***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Ramsestein
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
s.a kolay gelsin herkeze günaydın...

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Arif Abi sana saygım vardı küfürü önlemeye çalışırdın desteklerdim ama sende börteçine ye abilik yapıyormuşsun oda güzel.Ben girdim baktım kenan serkan abiye yazdığı yazıda banada üstü kapalı durup dururken laf attı bende hakkımı aradım.O yazdıklarımdan sonra bana yazılan bütün laflarda bir küçümseme vardı.Bende orda küfür edebilirdim ama etmedim.Bundan sonra sana sadece büyüyüğüm olduğun için saygı gösteririm.Ayrıca o çarı 49 yapana kadar bir dünya emek verdim ben 10-15 günüm gitti.Zaten paşa gibi loncada olmadığımı yazmışsınız ayrıca mecbur kalmadıkça o çara girmiyorum hatta hiç girmiyorum.Sırf siz laf etmeyin diye oturdum yeni büyücü kastım 15 günümü daha verip ama gene yaranamadık.Buda bu sayfaya son yorurum olsun.Sizde gene küçümseyici ve terbiyesiz yorumlar yapmayında şaşırtın beniustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM...
Dün akşam işten gelip pc başında oğlum alparslan vardı forum sayfasını okuyordu, doğal olarak bende onunla beraber okumaya başladım, okudukça sinir kimyamda bozulmaya başladı. Bu yazıyı akşam yazıcaktım ama sinirden yanlış hitablar yaparım diye yazmadım bu güne bıraktım. Bu günde işten geldiğimde oğlum yine forum sayfasında aynı konunun uzantılarını okuyordu, şimdi daha çok sinirliyim ama müdahale etmem gerekiyor, bu seviyesiz kışkırtmalar can sıkmaya başladı.
İlk sözüm sana serkan; Loncaya girerken sebep ne olursa olsun loncadan ayrılmalarda lonca çarının silinme şartını biliyordun ama sen silmedin ve diğer şahsi çarınıda yaş büyüklüğünü ve karşındakinin hoşgörüsünü kullanarak börteçine loncasına kastırmaya çalışıyordun, bahsettiğin adamlığığa hangisi sığar ???
Küfür fotosuna gelince ilk küfürü senin ettiğin alenen belli olduğu halde kenanı kışkırtarak ona küfür ettirip kendince haklı duruma geçiyorsun yada öyle olmak istiyorsun. Sen küfürü başlat karşındaki senden fazla küfür etti diye sen haklı ol ben böyle adaletin ??? bak bende başladım senin kurnazlığına... Yaşın bu yaptığının yanlış olduğunu anlayacak kadar müsait, sen küfür başlatırsan karşındaki senden fazla küfür eder. Daha ilk hitapta o kadar rahat küfür yazmışsınki zaten bunu istediğin belli, senin yaptığına adam akıllılık değil şeytan akıllılık denir...
İkinci sözüm sana egemen; hangi loncaya girersen gir o loncayı terkederken lonca çarının silineceğini sende biliyorsun ve sende silmedin. Seninde adamlık gibi olgulardan bahsetmeye hakkın yok, doğru olanı değil işine geleni yaptığın için. Bu arada bende merak ettim neden serkanla peş peşe saldırıya geçtiniz amacınız nedir şunu açık kalplilikle söyleyebilirmisin, sanmıyorum çünki yaptığınız açık kalpli bir adamın yapacağı şey değil. Sen istediğin kadar yaz edebiyat yap kendi cürmünü yok edersin. Ben hala bu oyunda acemiyim, ben hala görevlerdede, çar kasmadada loncadaki insanlardan aylak olduğunu söyleyen haricinde yardım istemedim bir sürü görevim hala duruyor. Senin ağlaşman timsah ağlamasından başka birşey değil. İşine gelmedi ayrıldın ama ayrıldıktan sonra ne işine geldiki hala börteçine görünmeye çalışıp börteçine loncasına saldırıyorsun, bu hangi adaba sığar ???
Son sözüm; Börteçine loncası başka loncalara benzemez Bu lonca item açlarının, oyun bağnazlarının barınacağı bir lonca değil. Bu loncadakilerin zaafları vardır. Kendilerini tutamaz kışkırtıldığı zaman küfür ederler. Kurnazları sevmezler. Şahsi menfaati için insanları kullananları hiç sevmezler. Bu lonca garip bir tavırdadır. Buda amacından ileri gelir biz her geleni alırız ne olduğuna bakmadan, gelen adam gibi adamsa zaten yerini bulur. Gelen küfürbaz olabilir, item için gelmiş olabilir, menfaatçi olabilir biz son ana kadar sabrederiz belki bunlara bildiğimiz iyi hasletleri öğretebilirmiyiz diye çünki amacımız bu oyjnda en güçlü lonca olmak değil, en zengin lonca olmak değil, herkesin parmakla gösterdiği lonca olmak değil. Bizim amacımız bu oyunun insanları, özelliklede küçükleri bozmasına mani olmak, kültürel ve manevi değerlerimi bozmadan bu oyunu oynanabileceğini öğretmeye çalışmak. Bunu elimizden geldiğince yapabildiğimiz kadar yaparız, ha ne kadar yapabildiğimizi zaman gösterir. Ama kesin olan şudur ki amacı güçlü olmak, iyi item yapmak, zengin çar yapmak olanların olacağı lonca Börteçine loncası değildir. Bana göre çok başarılı olmasakta epey yol kat ettik bunu kenanla olan bu konu daha çok anlatıyor, kenan ben ilk geldiğim zamanlar rast gele küfür ederdi şimdi takrik edilipte kışkırtılırsa küfür ediyor, bu bile amacımıza doğru orantıda bir topluluk oluşturmaya en azından belli bir seviye kat ettiğimizi kanıtlar. Bundan sonra daha güzel bir süreç olacağına eminim çünki son zamanlarda loncadaki doyumsuzluk çekenler sabredemeyip ayrıldı kalanlar tek kişi dahi olsa her insan benim için değerlidir onunla beraber mesai yaparım amacım için çabalarım. Sizden ricam ne için geldinizse geldiniz istediğiniz ortamı bulamayıp ayrıldınız ama lütfen biraz saygı... Yazdıklarınız kelime oyunu değilse Adam gibi adamlığınızı gösterin çarlarınızı silin ve hoşunuza gitmesede loncaya saldırmayın.
