tamam ben senin hakkında söyleyecem sen çıkmafaysbok yazdı:belli hangi konuya baksam karşıma çıkıyonShader yazdı:batıyo mu ister lodos yazarım ister arz yazarım kurtlarx charım arz olur diğer charım lodos her yazdığın şeye bakıyosun senin derdin ben olmuşum bir zamanlar çok mu koydum nefaysbok yazdı:bilgilerinde lodos yazıyor ama kurtlar loncası klan arz=) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:MykonS yazdı:konu kilit :mrgreen: :mrgreen:![]()
![]()
![]()
:lol:
'-Crazy MaRKeT-'
Re: '-Crazy MaRKeT-'

tabi ben çıkıyom konu açıyom ben çıkmı oluyom karşına demeShader yazdı:tamam ben senin hakkında söyleyecem sen çıkmafaysbok yazdı:belli hangi konuya baksam karşıma çıkıyonShader yazdı:batıyo mu ister lodos yazarım ister arz yazarım kurtlarx charım arz olur diğer charım lodos her yazdığın şeye bakıyosun senin derdin ben olmuşum bir zamanlar çok mu koydum nefaysbok yazdı:bilgilerinde lodos yazıyor ama kurtlar loncası klan arz=) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:MykonS yazdı:konu kilit :mrgreen: :mrgreen:![]()
![]()
![]()
:lol:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
ben konumdan Defolun Gidin ( Sozum mykonsa Deil ) Ama Tarsma istemem .... :evil: