Taşkanat Görevi İçin Arz Olduk Taşkanatı Kestim Kanatmanın geçmesini bekliyorum Fakat Başlıktada Belirttiğim üzere adam geldi zehir attı.İnsanlık bu mu Şimdi ya adama bölgeden niye kestin diyoruz (Cevap yok)
Arz Olmamda ki Sebep Taşkanatı Tek Kesiyorum Büyüyüm Sonuçta İster İstemez Can Dayanmıyor Kanatmaya Öünce Başta Doğmamak İçin Klana Girdim...Tekde gezmiyor yanında bide 49 lvl savascı kendısıde 37 lvl beni kesiyor gücü anca öle yetiyor
Royalxcappy dedim bölgeden hemşerim olur falan dedim o zaman ses verdi İşte Fotolar ;
Burda Royalxcruelhead da herhangi bir suç yok fakat hakaret etmesi kötü...Eğer bir klana giriyorsan kesmeyide kesilmeyide kabulleniceksin ister görev de ol ister uzayda ol nerde olursan ol lodosun arzı kesmesi kadar doğal bişey yok.Her kesilen arz foruma konu açsaydı bu konulardan geçilmezdi senin yaptığın harekette yanlış bu fotoları desteğe yollayabilrdin,mal-malın oğlu gibi argo kelimeleri herkes kullanıyor bunda büyütülecek bişey yok :?
bariareos yazdı:Taşkanat Görevi İçin Arz Olduk Taşkanatı Kestim Kanatmanın geçmesini bekliyorum Fakat Başlıktada Belirttiğim üzere adam geldi zehir attı.İnsanlık bu mu Şimdi ya adama bölgeden niye kestin diyoruz (Cevap yok)
Arz Olmamda ki Sebep Taşkanatı Tek Kesiyorum Büyüyüm Sonuçta İster İstemez Can Dayanmıyor Kanatmaya Öünce Başta Doğmamak İçin Klana Girdim...Tekde gezmiyor yanında bide 49 lvl savascı kendısıde 37 lvl beni kesiyor gücü anca öle yetiyor
Royalxcappy dedim bölgeden hemşerim olur falan dedim o zaman ses verdi İşte Fotolar ;
Adam Hakaret Ediyor.
Dostum bu oyunu oynuyarsan bu oyunun kuraLLarına uymak zorundasın eğer bi Klana giriyorsan kesiLmeyi ve kesmeyi kabuLLenmiş oluyorsundur...
Onun için bİlip bilmeden Fırlatma Forum'dan hakLı çıkacağını mı zannediyorsun