Saygılarımla... Börteçinexusta--- Arif YAMAN
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
Kaptanmagaradami yazdı:
Arif Abi sana saygım vardı küfürü önlemeye çalışırdın desteklerdim ama sende börteçine ye abilik yapıyormuşsun oda güzel.Ben girdim baktım kenan serkan abiye yazdığı yazıda banada üstü kapalı durup dururken laf attı bende hakkımı aradım.O yazdıklarımdan sonra bana yazılan bütün laflarda bir küçümseme vardı.Bende orda küfür edebilirdim ama etmedim.Bundan sonra sana sadece büyüyüğüm olduğun için saygı gösteririm.Ayrıca o çarı 49 yapana kadar bir dünya emek verdim ben 10-15 günüm gitti.Zaten paşa gibi loncada olmadığımı yazmışsınız ayrıca mecbur kalmadıkça o çara girmiyorum hatta hiç girmiyorum.Sırf siz laf etmeyin diye oturdum yeni büyücü kastım 15 günümü daha verip ama gene yaranamadık.Buda bu sayfaya son yorurum olsun.Sizde gene küçümseyici ve terbiyesiz yorumlar yapmayında şaşırtın beni
Kaç gündür konuya girmeyeyim diye tutuyorum kendimi...Çünkü hem en kıdemsiz üyeyim..hem kişilerin bir kısmını olayların ise hiçbirini bilmem...
ama artık ağızlarda kabak tadı oluşunca belirtmek farz oldu:
"Bireysel sorunlarınızla ilgili kişisel nitelikteki mesajlarınızı özel mesaj yöntemi ile ilgili şahıslara yöneltmenizi ve böylelikle artık ilginizin kalmadığını ifade ettiğiniz loncanın sayfasında yer işgali yapmamanızı naçizane kendi adıma istirham ederim..."
Burada sizden fırsat bulsam belki görevim için lonca üyelerimden yardım isteyeceğim belki benden yardım isteyen birisine ulaşıcağım vs.vs..
yani bu sayfanın amacı şahsi problemi olanların gelip koparttıkları polemiklere ev sahibi olmak değil..tam aksine benim gibi lonca üyelerine yönelik (iç) ve lonca üyesi olmak isteyenlere yönelik (dış) iletişim fonksiyonlarını yerine getirmekdir.
Ayrıca dikkatinizi celbederim ki;
Bir başka loncanın üyesi olarak
üyesi olmadığınız bambaşka bir loncanın sayfasında yorum yaparken;
en başta (şimdi) üye olduğunuz loncaya;
sonra da (artık) üyesi olmadığınız ama sayfasında kişisel nitelikte yorumlarınızla yer iştigal eylediğiniz loncaya asgari düzeyde saygıyı göstermeniz elzemdir..
Ha siz "bana ne? ben mesajımı ve kılçığımı atar, millet de tepki gösterince postumu kasar... sakız uzatır gibi konuyu uzatırım" diyenlerden iseniz keyfiniz bilir..
Ama bireysel bir şikayet konusunu o kadar çok uzatmakla, loncanın en yeni ve kıdemsiz bir üyesinden bile bir eleştirel cevap alma durumuna girersiniz ki zannımca pek hoş ve hatta gerekli bir durum değildir...
Bakın tüm dürüstlüğümle;
Şu olsaydı mesajınıza azami dikkati bir lonca üyesi olarak değil bir insan olarak da verirdim:
"size edildiğini iddia ettiğiniz bir "küfür" ile ilgili bir şikayeti, ÖM (Özel Mesaj) yoluyla lonca yönetimine ilettiğiniz halde bir yaptırım yapılmamışsa ve ondan sonra buraya gelip yorum yapmışsanız"o zaman kendi loncamda bir şeyler yanlış mı diye düşünmek için bile olsa yorumlarınıza kıymet verebilirdim...
Ama aşikar olan şey bambaşka;
küfür konusuyla ilgili lonca yönetimine ÖM yoluyla başvurulmadığı gibi;
konuyla hepten ilgisiz ve artık bambaşka bir loncanın üyesi olan bir bireyin konuya direkt dalıp kirlilik yaratması...
olan şey bu...
Kaldı ki küfür olayı ile ilgili şikayet resminde kimin küfür ettiği de ortada...
başka bir boyutuyla, Kıdemsiz olmama rağmen bir insan olmak hasebiyle şunu söylememe izin veriniz-ki:
küfürleşme "hiç bir şart altında loncamızda müsamaha gören bir davranış değildir"
Ancak;
sırf "suçlayıcı kampanya" düzenleme mantığı ile, normal usulü ile değil lonca sayfasından polemik ararcasına yapılan girşimlerde loncanın tavrı -herkesin de normal olarak göstereceği gibi- öncelikle ve sertlikle kampanyatatörlere tepki göstermektir...Çünkü işin içinde iyi niyet eksikliği gözükmektedir.."gözükmek ne kelime açık seçik parıldamaktadır kötü niyet!"Bundan dolayı yukarıda belirtilen politika bile bazen gözardı edilebilmektedir...ama bırakınız o bizim iç işleyişimizde ve kendi aramızda halletmemiz gereken bir mesele olsun...
ve
şuna bir ikv oyuncusu olarak özen gösteriniz;
Bireysel sorunlarınızı sorun sahibi olduğunuz bireylerle ÖM yoluyla çözünüz
Ayrıca bir küfür şikayetini gene ÖM yoluyla lonca yetkililerine bildirmek yoluyla çözülmesini tercih ediniz..ola ki hala buna rağmen çözülmemişse bu sayfada arz-ı endam ediniz..
sevgi ve saygılar..
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
alp abi buradaysan face ye bi gelirmsn

- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
hade herkze ii forumlar birazdan kurtlar vadisi başlayacak 

- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Herkese iyi oyunlar ve şimdiden cumanız mübarek olsun..
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Eyvallah. Seninde cuma n mubarek olsunistkvxmunise yazdı:Herkese iyi oyunlar ve şimdiden cumanız mübarek olsun..

[right]Arif YAMAN[/right]
- Cixcellat
- Salgın Koruyucusu
Ben Börteçinexecel Oyunu Bırakıyorum Bilginiz Olsun Güzel Günlerimiz Oldu Kendinize İyi Bakın

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
xtengiz yazdı:xtengiz yazdı:xtengiz yazdı:xtengiz yazdı:
Börteçinexilteri-Börteçinexhakanı [Lonca Kurucusu-LİDER]
Börteçinexusta-Börteçinexxusta-Börteçinexxxusta[Yönetim Kurulu Başkanı]
Börteçinexatsız[Sivil İdari Başkan]
Börteçinexilteber-Börteçinexidikut-Börteçinexazrail[Askeri idari Başkan]
Börteçinexriamax-Börteçinexaırmax[Forum Başkanı]
Börteçinexömer-Börteçinexbüyü[Takım Komutanı]
Börteçinextengiz-Börteçinexşaman- Börteçinexotacı[Forum Başkan Yardımcısı]
Börteçinexshoter
Börteçinexdoğu
Börteçinexecel-Börteçinexenkaz
Börteçinexstemp-Börteçinexseza
Börteçinexkarya
Börteçinexasena-Börteçinexötüken- Börteçinexayzıt
Börteçinexsnturk
Börteçinexatilla
Börteçinexşifaba
Börteçinexaybuke-Börteçinexayyüce
Börteçinexbilal
Börteçinexkurşun
Börteçinexquilty-Börteçinexguilty-Börteçinexgloom
Börteçinexzarif
Börteçinexamazon-Börteçinexgece-Börteçinexdoktor
Börteçinexbeyaz-Börteçinexbeyazx
Börteçinexkafkas-Börteçinexduber
Börteçinexkuzi
Börteçinexarslan
Börteçinexayça
İzinli Listesi
Börteçinexburak
Börteçinexşirzat
GÖZLEM ALTINDAKİ ÜYELER
Börteçinexangel
Börteçinextitan
Börteçinexblood
AŞAĞIDAKİ İSİMLER LONCAMIZA DAHİL DEĞİLDİR.
Börteçinexhemşire-Börteçinexcimcime
Börteçinexdjj
Börteçinexazapp-Börteçinexanıl
Börteçinexkartal
Börteçinexlord
Börteçinexfurkan
Börteçinexserkan-Börteçinexkaptan-Börteçinexrizeli
Börteçine Töresi
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecek.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık ve bir dediğini iki etme durumu olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken lonca ikinci başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise çarı silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara sarkma… vs) yasaktır. Bu suçların cezası çarların silinmesidir.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayın.
10. Günlük en az bir saat lonca çarına girmek mecburidir.
11. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
12. Loncamıza katılmak isteyenler diğer çarlarını levellerini belirtmek zorundadır.
13. Referans olarak en az bir kişiyi göstermelidir

[right]Arif YAMAN[/right]