Türko hırsızdır herkez içeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Dismotixfireman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Türko hırsızdır herkez içeri

Mesaj gönderen Dismotixfireman »

Arkadaşlar merhaba Türko yani arkadaşım ali hırsızdır ve kişiliksizdir bakın şahitlerim var bu şerrefsiz 39 lwl zamanlarında karakterimi caldı ve vericem vericem dedi hala vermedi bölgeden de 10m karşılıgı bn bir hırsızım dedirttim anlayın ne kadar kişiliksiz.Bilginiz olsun güvenmeyin buna mahalle arkıydık biz bunla arkadaşımla ortak charımızın şfresini verdik buna oynasın diye bi baktık charın şfresi deişmş taşındıkları için çalmış.Allah bimbir türlü belanı versin köpek yakanı bırakmıyıcam snn gösterecem sana.O charı vereceksin içindeki herşeyiyle evini bulurum gelirim ver adresini ya adres ya şifreyi ver çıldırtma beni.Allahından bul köpek o charı verme bak neler oluyor.Eğer içindebiraz erkeklik varsa ev adresini ver gelim herif :evil: :evil: :evil: :evil:

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

İstanbulKartalı
Her Şey Vatan İçin..!

Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Kullanıcı avatarı
Dismotixfireman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Türko hırsızdır herkez içeri

Mesaj gönderen Dismotixfireman »

Ulan azımı bozdun ya helal olsun sana Türko denen mahluk.Hayatımda etmedigim küfürleri ettirdin gerizekalı it :evil: :evil: :evil:
Her Şey Vatan İçin..!

Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Türko hırsızdır herkez içeri

Mesaj gönderen ibrahimking »

Dismotixfireman yazdı:Arkadaşlar merhaba Türko yani arkadaşım ali hırsızdır ve kişiliksizdir bakın şahitlerim var bu 39 lwl zamanlarında karakterimi caldı ve vericem vericem dedi hala vermedi bölgeden de 10m karşılıgı bn bir hırsızım dedirttim anlayın ne kadar kişiliksiz.Bilginiz olsun güvenmeyin buna mahalle arkıydık biz bunla arkadaşımla ortak charımızın şfresini verdik buna oynasın diye bi baktık charın şfresi deişmş taşındıkları için çalmış.Allah bimbir türlü belanı versin köpek yakanı bırakmıyıcam snn gösterecem sana.O charı vereceksin içindeki herşeyiyle evini bulurum erkeksen ver adresini ya adres ya şifreyi ver çıldırtma beni.Allahından bul köpek o charı verme bak neler oluyor.Eğer içindebiraz erkeklik varsa ev adresini ver gelim herif :evil: :evil: :evil: :evil:
Dismotixfireman yazdı:Büyücüxzombii sen çaldıysan allah razı olsun kardeşim şunun diğer charlarınıda çal valla para verecem.Bi kurtulamadık gitti.Bunun savaşçısını büyücüsünü ne bulursan sil gitsin. :D :D :D :D
senin gıbı kopeklere mustehak olan bu .senın gıbı karaktersızler boyle karaktersız arkadas bulurlar.
İYİ OLMUS EDEN BULUR:
cok sevındım

+kufurlu mesaj yazma,çirkeflıgını adiligini kopeklıgını ortaya cıkarıyo
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön