TURKIYEIMPARATOR yazdı:Şu ana kadar sürekli Kenan kesiyorum.Ejder Asa olmadıgndan Junon u görmek nasip olamdı daha.İnşallah en kısa zamanda oda olacagından eminim.Öncelikle tebrikler.Hiç Junon kesmedim ama bu videoyu izlerken kendimi orada sandım bir ara Yılan tıss layınca noluyor onu anlamadım.Bu videoyu çeken arkadaşımıza daha zırh düşmemiş.İnşallah düşer kardeşim.Hem sana hemde bizlere.Kolay gelsin.
Yılan tıslayınca ck olmayan herkes lüyor evet malesef zırh haladüşmedi bunu yazmadan öcne junon kestık yıne düşmedi şans işi birazcık herkese cıkar inşallah ...
Camalotti yazdı:Arkadaşlar JONUN'u keserken tank'ın içmesi gereken iksir hangisi__?? lütfen bunu cevaplar mısınız?
Kesme taktikLerine göre değişir fakat biz eLektirik direncini 1000 yapmak için shenkuo içiriyoruz. Geri İtemLere geLince zırhı %70 yapacak kadar zırh werici (soLucan wb.) itemLer.. Geri kaLanı ise peLewne giyerse rahatça kesiyoruz.
Şu oyunda video çekme işini öğrensem bizimkini de koyacağım...
Bu gece 4. kez Junon kestim ve Oksidant Zırh aldım cidden bende şans var buna inanıyorum...
EmirBerkKorkmaz yazdı:Şu oyunda video çekme işini öğrensem bizimkini de koyacağım...
Bu gece 4. kez Junon kestim ve Oksidant Zırh aldım cidden bende şans var buna inanıyorum...
zd soft öneririm ses fln da alıyor sınırsız çekim kalitesi qüzel...
ama bi sorun war bende son qünlerde fare imleci hariç her şeyi bembeyaz qösteriyor beyaz bi ekranda imleç hareket ediyor
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!