Selamun aleyküm,
Bazı arkadaşlarımın bildiği üzere Deathxrazor isimli karakterimi özel sorunlar nedeniyle silmiştim.O zamandan beridir de eskisi kadar olmasa da ablamın karakteri Deathxtiffany ile İKV oynuyordum.Geçenlerde karaktere girdiğimde üstü tamamen soyuktu.Dost bildiğim birisi yapmıştı da varsın yapsın.Birkaç efsun için kalkıpta yas tutacak değilim.Neyse lafı uzatmaya gerek yok ; 3 senelik İKV serüvenim bu olayla birlikte sonlanmıştır.Kalbini kırdıklarım, OYUN İÇİNDE hasım saydıklarım ,arkadaşlarım, loncam kısaca tüm Meran hakkını helal etsin.
Selametle...
Deathxrazor , Lordbrkca
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Mert parayı yapmak sorun değil artık güven denen şey kalmadı.Mümkün mertebe MSN'nden buragın kurdugu gruptan filan konusuruz maksat muhabbetse her türlü görüşürüz kardeşim
aBreLLia yazdı:Öncellikle üzüldügümü belirtmek istiyorum.... Hyatında başarılar dilerim bu arada son zamanlar çok oyunu bırakan oluyor nedeni ne acaba :?: :?:
xDarKiMMortaLx yazdı:Mert parayı yapmak sorun değil artık güven denen şey kalmadı.
Selametle.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Çok değerli kardeşim Burak konuyu henüz yeni gördüm ve hala şoktayım Ama üzülme kanka sen bırakma yeterki yine toplarız itemleri olan olmuş boşver sıkma canını sen gel yine eskisinden kral yapıcaz çarı yeterki sen dön