Asimiyim ULTRALOVEFİST Çılgınxşifacı Asixrüzgar
\\EŞYA ÇANTASI GENİŞLEMESİ VE MERAN ŞEHİRE İŞPORTACI \\
- Asimiyim87
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
\\EŞYA ÇANTASI GENİŞLEMESİ VE MERAN ŞEHİRE İŞPORTACI \\
Öncelikle herkese selamlar evet arkadaşlar ve değerli oyun yöneticileri size bir mecalim var
bilindiği üzere kasalarımız 2 bölümden oluşmaktadır ancak asıl önemli olan çantalarımızdır demek istediğim çantalarımızda 2 bölüm olsa fenamı olurdu ? Lütfen bunu bir düşünün mesela taa meranda kasıyoruz gıdıp gelmesi zulüm helede yolda kimse yoksa yani birçok arkadaşımında bu konuda sıkıntısı olduğundan eminim ve desteklerini bekliyorum . Gelelim 2.sorunumuza . Meran şehrinde iyi güzel örs var yaw madem orda örs var bari birde işportacı koysaydınız merak etmeyin buz oraya kadar gelemiyor
işin şakası bir yana oraya işporta konmasını kesin ve kesin lazım görüyorum madem örs var orda işportacı neden olmasın ? bilemiyorum bu konuda arkadaşlarım ne derler bence olumlu düşünürler
lütfen sesime kulak verin Canta Genişlemesi ve işportacı olayına çözüm arayalım . .
-
Akyildizxwizi
- İskele Babası

- XsureksizX
- Salgın Koruyucusu

Re: \\EŞYA ÇANTASI GENİŞLEMESİ VE MERAN ŞEHİRE İŞPORTACI \\
haklısın en doğrusu bi banka için ya merandan kalkıp babi aliye gidiyruz en öenmelisi gm nin buna çözün bulması lazım en doğrusu gmlerimizden ricamız merana bi banka koymak ...
:lol:
İyi bir dost için fedaici olman lazım. :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
İyi bir dost için fedaici olman lazım. :mrgreen: :mrgreen:
Keyfe Keder .. ALayına GiDeR .. Namımız DeĞiL .. ŞekLimiz YeTeR