Gaoxonur Terbiyesizliği

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
AKMX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Gaoxonur Terbiyesizliği

Mesaj gönderen AKMX »

Gaoxonur denilen halsiyetsiz şeref yoksunundan madeni once çektim için öpücük ve terbiyesiz hareket yaparak rahatsız eden şeronun tekidir işte ispatı...

Resim
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gaoxonur Terbiyesizliği

Mesaj gönderen bbswinq »

Arkadaşım lütfen sacma sapan konularla forumu kirletme
AKMX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AKMX »

gaox sen kimsin onurmu yada bu gaox bir loncamı ? eger oyleyse ben ikv hayatım boyunca boyle bir lonca görmedim 2 üyeside terbiyesizin onde gideni gaoxonur ve gaoxinqi onurun zaten yaptığı terbiyesizlik fotoda görülüyor inqi denen sahısta arz klanı kanalından eşini espiri konusu yapacak kadar aşşalık bir herif acaba bu gaoxlerin huyundamı var maden çekenleri rahatsız etmek onuda merak ediyorum gaoxinqi denen şeroda budaksız çekmeye çalısırken gine aynı onur yaptı hareketleri yapmıstı beni bayan sanan salak herif birde artistlik yapıyordu ama açık adres verdim yerse gelirsin dedim sonrada yok uzakmıs o kadar yolu gelemem falan diyip asena gibi kıvırmaya basladı oyunu adam gibi oynayın gerçi oyunu adam gibi oynamak için önce adam olmak lazım :mrgreen:
AKMX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AKMX »

bbswinq yazdı:Arkadaşım lütfen sacma sapan konularla forumu kirletme
şero sen forumda mesaj sayını yükseltmek için kendi açtın konuda kendi kendine konusan kişilerden birisin birde forumu kirletme diyorsun once sen forumu düzenli kullan ondan sonra baskasına laf söle ;)
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eLeSsaR »

AKMX yazdı:gaox sen kimsin onurmu yada bu gaox bir loncamı ? eger oyleyse ben ikv hayatım boyunca boyle bir lonca görmedim 2 üyeside terbiyesizin onde gideni gaoxonur ve gaoxinqi onurun zaten yaptığı terbiyesizlik fotoda görülüyor inqi denen sahısta arz klanı kanalından eşini espiri konusu yapacak kadar aşşalık bir herif acaba bu gaoxlerin huyundamı var maden çekenleri rahatsız etmek onuda merak ediyorum gaoxinqi denen şeroda budaksız çekmeye çalısırken gine aynı onur yaptı hareketleri yapmıstı beni bayan sanan salak herif birde artistlik yapıyordu ama açık adres verdim yerse gelirsin dedim sonrada yok uzakmıs o kadar yolu gelemem falan diyip asena gibi kıvırmaya basladı oyunu adam gibi oynayın gerçi oyunu adam gibi oynamak için önce adam olmak lazım :mrgreen:
Sorunlu Musun Kardesim ? Tipin Mi Öle Gösteriyor Madeni Sadece Sen Çek Diye Mi Koymuşlar Oraya ? Allahın Madeni Gider Çeker Sanane Açık Adres Değilde Sen Bana Diğer Çarlarının Nickini Verde Bilelim...
Resim
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Agzımı Ve uslubümü senın gıbı haysiyetsizlerle bozmak istemiyorum .. Savaşmıyorsan klana girmiyeceksin bir adam kesti diye foruma konu acman tamamen Aptallık saten senın tıpınde war kardeşim O maden Sırf senın degıl sen cekesin die koymamıslar o madenı oraya herkezin cekmesi için koymuslar sırf sana degil .. Buarada benım forumda actıgım konular nedır sölermisin ? Ne halımmle forumu senın qıbı kırletmısım onu söylermisin bana embesıL sonra geL benmLe konus bıraz adam ol kac ayLk adamsın bu oyunda bıLmem ..

CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq

Benim Adım Korken Senin Adın Buzmu ?
AKMX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AKMX »

eLeSsaR yazdı:
AKMX yazdı:gaox sen kimsin onurmu yada bu gaox bir loncamı ? eger oyleyse ben ikv hayatım boyunca boyle bir lonca görmedim 2 üyeside terbiyesizin onde gideni gaoxonur ve gaoxinqi onurun zaten yaptığı terbiyesizlik fotoda görülüyor inqi denen sahısta arz klanı kanalından eşini espiri konusu yapacak kadar aşşalık bir herif acaba bu gaoxlerin huyundamı var maden çekenleri rahatsız etmek onuda merak ediyorum gaoxinqi denen şeroda budaksız çekmeye çalısırken gine aynı onur yaptı hareketleri yapmıstı beni bayan sanan salak herif birde artistlik yapıyordu ama açık adres verdim yerse gelirsin dedim sonrada yok uzakmıs o kadar yolu gelemem falan diyip asena gibi kıvırmaya basladı oyunu adam gibi oynayın gerçi oyunu adam gibi oynamak için önce adam olmak lazım :mrgreen:
Sorunlu Musun Kardesim ? Tipin Mi Öle Gösteriyor Madeni Sadece Sen Çek Diye Mi Koymuşlar Oraya ? Allahın Madeni Gider Çeker Sanane Açık Adres Değilde Sen Bana Diğer Çarlarının Nickini Verde Bilelim...
sen once benim yazdığım yorumu 7-8 kere oku sende okuduğunu anlama gibi bir sorunu var belli..madeni ben once çektim için opücük , terbiyesiz hareket yaparak aklınca tacizde bulunuyor gerizekalı oda senin gibi işte..baska çarım yoktur sancak sunucusunda baska çarım oldu kanısına nerden varıyorsun anlamısta değilim sizin gibi klavye erkeği değilim sorunu olana açık adres veriyorum :mrgreen:
En son AKMX tarafından 03 Oca 2010 01:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
AKMX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AKMX »

bbswinq yazdı:Agzımı Ve uslubümü senın gıbı haysiyetsizlerle bozmak istemiyorum .. Savaşmıyorsan klana girmiyeceksin bir adam kesti diye foruma konu acman tamamen Aptallık saten senın tıpınde war kardeşim O maden Sırf senın degıl sen cekesin die koymamıslar o madenı oraya herkezin cekmesi için koymuslar sırf sana degil .. Buarada benım forumda actıgım konular nedır sölermisin ? Ne halımmle forumu senın qıbı kırletmısım onu söylermisin bana embesıL sonra geL benmLe konus bıraz adam ol kac ayLk adamsın bu oyunda bıLmem ..

Benim Adım Korken Senin Adın Buzmu ?
okuduğunu anlamama sorunu sendede var ben beni kesti falan diye bir şey dimişmiyim ? sırf mesaj sayını artırmak için yorum yaptın belii :mrgreen:
AKMX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AKMX »

bosver o üyeligi artık benım contr da 1 hafta ceza aldı acmıyacagım onu burdan devam edıcem forum kirliligi yapmadan .. Saygılar

bbswinq

viewtopic.php?f=32&t=667

al işte bak kendi azınla diyorsun aptal byboceq forum kirlettin için üyeliklerinden biri ceza almış ;)
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Evet Aldı salaklık ettım yenı forum acıldıgı diye öle birşey yaptık arkadaşlarla inkar etmıyoRum ..
Sen qımsın kardeşim daha 44 lwLsın qımsın sen Hanqı b*qSUN neyın Nesisin NeRden qLdıdıqın bıLe bLLı deqıL worm doqru sölemişşin oyuna yenı başladı bu embesil o , ÖPÜCÜK Rolunu herkez yapıyR sakasına yapmısdır bunda birşeymı var ? Bu bır sanaL oyun herseyi ciddiye aLmamak qRek .. Sen qdeRken Bız donuOduq .. UzAA !!

“Genel Sohbet” sayfasına dön