aklıma bişey takıldı.şubat ayında 1 ay plus alıcam ben
/kutu yok buralarda/
aklıma takıldı.
şimdi bu plus pakaet ıcın e pın alcaz ya.
7979 a mesaj atınca biz. sadece faturalı hatlara mı e pın gelıyo
ben konturlu hat kullanıyorum ne yapabılırım
borçlanma yada bı yerlere para yatırma gibi bişey söz konusumu mobıl odemede(birazda cekınıyorum telefonla plus almaya :S)
mobil plus paket
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: mobil plus paket
ibrahimking yazdı:/kutu yok buralarda/
Reis nerde yaşıyorsun sen XD
Merhabalar,
Mobil ödeme ile Plus Pakete sahip olabilmek için tek yapmanız gereken Avea veya Turkcell hattına sahip cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne istediğiniz paketin kodunu yazarak 7979'a kısa mesaj atmak.
1 Aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paket için IKV1 yazıp 7979'a göndermelisiniz.
3 Aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paket için IKV3 yazıp 7979'a göndermelisiniz.
Cep telefonunuza gelen onay mesajını EVET yazarak en geç 2 dakika içinde yanıtlayın.
Cep telefonunuza gönderilen E-Pin bilgilerini , ana sayfa üzerinde yer alan E-Pin bağlantısına tıklayarak üyelik tipini seçtikten sonra üye girişi yaparak onaylayın. GSM Şebekenizin Kontörlü yada Faturalı olması gerekmez. Her iki durumda da seçtiğiniz paket in karşılığı olan fatura/kontör miktarı ile ücretlendirilecektir.
İyi eğlenceler.
Mobil ödeme ile Plus Pakete sahip olabilmek için tek yapmanız gereken Avea veya Turkcell hattına sahip cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne istediğiniz paketin kodunu yazarak 7979'a kısa mesaj atmak.
1 Aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paket için IKV1 yazıp 7979'a göndermelisiniz.
3 Aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paket için IKV3 yazıp 7979'a göndermelisiniz.
Cep telefonunuza gelen onay mesajını EVET yazarak en geç 2 dakika içinde yanıtlayın.
Cep telefonunuza gönderilen E-Pin bilgilerini , ana sayfa üzerinde yer alan E-Pin bağlantısına tıklayarak üyelik tipini seçtikten sonra üye girişi yaparak onaylayın. GSM Şebekenizin Kontörlü yada Faturalı olması gerekmez. Her iki durumda da seçtiğiniz paket in karşılığı olan fatura/kontör miktarı ile ücretlendirilecektir.
İyi eğlenceler.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

teşekkur ederım
ankarada yasıyorum waffe kardesım ama sadece merkezde kutu var.okullar acıkken gıdemıyorum .bızım semtte carrefour fılan var ama onlarda satmıyo kutu
ankarada yasıyorum waffe kardesım ama sadece merkezde kutu var.okullar acıkken gıdemıyorum .bızım semtte carrefour fılan var ama onlarda satmıyo kutu
ibrahimking yazdı:teşekkur ederım
Anladım şubelerde,bayilerde olmuyor merkeze gitmen gerekiyor oda uzaksa gidilmiyor.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

adama ikv plus kutu var mı dıyom adam o ne lan dıyowaffle yazdı:ibrahimking yazdı:teşekkur ederım
Anladım şubelerde,bayilerde olmuyor merkeze gitmen gerekiyor oda uzaksa gidilmiyor.
Gidebilirsen şuralarda var.ibrahimking yazdı:adama ikv plus kutu var mı dıyom adam o ne lan dıyowaffle yazdı:ibrahimking yazdı:teşekkur ederım
Anladım şubelerde,bayilerde olmuyor merkeze gitmen gerekiyor oda uzaksa gidilmiyor..getirirzmisiniz dıyom .adam 40 tane soru soruyo kalsın deyıp cıkıyorum
..merkez cok uzak kalıyo.bı dost kıtabevınde var benım gıdebıldıgm onada yılda bır ısım dusuyo :S
Eryaman Optimum Outlet - Media Markt [Büyük ihtimalle mevcuttur]
Kentpark - Media Markt [Geçen gün gördüm
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

araba fılan yok bızım.ora taa otekı ucu ankaranınXTIMURX yazdı:Gidebilirsen şuralarda var.ibrahimking yazdı:adama ikv plus kutu var mı dıyom adam o ne lan dıyowaffle yazdı:ibrahimking yazdı:teşekkur ederım
Anladım şubelerde,bayilerde olmuyor merkeze gitmen gerekiyor oda uzaksa gidilmiyor..getirirzmisiniz dıyom .adam 40 tane soru soruyo kalsın deyıp cıkıyorum
..merkez cok uzak kalıyo.bı dost kıtabevınde var benım gıdebıldıgm onada yılda bır ısım dusuyo :S
Eryaman Optimum Outlet - Media Markt [Büyük ihtimalle mevcuttur]
Kentpark - Media Markt [Geçen gün gördüm]