Ama saçma fikir mi bizimkiler bilmiyorum işte benim sorunlarım.
1- Şaheser üretimlerinde neden 2 tane kadim istiyor. Veya görev bu kadimlerimi tamamlıyor mu? Tek çarım olsa pazarlıksız nasıl üreticem. Bu kadar saçmalık bir sorun ilk defa geliyor başıma.
2- Grup bölgeleri güzel tamam zor. Bizde zorluk istiyoruz zaten. Bunda bir sorun yok. Ama yeni zırhların neden sadece grup bölgesinde olduğunu şaşıyorum. Yeni zırhları bize verilsin. Ama mesela itemleri normal olsun veya grup bölgesindeki verilen zırh 49 level özellik taşısın. Hala 39'luk zırh var bende 2 yıldır sıkıldım aynı zırhı giymekten. (Plus almak ikv için yenilikler gelir dediniz.
3- Oyuna girerken karakterlerimizi tıklamadan önce sıralama şekli çok değişik açılma sırasına göre onu ayarlayabilelim.
4- İtem satarken sorun sorun sorun pff. Nereye kadar? Pazarlık açılsın. Bu herkez açısından iyi olur. İsteği parayı elde edemeyen birisi burdan kazanabilir. En kötüsü oyunu bırakmaz birşeyim yok diye. Rekabet olur.
5- 49 level ve itemleri tamamladıktan sonra zevk için kimse grup bölgesine gitmez. Kazancağı ve zevkli fazla zaman harcamıcağı birşey ister. Aklıma tek ermeydanı geliyor. Güzel ama kimse güzel bişi çıkmıyor veya vermiyor diye kimse girmiyor. Yoksa 20 dk. harcıyoruz 1 kişiye düşüyor. Düşen eşyayıda işportacıya satıyoruz. Ne yapalım yöneticiler Jetski'yemi binelim.
6- Çarlarımız çalınıyor çırpılıp satılıyor. Yok bu güvenli sorun etmeyin felan filan. Kökten bi çözüm bankalarımıza para koyabilim. Bankamızı kendi hesabımızdan veya baskasının hesabındanda açabilim. Kullanıcı hesabını yazıp banka yerine şifreyi girdikten sonra her char girebilsin. Hesabımızın şifresin ayrı bankamızın şifresi ayrı olur. Kİ charımız çalındı. 1 level car açarız beklemedin bankadakileri bilgileri girip alalım. Oyunda az kişi var savaşamıyorum.
Benden şuanlık bu kadar oyuna ara verdim geldim 1 ay oynadım. Bilmediğim sorunlarda doğabilir