xtengiz yazdı:xtengiz yazdı:xtengiz yazdı:
Börteçinexilteri-Börteçinexhakanı [Lonca Kurucusu-LİDER]
Börteçinexusta-Börteçinexxusta-Börteçinexxxusta[Yönetim Kurulu Başkanı]
Börteçinexatsız[Sivil İdari Başkan]
Börteçinexilteber-Börteçinexidikut-Börteçinexazrail[Askeri idari Başkan]
Börteçinexriamax-Börteçinexaırmax[Forum Başkanı]
Börteçinexömer-Börteçinexbüyü[Takım Komutanı]
Börteçinextengiz-Börteçinexşaman- Börteçinexotacı[Forum Başkan Yardımcısı]
Börteçinexshoter
Börteçinexdoğu
Börteçinexecel-Börteçinexenkaz
Börteçinexstemp-Börteçinexseza
Börteçinexkarya
Börteçinexasena-Börteçinexötüken- Börteçinexayzıt
Börteçinexsnturk
Börteçinexatilla
Börteçinexşifaba
Börteçinexaybuke-Börteçinexayyüce
Börteçinexbilal
Börteçinexkurşun
Börteçinexquilty-Börteçinexguilty-Börteçinexgloom
Börteçinexzarif
Börteçinexamazon-Börteçinexgece-Börteçinexdoktor
Börteçinexbeyaz-Börteçinexbeyazx
Börteçinexkafkas-Börteçinexduber
Börteçinexkuzi
Börteçinexarslan
İzinli Listesi
Börteçinexburak
Börteçinexşirzat
GÖZLEM ALTINDAKİ ÜYELER
Börteçinexangel
Börteçinextitan
Börteçinexayça
AŞAĞIDAKİ İSİMLER LONCAMIZA DAHİL DEĞİLDİR.
Börteçinexhemşire-Börteçinexcimcime
Börteçinexdjj
Börteçinexazapp-Börteçinexanıl
Börteçinexkartal
Börteçinexlord
Börteçinexfurkan
Börteçinexserkan-Börteçinexkaptan-Börteçinexrizeli
Börteçine Töresi
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecek.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık ve bir dediğini iki etme durumu olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken lonca ikinci başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise çarı silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara sarkma… vs) yasaktır. Bu suçların cezası çarların silinmesidir.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayın.
10. Günlük en az bir saat lonca çarına girmek mecburidir.
11. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
12. Loncamıza katılmak isteyenler diğer çarlarını levellerini belirtmek zorundadır.
13. Referans olarak en az bir kişiyi göstermelidir
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Ya biraz empati kur be kardeşim ! Adam bana lonca sayfasından ona tek seviyesiz terbiyesiz bir laf etmemişken "pis , #@!? vs ... " kelimeleriye hakaret ediyor sen hala bana laf ediyorsun !Seza yazdı:Bizim Loncamızla bu şekilde konusamassın Adamsan kenan ile aranızda çözersniz.Loncanın güncel forum sayfasını böle şeyler ile kullanman için gerekli bi sebeb degil.
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
S.a kolay gelsin cümleten ...

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!
- Mertkan
- Demirci Çırağı
S.a kolay gelsin öncelikle...
Serkan lafım sana şimdiye kadar abi dedim bi saygsızlık etmedim yaşında benden çoook büyük değil... bu beğenmediğin küfür ettiğin Lonca var ya sen ve senin gibiler bu loncaya kurban olsun.. Loncaya geldiğinde oyun bilmeyen bana maden ne diye soran adam şimdi kalkmış bana forumdan laf atıyor beğenmediğin Kenan ADAM hemde senden ÇOK ADAM ADAMOĞLU ADAM ki senin bu küfürlerine az bile cevap vermiş... Benim Küfürüe karşı olduğumu herkes bilir oyunda kimseye BÖRTEÇİNE çarımdan küfür ettiğim görülmemiştir ama sen ve senin gibilerin yaptığı ihanetler bir yere kadar şimdi siz burda durun ben bi suskunluğu bozayım..
Sen yediğin kaba tükürdün Loncadan çıkmadan Styl Loncası ile iş birliği yaptın ha benim onlarla bi sorunum var mı yok nasıl olsa senin adamlığını onlarda görecek!!!
Egemen sen hiç konuşma bizden çıkmadan R.O.A Loncasına girdin loncadan çıktığını söylerken R.o.A. imzası ile söyledin....
İhanetinizi saldırı ile kapatmak yerine Benim size verdğim emekleri bi düşünün!!!
6 Aylık PLus aldım ama sizin gibiler yüzünden oyun oynamıyorum!!!
Açık ve Net Söylüyorum Kenan yada bi başkasına benim kardeşim dediğime laf etmeyin benim Loncamdan çıkan benim Loncamdan adama sakın laf etmesin!!!
Sizleri ben bu oyunda barındırmam dua edin ki sizin gibi KÖPEKlere harcayacak zamanım yok benim KARDEŞLERİM bana yeter artar bile ve size önerim CAMİ AVLUSUNA İŞEMEYİ KESİN artık oyununuzu oynayın..
Kenan dediklerin için teşekkür ediyorum LONCAMIZDA OLMAYAN FORUM SAYFAMIZI KİRLETMESİN DEFOLSUN KENDİ DERDİNE YANSIN..
HAKKIM SİZİN GİBİLERE HARAM OLSUN
Serkan lafım sana şimdiye kadar abi dedim bi saygsızlık etmedim yaşında benden çoook büyük değil... bu beğenmediğin küfür ettiğin Lonca var ya sen ve senin gibiler bu loncaya kurban olsun.. Loncaya geldiğinde oyun bilmeyen bana maden ne diye soran adam şimdi kalkmış bana forumdan laf atıyor beğenmediğin Kenan ADAM hemde senden ÇOK ADAM ADAMOĞLU ADAM ki senin bu küfürlerine az bile cevap vermiş... Benim Küfürüe karşı olduğumu herkes bilir oyunda kimseye BÖRTEÇİNE çarımdan küfür ettiğim görülmemiştir ama sen ve senin gibilerin yaptığı ihanetler bir yere kadar şimdi siz burda durun ben bi suskunluğu bozayım..
Sen yediğin kaba tükürdün Loncadan çıkmadan Styl Loncası ile iş birliği yaptın ha benim onlarla bi sorunum var mı yok nasıl olsa senin adamlığını onlarda görecek!!!
Egemen sen hiç konuşma bizden çıkmadan R.O.A Loncasına girdin loncadan çıktığını söylerken R.o.A. imzası ile söyledin....
İhanetinizi saldırı ile kapatmak yerine Benim size verdğim emekleri bi düşünün!!!
6 Aylık PLus aldım ama sizin gibiler yüzünden oyun oynamıyorum!!!
Açık ve Net Söylüyorum Kenan yada bi başkasına benim kardeşim dediğime laf etmeyin benim Loncamdan çıkan benim Loncamdan adama sakın laf etmesin!!!
Sizleri ben bu oyunda barındırmam dua edin ki sizin gibi KÖPEKlere harcayacak zamanım yok benim KARDEŞLERİM bana yeter artar bile ve size önerim CAMİ AVLUSUNA İŞEMEYİ KESİN artık oyununuzu oynayın..
Kenan dediklerin için teşekkür ediyorum LONCAMIZDA OLMAYAN FORUM SAYFAMIZI KİRLETMESİN DEFOLSUN KENDİ DERDİNE YANSIN..
HAKKIM SİZİN GİBİLERE HARAM OLSUN
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Mertkan Abi Bana ne emek verdiğini bir söyler misin böyle çok emek verdinde ben mi bilmiyorum merak ettim ? Ayrıca kenana tek terbiyesiz laf etmedim geldi hakaret eden o.Ayrıca R.o.A ya geçtim çünkü ordaki arkadaşlar bana daha yakın yaşıtım.Ayrıca kardeşlik orda had safhada.Burada o kadar emek falan diyorsunda abi dedik kardeşim dedin ama lafta ejder yapıcam loncamsınız bir yardım edin dedim 2 haftada 1 mavi topaz bulamadın kenana dedik kadim varmış ejder yapıcam loncamdamsın görevi yaparsak uygun verir misin ? Adam 70 m dedi.Neymiş kadimi alır kaçarmışım.Ben o ejderi o çara yapıcam diye full yücelen savaşçı sattım ! Siz hep değiştirdiniz hep kardeşiz edicez yapıcaz ama birşey olduğu yok göreve çağırsam gelen yoktu yahu ? Ne yapayım böyle işi ben ! Bi solucanı kesemedik zamanında.
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
- Mertkan
- Demirci Çırağı
Senin kardeşlikten kastın maddiyatsa bizde zaten yok ha kim kime bedava maden veriyorsa buyur onlarla rahat rahat yaşa yeterki bizden uzak dur çıktın loncadan adam gibi dur ben seni loncaya alarak hata yapmışım sende serkan da menfaatçisiniz bana bi daha cevap verme egemen az birşey sevgim var hepinize onu da elimden alma bu formu kirletmeyin
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
Tamam merrtkan abi boşver

gülüm benim bak ben loncanın nerdeyse en eski adamlarından oldum artık seza yeni katıldı aramıza ecel üretti djj diye köpek katıldı latif üretti ben üretemedim ama sorunmu ha bendede ecel olmaz ejder olmaz latif olmaz senin gibi hiç yok tan maddiyata düşkünlerden değiliz ALLAHA çok şükür sen gibi paragöz insanlarında aramızda yeri yok zatenKaptanmagaradami yazdı:Mertkan Abi Bana ne emek verdiğini bir söyler misin böyle çok emek verdinde ben mi bilmiyorum merak ettim ? Ayrıca kenana tek terbiyesiz laf etmedim geldi hakaret eden o.Ayrıca R.o.A ya geçtim çünkü ordaki arkadaşlar bana daha yakın yaşıtım.Ayrıca kardeşlik orda had safhada.Burada o kadar emek falan diyorsunda abi dedik kardeşim dedin ama lafta ejder yapıcam loncamsınız bir yardım edin dedim 2 haftada 1 mavi topaz bulamadın kenana dedik kadim varmış ejder yapıcam loncamdamsın görevi yaparsak uygun verir misin ? Adam 70 m dedi.Neymiş kadimi alır kaçarmışım.Ben o ejderi o çara yapıcam diye full yücelen savaşçı sattım ! Siz hep değiştirdiniz hep kardeşiz edicez yapıcaz ama birşey olduğu yok göreve çağırsam gelen yoktu yahu ? Ne yapayım böyle işi ben ! Bi solucanı kesemedik zamanında.
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
katılıyorum loseerr

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Bir loserr ben senin gülün değilim seviyeni koru ! Ben maddiyattada değilim.Fakat göreve giderken çağırmasını biliyordunuz maden başından kalkıp sizin için geliyordum.Maddiyat çokta umrumda değil ben yardımlaşmaya bakarım.Hanginiz görevimi yaptınız zamanında bölgeden yaza yaza canım cıktı bi cevriye dev ana kesicem diye sonra allahtan arkadaş geldide hallettik.Zaten al okullar açıldı artık oyunada girmiyorum çok az giriyorum girsem bile banane maddiyattan altı üstü bir oyun ? Ben cevriye diye bir tarafımı yırtarken ne oluyordu birşey diyordum dur reisin cevriyeye gidiyoruz hanginiz geldiniz benim görevime ? Bronzu yapıcam diye anam ağladı.Ayrıca bunun tek nedeni yardımlaşmada değil ? K.bakmayın ama önünüze geleni alıyorsunuz bir başvuru forumunuz bile yok.Bir bakın bakalım arkaya ? Paso kim olduğu belirsiz adamlar loncaya katılıyor ne yaptıkları belli değil lonca çoluk çocuk kaynıyor +16 sınırı bile yok ! Börteçinexecel 12 yaşında çocuk foruma foto ekliyor.Hep önüne geleni aldın bu sefer loncadaki sağlam adamları kaybettin mertkan abi tek tek bütün adam gibi adamlar çıktı loncada sağlam ve adam gibi kalan kişi az.Gerisi çoluk cocuk.Loncaya bence bi çekidüzenver mertkan abi her girmek isteyeni alma ! Keşke zamanında benide almasaydın.Zamanında kimden yardım istesem bu lonca benim için bitmiştir benden daha yardım istemeyin diyordu sonra hepsi teker teker ayrıldı.
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia