Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?
yok kardeşım 33 kere kesmeme rağmen dusuremedım sonunda bıktım oyunu bıraktım carlarım soyuLdu 1 mıLyar nakıt param caLındı,, Lonca sıstemı gelırse tekrar oyuna donebılırım

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
ilk defa migrata girdim savaşçımla kenan zırhı düşürdüm bi kerede motorin kesilmişti bişe çıkmamıştı . ama büyü çarımla sığınakta 10 a yakın madalyam oldu sadece 1 kere iksir düşmüştü sistemde hata olduğuna inancım kuvvetli ne yazıkki .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
89 tane kenan 37 tane junon kestim ve elimde olan şeyler ;
Kıyamet Alevi GB Amplifikatör
Maraton Cansiperhaneli Ayakkabı
sizcede komik değil mi ? diyeceksiniz ki en azından zırhın var şeklin var. şekil şekilde nereye kadar ? artık ben diğer insanlar gibi nucleus alternator zırh cıkarmak ıstıyorum.tamam bak ondanda vazgeçtim kenandan bi takı cıksın ya.kıyamet alevi cıksın o bile yeter artık bıktım yemın edıyorum.her seferde sabretmekten bıktım.plusun reklamını yapmayı bılıyorlar azıcıkta şu şansları arttırsınlar. plus al artıcak dediler ee aldım gene cıkmadı.de ki bana 1000 tane junon kesıcen sana kesın nucleus zırh verıcem yemın ederım ki hepsini keserim o kadar sıkıldım ya.grup bölgelerinde şaheser cıkarmak ıcın en az 1 saatımızı vermemız lazım.ee zaten şans işi şaheser sana cıkmıyor daha fenası ise gruptan hıc kımseye cıkmıyor.çevre var giriyoruz ama adam şifasını büyüsünü dizdi sıra savaşcısında adam onuda dizdikten sonra ne işi olur bölgelerde.savaşcıyla istediğimde giriyorum ama bi zevk vermıyor kı savaşcı ne max işliyor ne element ? napıcam gidene kadar öyle oturcak mıyım yoksa durmadan durdurma nara saptırma mı atıcam, bırakın bea.böyle saçmalığı şans şans nereye kadar kaç kere kesıcem daha bilmıyorum.kessem garantiside yok bıktım.grup bölgesi geldiğinde maraton ayakkabı ılk hafta cıktı tamam. ben meteorit olduğumdan bana lazım olan tek sey nucleus kolyeydi ama daha düşüremedim 3 ay oldu bölgeler geleli daha nucleus kolye düşüremedim şaka gibi.plus paralarınıda saymıyorum ha.diğer insanlar gibi para verip ben para verdim adam gibi oyun yapın demem. şu insanlar biraz oyunda vakit geçiriyor şu itemi istiyor ne olur biraz erken cıkarsa he ?
onlarca kestık ve kesmeye dewam edeceğiz baklım şans bize ne zaman gülecek.
sizcede komik değil mi ? diyeceksiniz ki en azından zırhın var şeklin var. şekil şekilde nereye kadar ? artık ben diğer insanlar gibi nucleus alternator zırh cıkarmak ıstıyorum.tamam bak ondanda vazgeçtim kenandan bi takı cıksın ya.kıyamet alevi cıksın o bile yeter artık bıktım yemın edıyorum.her seferde sabretmekten bıktım.plusun reklamını yapmayı bılıyorlar azıcıkta şu şansları arttırsınlar. plus al artıcak dediler ee aldım gene cıkmadı.de ki bana 1000 tane junon kesıcen sana kesın nucleus zırh verıcem yemın ederım ki hepsini keserim o kadar sıkıldım ya.grup bölgelerinde şaheser cıkarmak ıcın en az 1 saatımızı vermemız lazım.ee zaten şans işi şaheser sana cıkmıyor daha fenası ise gruptan hıc kımseye cıkmıyor.çevre var giriyoruz ama adam şifasını büyüsünü dizdi sıra savaşcısında adam onuda dizdikten sonra ne işi olur bölgelerde.savaşcıyla istediğimde giriyorum ama bi zevk vermıyor kı savaşcı ne max işliyor ne element ? napıcam gidene kadar öyle oturcak mıyım yoksa durmadan durdurma nara saptırma mı atıcam, bırakın bea.böyle saçmalığı şans şans nereye kadar kaç kere kesıcem daha bilmıyorum.kessem garantiside yok bıktım.grup bölgesi geldiğinde maraton ayakkabı ılk hafta cıktı tamam. ben meteorit olduğumdan bana lazım olan tek sey nucleus kolyeydi ama daha düşüremedim 3 ay oldu bölgeler geleli daha nucleus kolye düşüremedim şaka gibi.plus paralarınıda saymıyorum ha.diğer insanlar gibi para verip ben para verdim adam gibi oyun yapın demem. şu insanlar biraz oyunda vakit geçiriyor şu itemi istiyor ne olur biraz erken cıkarsa he ?
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
O resimdeki % 50 oalyında bence yönetim bir kaç tuşa eksik basmış.Gerçek hali bence % 0.50 dir.Şu ana kadar 20 Kenan = 19 Madalya + 1Niobyum.Oniobyumda geliba %0.50 lik şans dilimi bana vurduahmetakif yazdı:Selamun Aleykum
Çok Acı bir durumla karşı karşıyayız.Zırh düşürdüğüm halde bile var olan bir haksızlığı çoğu kez forumda olsun destekte olsun Oyun içi olsun dile getirmeye çalıştım.Çalışacağımda
42 Defa giren Öz kardeşim Olan [ Esat ]
45 defa kesen Öz kuzenim [ Byfth-Sagoist ]
Elde Olan 72 Adet Madalya Ve hiçbir işe henüz yarayıp yaramadıgı muamma
Plus Boşuna aldığımı sanıyorum.Artık almayacağım.
Plus bittiği gibi oyunu bırakıyorum.Hayatta Sorumsuz bir İKV den önemli daha birçok şey var.
Grup bölgelerinin gelmesi sözde üyelerin İtemlenip 59 lwl hazır olması ama düşmüyor düşmüyorsa neden geldi grup bölgeleri Yine soru işaretleri ????????
Farkındamısınız bilmiyorum Ama Yönetime cok sitemim var Şöyle bir ara dinleseler beni 3 sayfa döküman bildirecegim.
Eskiden Oyun neden güzeldi Biliyormusunuz ?
Çünkü Oyun Para için yapmıyordu herşeyi Paraya değer vermek yerine oyuncuyu oyuna baglama süresiydi.
Şimdi Artık herşey bir Endüstri Oyun içinde yazılan İKV YARDIM yazıları yeterince moralimi bozuyor.
Ayrıca Kutu al Avantajlı ol gibi sloganlara kesinlikle katılmıyor.Gerçeği yansıtmadıgını düşünüyorum.
Yönetim Kendi kafasına Göre yapmak istediğini yapıyor.Allah İyi etsin ne diyelim
Allah Geleceğimizi Geçmişimizden Hatırlayıp Yön verenlerden eylesin....
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
fazla yazı yazmayın özet leyip öle koyun okuyamıoz yawSuskunjackal yazdı:89 tane kenan 37 tane junon kestim ve elimde olan şeyler ;

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
bu da ayrı bi deRTTokerx yazdı:fazla yazı yazmayın özet leyip öle koyun okuyamıoz yawSuskunjackal yazdı:89 tane kenan 37 tane junon kestim ve elimde olan şeyler ;
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
veym2 yazdı:en güzeli verdikleri madalyalar karşılığı alıncak itemler böyle saçma sapan şans işiyle olmuyor 2 aydır grup bölgelerinden düşün tek item fevzi cevo yüzük 1 kaç maden bide maraton ayak düştü okadar
Kesinlikle katılıyorum Her yaratığın ayrı madalyası olabilir. örneğin nasıl Kenandan niobyum düşüyorsa kenana ayrı madalya alınıp istenilen nucleus kıyamet alevi veya alternator yüzük alınabilir

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bence bu sistemle hiç bir yere varılacağını düşünmüyorum.Şimdi kimsenin emeğini küçük görmüyorum ama .grup bölgeleri geldiğinden beri sadece 1 kaç gün dışında sürekli girip kestiğimiz junon ve kenanın hesabını inanın yapamıyorum.teşkilatta ilk İ.K.V de 2. olarak kestik junonu ama aldığım evocati zırh ve 950 tane madalya ki coğu migrattan çıktı .Biz zar zor plus paket alalım gecemizi gündüzümüzü verelim sistem diğer adama 3 efsunda şaheser set dissin bumu yani bence İKV kendini geliştirmesse çok ortağını yani oyuncusunu kaybeder bu iş hiç bi yere varmıyo .İnsanın sinirleri bozuluyo artık ne yapacağını bilmiyo.Çok üzülüyorum maddi ve manevi olarak gösterilen emeğin karşılığı bu değil
Saygılarımla LoNcA KUVA-İ MİLLİYE 'DEN Paşaxkadir
Saygılarımla LoNcA KUVA-İ MİLLİYE 'DEN Paşaxkadir
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
bakın az önce sığınaktan çıktım plus paketi bırak özel kutu aldım adam plussuz ve adama benden çok çanta iksir item düştü ben avcumu yaladım..
ve taa kenana kadar gittik kestik sadece 2 ÇÖP İTEM düştü.
zorunluluk olmasa oyun madalya vermeyecek nerdeyse.
komple yalan dolan yönetmin işi ne işler döndüğü belli ama birileri karlı çıktığı için ses çıkartmıyor bazı kesimler ki o kesimler şu an bu gm lerin desteği sayesinde en güçlü konumdalar
benim suçum ne kardeşim özel kutu ise kutu aldık hani sonuç saçmalık
aha buraya defarca yazıyoruz sonuç ne sıfı.. nasıl osla forum görevlisi bile okumaz bu yazıyı ama olsun yazmaya devaammmmmmmm.
bizler oyuncuyuz koyun değiliz.. etrafına bakan insan anlar neler döndüğünü
ve taa kenana kadar gittik kestik sadece 2 ÇÖP İTEM düştü.
zorunluluk olmasa oyun madalya vermeyecek nerdeyse.
komple yalan dolan yönetmin işi ne işler döndüğü belli ama birileri karlı çıktığı için ses çıkartmıyor bazı kesimler ki o kesimler şu an bu gm lerin desteği sayesinde en güçlü konumdalar
benim suçum ne kardeşim özel kutu ise kutu aldık hani sonuç saçmalık
aha buraya defarca yazıyoruz sonuç ne sıfı.. nasıl osla forum görevlisi bile okumaz bu yazıyı ama olsun yazmaya devaammmmmmmm.
bizler oyuncuyuz koyun değiliz.. etrafına bakan insan anlar neler döndüğünü
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin