\\EŞYA ÇANTASI GENİŞLEMESİ VE MERAN ŞEHİRE İŞPORTACI \\

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Asimiyim87
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

\\EŞYA ÇANTASI GENİŞLEMESİ VE MERAN ŞEHİRE İŞPORTACI \\

Mesaj gönderen Asimiyim87 »

Öncelikle herkese selamlar evet arkadaşlar ve değerli oyun yöneticileri size bir mecalim var :D bilindiği üzere kasalarımız 2 bölümden oluşmaktadır ancak asıl önemli olan çantalarımızdır demek istediğim çantalarımızda 2 bölüm olsa fenamı olurdu ? Lütfen bunu bir düşünün mesela taa meranda kasıyoruz gıdıp gelmesi zulüm helede yolda kimse yoksa yani birçok arkadaşımında bu konuda sıkıntısı olduğundan eminim ve desteklerini bekliyorum . Gelelim 2.sorunumuza . Meran şehrinde iyi güzel örs var yaw madem orda örs var bari birde işportacı koysaydınız merak etmeyin buz oraya kadar gelemiyor :D işin şakası bir yana oraya işporta konmasını kesin ve kesin lazım görüyorum madem örs var orda işportacı neden olmasın ? bilemiyorum bu konuda arkadaşlarım ne derler bence olumlu düşünürler :D lütfen sesime kulak verin Canta Genişlemesi ve işportacı olayına çözüm arayalım . .

Asimiyim ULTRALOVEFİST Çılgınxşifacı Asixrüzgar
Akyildizxwizi
İskele Babası
İskele Babası

Re: \\EŞYA ÇANTASI GENİŞLEMESİ VE MERAN ŞEHİRE İŞPORTACI \\

Mesaj gönderen Akyildizxwizi »

haklısın
Kullanıcı avatarı
XsureksizX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: \\EŞYA ÇANTASI GENİŞLEMESİ VE MERAN ŞEHİRE İŞPORTACI \\

Mesaj gönderen XsureksizX »

haklısın en doğrusu bi banka için ya merandan kalkıp babi aliye gidiyruz en öenmelisi gm nin buna çözün bulması lazım en doğrusu gmlerimizden ricamız merana bi banka koymak ...
:lol:

İyi bir dost için fedaici olman lazım. :mrgreen: :mrgreen:
Resim Keyfe Keder .. ALayına GiDeR .. Namımız DeĞiL .. ŞekLimiz YeTeR

“Genel Sohbet” sayfasına dön