Selamun Aleykum arkadaşlar bu forumda ki son yazılarımdandır...
Bu akşam 20:00 sularında Çarlarıma girdiğimde Tüm itemlerim ve paralarımın yok olduğunu gördüm
Soyuldum sanırım ,Tüm ablalarım ve abilerim Allah'a emanet olsun...
Üzdüğüm veya kırdığım birileri varsa Affetsinler bu oyunu Alın terimle oynadım hiç harama el sürmedim ama benim herşeyimi çaldılar, Zararımı buraya yazsam sende bu kadar para, item, maden varmıydı dersiniz, sunucunun gizli zenginlerindendim :? Herşey Gelip Geçici Gerçekten...
Tüm emeklerim birden uçup gitti...
Tüm sevgili dostlarım'a veda etmek zorundayım uzun bir maceranın ardından böyle yok olmak istemezdim ama yapacak birşey yok ne yazık ki
Geçmiş oLsun Kerim,Fazla zararın var ama sorun değil dostun çok bu sunucuda abilerin,ablaların,arkadaşların tarafından seviliyorsun...O kadar takma kafana Oyunada veda felan gibi saçma şeyler söyleme bence Yardım ederim ben sana fazla birşeyim kalmadı ama benim malım senindir her zaman. . .
Para felan bunları boşver sen Kp kasarım ben sana çar dolu sen üzülme yeterki...
Berat ile birlikte elimizden geldiği kadar yardım ederiz sana Kerim.Sıkıntın olmasın
Şu sanal alemde 2-3 adam kalmış zaten 1 tanesini daha kaybetmiyeceğiz. . .
Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
Eger Carın soyuLmadan once Veda etseydın eyw yoLun acık oLsun derdım Ama Çarın soyuLdu dıye weda EdıyorSan Bır yere qdemezsın Benımde Çarım soyuLdu(3 defa) En az Senın kadar Zarar.
ßır yere qıtmıyorsun ..
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Legendxdalgac yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar bu forumda ki son yazılarımdandır...
Bu akşam 20:00 sularında Çarlarıma girdiğimde Tüm itemlerim ve paralarımın yok olduğunu gördüm
Soyuldum sanırım ,Tüm ablalarım ve abilerim Allah'a emanet olsun...
Üzdüğüm veya kırdığım birileri varsa Affetsinler bu oyunu Alın terimle oynadım hiç harama el sürmedim ama benim herşeyimi çaldılar, Zararımı buraya yazsam sende bu kadar para, item, maden varmıydı dersiniz, sunucunun gizli zenginlerindendim :? Herşey Gelip Geçici Gerçekten...
Tüm emeklerim birden uçup gitti...
Tüm sevgili dostlarım'a veda etmek zorundayım uzun bir maceranın ardından böyle yok olmak istemezdim ama yapacak birşey yok ne yazık ki
Allah'a emanet olun...
Elimden qelen her türlü yardıma hazırım.Bir şey olursa bana ulaşırsan sevinirim her türlü yardıma hazırım oyunu bazı piclere bırakmıyalım