodos 24 lewn bana yardım etmemı istedı dedım lodossun adam dıo cıkaym zaten lodoslaru sevmıyorum.yanı adamlar lodosluıgu sevdıgınden degıl görev için ve cok kalablık oldugundan gırıyor.Aynısı arz ıcınde gecerlı yine 15 20 lewn arz klannına gırmş .oda yanlş ..
Müdür
Büyüklider
MusTaFaKeMaLPaŞA
ScHeKıLL
Generalll

[Duman Loncası]
Yakalım Bir Cigara Kafamız DuMaNnN'LaNSıNnn !!!
Deprem54
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Deprem54 »

Kamillll koş Migrat yapacaz sensiz olmuyor ;)

Efendixxlithium Soyluxdarkelf
'' Yıkarmı Sandın Bu Yalancı Ayrılık ''
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

İstersen .araYalım paLLYAncho yu güüney i kim kimi dışlamış soralım. gamze ile bi alakam yok senide biliyoruz hoca fazla konuşma sus haddini bil yoksa bildirirler .SEN YOKKEN BİZ VARDIK VE KARDEŞXHAMZA BEN BENİ TANIYANLAR TANIR KENDİNE PAY ÇIKARMA BENDEN SANKİ İYİ BİR EŞYAMIŞ GİBİ HE GERÇİ SEN ADİDASSIN DOĞAL :lol:
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

:twisted: Kamil çok konuşuyorsun motorun soğusun...yediremiyorsanız girmiceksiniz klana... :twisted:
Oyuna girdiğimde yanına 2 kişi almanı tercih ederim ancak bana öle yetersizniz tek yakalıyınca kolay ölüyorsunuz... :ugeek:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

seagle yazdı: :twisted: Kamil çok konuşuyorsun motorun soğusun...yediremiyorsanız girmiceksiniz klana... :twisted:
Oyuna girdiğimde yanına 2 kişi almanı tercih ederim ancak bana öle yetersizniz tek yakalıyınca kolay ölüyorsunuz... :ugeek:
Sen kimsın len ? Her konuda atıp tutuyon welet. Kamil abiyi ne kadar tanyon kı yorum yapıyorsun ?
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Kullanıcı avatarı
katar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen katar »

LosTT yazdı:
seagle yazdı: :twisted: Kamil çok konuşuyorsun motorun soğusun...yediremiyorsanız girmiceksiniz klana... :twisted:
Sen kimsın len ? Her konuda atıp tutuyon welet. Kamil abiyi ne kadar tanyon kı yorum yapıyorsun ?
Lan Lost asıl sen Seagle yle nasıl böle konuşursun lan KaaamiiiiL ! in nasıl biri olduğu anlaşılıo ztn ...Hergün yeri öpüp vızıklıyan velet bugün kimlere dikleniyor... :ugeek: :twisted: :ugeek:
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

Konunun açılış nedeni neydi . aMa Sonuç Ne oLuyo hadi Hayırlısı .
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
katar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen katar »

ReaL yazdı:Konunun açılış nedeni neydi . aMa Sonuç Ne oLuyo hadi Hayırlısı .
doğru diyorsun
Herkezin kendine ayit yorum serbestliği var kimsenin şu LOStt gibi atılan yorumları eleştirmesi yüzünden bu tip sıorunlar oluyor... :ugeek:
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

ben Kimseyı ortaya atmadım sadece amaç ne dedım sonuc ne oluyo dedım . :idea:
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kilitli