Len kmsinz k siz tayfunu yargıLıyonuz laf yapmakLa adam oLunsaydı papağanLar kraL oLurdu. önce adam oLun haddinizi biLin snra adamı tanıyın öyLe yardılayn
eLaLem arkamızda host de geç
ikv kapaLı forum açık.. qüLtekin qLo (=
hey dostum yeni msn hea ?
facebook : -qLtekn DoqN- 'uA'
aken yazdı:neden böyle bir kanıya kapıldıgınıda soyleyebılırmısın
Tayfun u eskiden beri tanıyorum, çıkarları uğruna yapmayacağı şey yoktur.Daha düne kadar beni kas ezik vuruyorum itemini ver az kullanayım diye gezen biri tuttu lonca açtı sonuç oalrak yönetemedi. Lonca çarımada abuk subuk konuşarak dostluğumu kaybetti , diyeceğim o ki tayfun gibi biri yönetemez yönetse bile hayrı dokunmaz .
Kastilyax yazdı:
Tayfun u eskiden beri tanıyorum, çıkarları uğruna yapmayacağı şey yoktur.Daha düne kadar beni kas ezik vuruyorum itemini ver az kullanayım diye gezen biri tuttu lonca açtı sonuç oalrak yönetemedi. Lonca çarımada abuk subuk konuşarak dostluğumu kaybetti , diyeceğim o ki tayfun gibi biri yönetemez yönetse bile hayrı dokunmaz .
Hayırlı forumlar selamtle .
Lan adam mısınız ki tayfunu eleştiriyonuz mamolar adam gibi adam lan sizin gibi iftira atıp arkasından kıs kıs gülen biz diiliz önce adamlığı öğrenin sonra ne b*q yiyosanz yiyin .
birincisi waffle adam gibi konuş
ikincisi beni tanıyanlar adına sölüyorum su foıruma bir daha kufurlu bır ıcerık yazan benle muhattab olmasın su saatten sonra
sorunu olan ozel mesaj dıye bır sey var ordan halledin
iyi forumlar
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak