Sarılarınsülo okan kardeşimizden özür diLerim...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Sarılarınsülo okan kardeşimizden özür diLerim...

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Bundan bır kaç ay önce. SarılarınLoncasına karşı cok buyuk bır öfke doğmustu... belKı loncalarını bıraz yıprattı bu öfkem... ama öfkemın nedenını sımdı anLadım Sarılarınsulo yanı fatıhmıs adı hayısyetsız kısıLıkı ben sülo okan sanıordum meğersem o deyıLmıs dıordum bu kadar ıyı bır ınsan neden bır kotu bırde ıyı oLabıLıor arkadaşlar dıkatLI oLalım forumu ve oyunu takıp edıorum süloya yanı okana cok buyuk ofkeler doğmus belKı bunun neDenı Sarılarınsulo fatıh denılen kısılıksız herıf yapıordur haa bıde Bu mesleyıde buqun orenmıs oLdum ıyı oLdu Sarılarınsulo fatıh denılen kısılıksız 10 arzın yanında bana artıstLık yapark daldı dığer arzları tanıdım ıcın bana dalmadılar dığer 2 sıfacı suLoyu sıfalamaya devam ettıler tabı suLonun kudretı bana yetmedı ıcın 2 kere ıksır ıctı bende Kaiserı atııla abıyı caqırdım orda arzların ıcınde ındırdık tabı bu gereksız konu açmamın sebebı Sarılarınsulo fatıhın ıftırasıdır.mıletın ıcınde bana kesme abi diye yalwardın fotosunu aldım vesayre vesayra foruma atacam falan dedı ben buraya atmasını ıstıorum o foto.... neyse sız boyle kısılıksızlere dıkat edın..... Not Sarılarınreıs ve sarılarınsulo savşacı ıyı oLan okandıur Sarılarınsulo buyucu kotu oLan fatıhdır ...
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sarılarınsülo okan kardeşimizden özür diLerim...

Mesaj gönderen sokan28 »

Keşke bunu daha önce ben anlatmaya çalıştığımda anlamak isteseydiniz.Neyseki anlamışsınız.Geçmişi unutmak gerek.Fatih yani Sarilarinsulo benim mahalleden arkadaşımdır onun için bu konuda millet seninle aynı hataya düşüyor.
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

okanCım o arkadaşı uyar bence senın adını kırletıor ben onceden bıLmıordum kusuruma bakma.. her şeyı Foruma tasımam bıLıosundur tek taşıyacam konu bırının oyunda ıftıra atmasıdır...
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

sulo küfürbazda sülo iyi
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
elevli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen elevli »

leonar :) baq kardeşim kendini cok kasıyosun konusurken yok ole yok bole yok urdan yok burdan haysıyetsız falan fılan :)
bence kasma kendını ben adam olana takılmam kaısere pm atmısın kendınde dıyosun :))) cagırdım dıeyn sensın kestık dıyen sensın bıde ustune foto koycam ne gerek war:) ıtıraf etmısın hem ben sana kudret yetırsem ne olur yetırmesem ne olur ... sen kımsınde sana kudretımı harcıcam ıksır ıctın dıyosun bırı max hasar ıkısr :D:D ve buyucuyum bırıde estergondu unutma :)

ensonleonar bı soz war sakın unutma :)
etme coluk cocukla muhabbet ver lolıpopu elıne cekmesın zahmet :)
meyveyı soymadan içinden ne cıkacagını bılemessın kardeşş:) bu arada lonca başkanıma saygılar :)

su yasına gore takıl leonar bu arada zate herkes bılıyo ben buyucu suloyum okanla alakam yok sadece loncadan var ...
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

ahmet e laf atmak için biraz çalış sulo ana bacı küfredersen alayı sana küfreder
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.

“Genel Sohbet” sayfasına dön