Sizce ne yapmaLıyım ? Gm LeR veya cvp verebıLıorsa DevLer
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Sizce ne yapmaLıyım ? Gm LeR veya cvp verebıLıorsa DevLer
yaklastık bu konu ıcın 2 aydır urasıoRum hala cozemedım, Sobee hesapımın uzerıne oLan AVEA hat kapatıLdı 4 5 ay once kapandında avea ana bayıye gıttım hat eskı acık hatlardan OLdu ıcın avea tarafından aktarıLmıs açtırmamız ımkansız yanı... Gm lere soruorum desteke maıl at dıoR her neyse desteke e maıLımı yolladım. destekden bır msj forum geldı hesapınızı kapatalım baska hesapınza carları aktarım dıye forumu doLdurdum gelen cvp ne dır sızce? Kufur eder gıbı bı cvp aLdım malesef karekterlerınızı aktaramayız bu ne demek ??? yazık gunah deyıLmı o kadar emekım vaR 1 mılyaR param caLındı o bana koymaz ama carlarımın sıLınmesı bana koyaR Gm ler cvp vermesın konuya Dev Ler versın.!

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Re: Sizce ne yapmaLıyım ? Gm LeR veya cvp verebıLıorsa DevLer
Hiç Bişey oLmaz bunLardan Para iÇin hepsi O Kadar Uqrasmıssın Bir deqeRi Yok arkdasıw
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
Benimde canımı sıkan bir konu !
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Taskopru37
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Sonuna kadar katılıyorum arkadaşa
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Sobee üyeliğine kayıt olduğum GSM numaramı kapattırdım. Karakterlerim içinde kaldı ne yapabilirim?
Karakterlerinizi yeni edinebileceğiniz bir Sobee üyeliğine aktarabilirsiniz. Destek almak için www.istanbuloyun.com/ikvdestek formundan bildirim tipini üyelik yapınız formu doldurduktan sonra Açıklama bölümüne aşağıdaki örnek başvuruyu giriniz.
Sobee üyeliğime ait GSM numaramı iptal ettiğim için, bu üyelikteki karakterlerimin yeni Sobee üyeliğime aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :
Yeni Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
NOT: GSM numarasının iptali yada kapatılması nedeni ile talep edilen karakter transferlerinde ilgili üyelikte yer alan tüm karakterler transfer edilir ve kapanan eski üyeliğin sunuculara erişimi kapatılır.
NOT:eski veya yeni numaranız sizin üzerinize kayıtlı değilse bu işlemin yapılamayacağını düşünüyorum
Karakterlerinizi yeni edinebileceğiniz bir Sobee üyeliğine aktarabilirsiniz. Destek almak için www.istanbuloyun.com/ikvdestek formundan bildirim tipini üyelik yapınız formu doldurduktan sonra Açıklama bölümüne aşağıdaki örnek başvuruyu giriniz.
Sobee üyeliğime ait GSM numaramı iptal ettiğim için, bu üyelikteki karakterlerimin yeni Sobee üyeliğime aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :
Yeni Sobee üyeliği(GSM numarası ise başına sıfır yazmayın ve boşluk bırakmayın) :
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
NOT: GSM numarasının iptali yada kapatılması nedeni ile talep edilen karakter transferlerinde ilgili üyelikte yer alan tüm karakterler transfer edilir ve kapanan eski üyeliğin sunuculara erişimi kapatılır.
NOT:eski veya yeni numaranız sizin üzerinize kayıtlı değilse bu işlemin yapılamayacağını düşünüyorum
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
o numara başkasına verilmişse onu ara giden kodu iste adam verirEnSoNxLeonar yazdı: yaklastık bu konu ıcın 2 aydır urasıoRum hala cozemedım, Sobee hesapımın uzerıne oLan AVEA hat kapatıLdı 4 5 ay once kapandında avea ana bayıye gıttım hat eskı acık hatlardan OLdu ıcın avea tarafından aktarıLmıs açtırmamız ımkansız yanı... Gm lere soruorum desteke maıl at dıoR her neyse desteke e maıLımı yolladım. destekden bır msj forum geldı hesapınızı kapatalım baska hesapınza carları aktarım dıye forumu doLdurdum gelen cvp ne dır sızce? Kufur eder gıbı bı cvp aLdım malesef karekterlerınızı aktaramayız bu ne demek ??? yazık gunah deyıLmı o kadar emekım vaR 1 mılyaR param caLındı o bana koymaz ama carlarımın sıLınmesı bana koyaR Gm ler cvp vermesın konuya Dev Ler versın.!
merhabalar
Hattınız tamamiyle iptal olması sizin hatanızdır , Kapatılan numaralar , başkası adına kayıtlı numaralar ile üye olmak ve bunların doğuracağı sakıncalaradan oyuncu mesüldür.
Konuya forum üzerinden çözüm bulmanız ise imkansızdır.
İyi forumlar
yaklastık bu konu ıcın 2 aydır urasıoRum hala cozemedım, Sobee hesapımın uzerıne oLan AVEA hat kapatıLdı 4 5 ay once kapandında avea ana bayıye gıttım hat eskı acık hatlardan OLdu ıcın avea tarafından aktarıLmıs açtırmamız ımkansız yanı...
Hattınız tamamiyle iptal olması sizin hatanızdır , Kapatılan numaralar , başkası adına kayıtlı numaralar ile üye olmak ve bunların doğuracağı sakıncalaradan oyuncu mesüldür.
Konuya forum üzerinden çözüm bulmanız ise imkansızdır.
İyi forumlar