Börteçine Loncası İle sorunu Olan İçeri !!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Börteçine Loncası İle sorunu Olan İçeri !!!

Mesaj gönderen Mertkan »

Börteçine Loncası İle sorunu olan Loncamın içinde bile Loncayı beğenemeyen varsa buyursun gelsin buraya hodri meydan...
Hırsız Dediniz çaldığımız birşeyi kanıtlayamadınız... Küfürbaz dediniz adamlarım küfür etsin diye tahrik ettiniz.. Kimde neyimiz varsa verecem söz veriyorum gerekirse de çarımı silecem... Aranızda bir tane adam varsa benden gördüğü bir kötülüğü buraya yazsın!!!
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Börteçine Loncası İle sorunu Olan İçeri !!!

Mesaj gönderen Bladem063 »

ben gördüm foto almadım fakat sana buraya 20 tane şait yıgabilirim.

bölgeden ben ve yorquna ana avrat küfür ettin ! ve börteçinelerle sorunum var.

o küfürlerin özürü küfür eden şahsiyetler tarafından dilenmedikçe o loncayı iyice karıştıracam!
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
Azrailll
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azrailll »

" Aranızda bir tane adam varsa benden gördüğü bir kötülüğü buraya yazsın!!! " ....... farkettinmi ADAM demiş sen kendini adam yerinemi koyuyon bladem eşşeği artı sana ve yorgun a ana avrat kfr eden bendim " Küfürbaz dediniz adamlarım küfür etsin diye tahrik ettiniz.. " tahrik etmiştiniz bizi illa gel anamı bacımı söv demiştin bende sövdüm..şimdi yol al
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Resim

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Ben BÖRTEÇİNEXİLTERİ dikkat et bu bir... ikincisi kantsız karşıma çıkma ALİ eski dosttan düşman ancak senin kadar olur ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın seni bağlaması gereken ben değil lonca başkanın Alparslan
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bladem063 »

Mertkan yazdı:Ben BÖRTEÇİNEXİLTERİ dikkat et bu bir... ikincisi kantsız karşıma çıkma ALİ eski dosttan düşman ancak senin kadar olur ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın seni bağlaması gereken ben değil lonca başkanın Alparslan

hala hakaretle konuşan lonca üyeleri var şunu bilinki şimdiye kadar sesimi birşeye cıkarmadıysam bunun sebebi korkmam degilidi.

bu sorun benim kişisel sorunumdur ben tek başıma börteçine loncasını karşıma alıyorum arkamda alpaslan yok olursada kendi istegiyle gelir arkamda durur.

şimdi iyi anla alpaslan var yok problem degil siz bi hata yapmışsınız halada hatanızı kabullenmiyosunuz.

yok küfüre tahrik etmişim yokşöyle yok böyle.

fazla konuşmayın aranızda benim diyen warsa cıkın karşıma ana avrat küfür etmek neymiş göstereyim.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
Azrailll
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azrailll »

sen kimi karşına alırsan al biz seni adamdan saymıyoruz çok istiyorsanda git ananı söv hadi koçum yoluna bak fazla kibirlenmek iyi değil
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Resim

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Forum Kuralları

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön