``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Relaxxefendy şu konuya bidaha girip yorum yapmazsan sevinirim,insanca söylüyorum insan ol anla..Diğer yanımı görmek istemezsin bence 
İnsan olmadıgın icin insan gibi laftan anlayamazsın değil mi ?
- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
Tahirbey
Tahirbey
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
FeRHaT SüSeN

-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar,bu aralar giremiyeceğim.Belki de yazın giricem.Hepinizi çok ama çok özledim;) bir ara tel nonuzu yazın özelime,oradan konusuruz.
Görüşürüz arkadaslar,Tuğçe!
Görüşürüz arkadaslar,Tuğçe!
Görüşürüz tugce..1 yıl uzun bir süre ama hayatın oyunda çok daha önemli
Arada ugra buralara 
Anlasılan yine zor bir kış dönemi beni bekliyor yalnız fakat dimdik ... Ara veren veya bırakan kardeslerim elbet döneceksiniz ben o günü iple cekiyorum ve herzaman yanınızdayım hiçbir zaman unutmayın bunu... Okulum ekim 25 te acıldığı için o vakite kadar ben yine buralardayım fakat artık üniversite 3 olduğum için staj ağırlıklı bir eğitim dönemi içerisindeyim... Kasım ayında Allah'ın izni ile Trt de ezik ama öğrenme askı ile dolu set arkası bir stajyer olarak stajıma baslayacağım . Telefon numaramı bilmeyen arkadaslarım ulassınlar temin ederim anında . Hepiniz sağlıcakla ve esen kalın , eğitim öğretim hayatınızda basarılar dilerim...

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
McErdem yazdı:Anlasılan yine zor bir kış dönemi beni bekliyor yalnız fakat dimdik ... Ara veren veya bırakan kardeslerim elbet döneceksiniz ben o günü iple cekiyorum ve herzaman yanınızdayım hiçbir zaman unutmayın bunu... Okulum ekim 25 te acıldığı için o vakite kadar ben yine buralardayım fakat artık üniversite 3 olduğum için staj ağırlıklı bir eğitim dönemi içerisindeyim... Kasım ayında Allah'ın izni ile Trt de ezik ama öğrenme askı ile dolu set arkası bir stajyer olarak stajıma baslayacağım . Telefon numaramı bilmeyen arkadaslarım ulassınlar temin ederim anında . Hepiniz sağlıcakla ve esen kalın , eğitim öğretim hayatınızda basarılar dilerim...
İyi Dileklerinden Dolayı Tşkler Erdem Artık Zorlu bir YoLa Girdik Bu Geçen Boş Zamanların Telafisi Yok Fakat Bu Oyun Her Zaman Olacak . Önemli Olan Zamanı İyi Değerlendirmek Diye Düşünüyorum Nası Olsa Şu Emeklerimizin Karşılığını Aldıktan Sonra Ağız Tadıyla Tekrardan Döneceğiz
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Relaxx ne yüzsüz bi adamsın sen ? Senin yüzünden güzelim konu kirleniyor.Kaybol baska bi konuda yap parazitlik
selam arkadaşlar
meranda ne var ne yok diye baktım
size de selam vermeden çıkmıyım dedim 
- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı
Sakıncalı ileti silinmiş / uyarı seviyeniz yükseltilmiştir.
TWTY
TWTY
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

FeRHaT SüSeN