konu kilit Razieli siz çaldınız onu kesin biliyoruz çardaki berkerin arkadaşıymış zaten ilk dedıgımızde şüphelendik demıstım ama klandan cıktı ustunu soydu dalga gectı haliyle çalındı sandık berker çarının şifresini değiştirdi çar yine onda
Benimn Burdan Anladığım Akyıldızlar Size Fazla Kaymış ki Her ağzındna çıkan akyıldız oluor.
Ben RazielxNisroc Char zaten bnmdi akyıldızx Benim Loncam Biz bir aileiz Kmsenn Bizi Yıkmaya gücü yetmez.
Royallere qelnce Royallare Zaten bütün server düşman Sadece biz deil Büğtün Lonclar düşman nedeni
Embesil hareketler kibirli tavırlar sürekli Kendinizden Ödün vermek Övünmek Böbürlenmek.
Akyıldızları Nedn Herkez takdir edio ve tebrik eido söşyim Biz Sığınakalra şah eserli aramıoruz.
Adam arıoruz.Nedne Tebrik Ediliriz Sizin qibi itleri Bu serverda barındırmamak için.
Royaller Bu serverda barınamıyacaktıR. Bunu da Akılınıza sokun Ha dersiniz
Hepsimi böle Hem sanane
- Hepsi böle deil yürekli mert dürüsT adamlarda war 1 veya 2 kişi Onlarda Bu kişiler Arasında yok oluolar.
Anlıyacağınız Royalxcappy bize sergilediği Tavırlardan dolayı bunu hak etti ama Bizim ÇAldığımıza Dahi KanıT yoq
Orda Ben demiştim Cappy' e Elbet sonun qelcek Ama ben qetiricem sonunu demedm Varsa öle bi kanıtnız
Buyrun Koyun bende charı size veriyim okadar.
Herkez Sağlıcakla Kalsın Esen kalsın
İyi FormlaR.