Seni Lanetliyoruz JUNON !!
Re: Seni Lanetliyoruz JUNON !!
bu çokeri kendi haline bırakın akıl hastası bu ilgilenmeyin :roll:
auril & DoubleLift
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
o çarlar ankadamı?D ankadaysa yazık olmus yaw ve biz tılsımda 55 dkkada kenana gidip 56. dkkada kenanı kesmis bulunuyoruz belkide 57. dkkadaydı her neyse:)
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Tamam ama konu junon bizde kenanı sağlam şekidle girdiğimizde 70 dk civarı kesiyoruz.Ama vurgulamak isterim o girişimiz migrata ilk adım atışımızdı ve o kadar sürdü dikkat çekerim.Hem anka ile ne alakası var anka ile tılsımın teknik olarak bir farkı yokki.Eksiği var ki her istediğimizde giremiyoruz.
Tlsımdan kardeşim.onurala yazdı:o çarlar ankadamı?D ankadaysa yazık olmus yaw ve biz tılsımda 55 dkkada kenana gidip 56. dkkada kenanı kesmis bulunuyoruz belkide 57. dkkadaydı her neyse:)
Konunun geçtiği yer Anka sunucusu.
Ve Anka Tılsım gibi kalabalık bir sunucu değil.
Bura da yakalanan başarılar , az insanla ve a sürede yakalanan başarılar , takdire şayandır.
Anka da ki kardeşlerim , günün büyük bir bölümünü sunucuda geçirmiyorlar.
Dolayısıyla , bir grup kurabilmek için bir süre beklemeleri gerekiyor.
Birde Tılsım da elde edilen tecrübeler , yani defalarca gidip bir başarı yakalayabilme tecrübeleri
Anka da o kadar kolay olmuyor.
Sanırım çözümlemem konuyu daha fazla anlamanı sağlamıştır.
Eski bir Anka lı olarak kardeşlerimin yakaladığı başarıları ,
takdir etmişimdir.
Tebrikler kardeşlerim.Başarılarınızın devamını dilerim...
2 buçuk saat biraz fazla değil mi ? :?
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Rebels
Arkadaşım o ilk giriş su anda 1 saat 55 dk civarı bitiyor oda tekinin wc molası kamil abinin 2 dk sigara molası ( yarım saat onu bekliyoruz abartısız
) öle böle derken dj cağo giriyor mzik acıyor nesemizi buluyoruz felandı filanda biz vakit nası geciyor anlamadan eylenip oyunun zevkine varıyoruz biz zaten muhabbet olsun die oynuyoruz yoksa rekormus zırhmıs cokta fifi o Bakımdan Yorumlarınızı buna göre yazarsanız sevinirim
Saygılarımla İbram*
Saygılarımla İbram*
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Adamlar diyor ilk defa girdiq. Sanki siz ilk girdiğinizde 55 dk ile kesiordunuz yemeyin bizi D Arkadaşlar anka oyuncuları ve sunucularına girdiğim zaman çok sessiz bir sunucu nerdeyse oyuncu yoq deneceq kadar az ... Yani adamlar ya aynı anda oyunda olcaklar ya da reel de iletişime geçip gitcekler kapiş.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
asixxkral yazdı:Furkan helal olsun
Bana dediysen saol kardeş de bu benim başarım değil ekibin başarısı.
Bu arada laf edenler için:
Ben bunu bir iddia olarak sunsaydım genel bir bölüme açardım.
Sunucu içinde eskiden ankada olup şimdi olmayan abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz görsün diye açtım.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bugün 1.30 saatten daha kısa sürede kestik Junon'u...
En geç 20 dakikada centurion, 30 dk kadar sürede Yılan çukurları, 15 dk kadar sürede de Tazılar...
10 dk kadar molamız vardı ve bir 10 dk kadar da Junon'da ısınma turları attık deneme...
En geç 20 dakikada centurion, 30 dk kadar sürede Yılan çukurları, 15 dk kadar sürede de Tazılar...
10 dk kadar molamız vardı ve bir 10 dk kadar da Junon'da ısınma turları attık deneme...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı