Sa byLer
Sıqınak ve migrat geldiktan sonra Buyuculere olan önem cok artti
kisacasi savascıların önemi git gide düşüyor
yönetimden savaşçilar içinde bi kac degişik uygulamalar yapmalarını istiyorum
SavaşciLarin Papucu Dama atıLdı :(
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SavaşciLarin Papucu Dama atıLdı :(
büyücünün eskiden ne çektiqini anlıyorsunuz herhalde?Narkozz yazdı:Sa byLer
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Giricende nolucak bız 120 junon 150 kenan kestık aldıgımız şey nucleus yuzuk sınır stresten baska bırşey degıl artık ne mıgrat yapıyorum ne sıgınak topaza geçıyorum stres olmuyorum emınmkı mılyonlarca defa junon kessemde bana zırh yok bunu ogrenmış oldum
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
oyunda bi adaletsizlik var zaten bide üstüne karakterler arası farklarda oluyor bunu anlayamadım kimse ilgilenmiyor mu acaba
millet o kadar junon kesiyor adamlara bişe düşmemesi ilginç +++++ eskiden savaşcılar çook önemliydi şimdi büyücüler daha sonra şifacılar mı olucak buna bi standart getirilmesi gerekiyor savaşcı ofansife geştiği an enerjisi büyücüler gibi gidiyor ne anlamı var savaşcının herkes savaşcı karakterini silsin büyücü olsun o zman
millet o kadar junon kesiyor adamlara bişe düşmemesi ilginç +++++ eskiden savaşcılar çook önemliydi şimdi büyücüler daha sonra şifacılar mı olucak buna bi standart getirilmesi gerekiyor savaşcı ofansife geştiği an enerjisi büyücüler gibi gidiyor ne anlamı var savaşcının herkes savaşcı karakterini silsin büyücü olsun o zman
Seven sever sevmeyen s. olup gider senden öncede vardım bu dünya sensizde döner
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
sawaşçı defansif de olsa ofansif de olsa yetenek açmasa da ENERJİSİ AYNIDIR. zırhı fln deqişir.melikee yazdı:oyunda bi adaletsizlik var zaten bide üstüne karakterler arası farklarda oluyor bunu anlayamadım kimse ilgilenmiyor mu acaba
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
aldatmaz2012 yazdı:Giricende nolucak bız 120 junon 150 kenan kestık aldıgımız şey nucleus yuzuk sınır stresten baska bırşey degıl artık ne mıgrat yapıyorum ne sıgınak topaza geçıyorum stres olmuyorum emınmkı mılyonlarca defa junon kessemde bana zırh yok bunu ogrenmış oldum
İnsanın Kalbi temiz olacak senin gibi birine milyon kes istersen gene düşmeş
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Hangi Damda ? :lol:
İndirelim Papucu :mrgreen:
Papucun Efsunu Ne ?
Kim Attı Dama?
Papucun Efsunu Ne ?
Kim Attı Dama?

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Haklısın Mimetmitmet yazdı:büyücünün eskiden ne çektiqini anlıyorsunuz herhalde?Narkozz yazdı:Sa byLer
Never beleive someone who tells who they are.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:YaLnIzKaLp yazdı:Hangi Damda ? :lol:
Papucun Efsunu Ne ?
Kim Attı Dama?
Never beleive someone who tells who they are.
Arkadaşlar Dedıgınız gıbı Savaşçıların Eskı Önemı yok artık sıze samımı söyluorum daha ne kenan nede junon gördum cok cıddıyım neden ? cunku savaşçıyım ve artık çar kasmaya gucum yok kasarsamda savaşçı kasarm neden cunku daha guclu ama sıgınakmış mıgratmı orda adamlar yuzumuse bıle bakmıyor Geçen sıgınak asansörun önunde sıfacının bırıne dedımkı
Sıgınak yapalımmı Bana Verdiği cevap [Savaşçılarla işim yok buyucun varsa onunla gel]Dedi bu nası bılaf ya önceden buyuculer savaşçı gördumu kacacak delık arardı sımdı savaşçılara bakmıolar bıle bn savaşçıdan waz geçmem ısderse bı ömur junonu kenanı görmiim umrumdamı banane bı zırhımda olmayı wersın urbanla ıdare ederım arkadaş Tekrar Söyluorum Savaşçıda ŞAŞMAM !
Sıgınak yapalımmı Bana Verdiği cevap [Savaşçılarla işim yok buyucun varsa onunla gel]Dedi bu nası bılaf ya önceden buyuculer savaşçı gördumu kacacak delık arardı sımdı savaşçılara bakmıolar bıle bn savaşçıdan waz geçmem ısderse bı ömur junonu kenanı görmiim umrumdamı banane bı zırhımda olmayı wersın urbanla ıdare ederım arkadaş Tekrar Söyluorum Savaşçıda ŞAŞMAM !