ŞARAPÇI:Herkezin Bir Hiç Sandığı Adamın Sırrı.
Re: ŞARAPÇI:Herkezin Bir Hiç Sandığı Adamın Sırrı.
Gerçekten Bilmediğim Bir Konuydu...Bu Bilgileri Paylaştığın İçin SaoL !!!
Bazıları Tarihçeyi Okumadan Bi'Haber Oynuyor Oyunu, Herkes İçin Yararlı bir Paylaşım Olmuş Bu Yüzden
+10
Bazıları Tarihçeyi Okumadan Bi'Haber Oynuyor Oyunu, Herkes İçin Yararlı bir Paylaşım Olmuş Bu Yüzden
+10
Serdarraz ve GHOSEN siz bi ikili gibi takım oluşturup araştırma yapsanıza
güzel bi paylaşım teşekkürler
güzel bi paylaşım teşekkürler
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ve şarapçının 200 lvl olduğunu biliyomuydunuz datalarda yazıyo lvli 200 olan sayılı kişierden
Aslında ben GHOSEN'in açtığı tüm konularda bi nebze bilgim olsa bile paylaşıyorum.
GHOSEN arkadaşımız isterse tabiki ortak konular açabiliriz.
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Aslında biraz üzüldüm.252 okunma sadece 13 yorum.
:idea: GUNCEL :idea:
:idea: GUNCEL :idea:
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Zaten Bütün Konularımız Ortak Sayılır, Sen Benim Ben Senin Konularından Feyz Alıp AçıyoruzSerdarraz yazdı:Aslında ben GHOSEN'in açtığı tüm konularda bi nebze bilgim olsa bile paylaşıyorum.
Artık Sırayla Sen Bir Konu, Ben Bir Konu...Bakalım Heralde En Sonunda İKV'nin Bütün Sırları Açığa Çıkacak Yöneticiler de Oyunun Kepenklerini Kapatıp İflaslarını İlan Ederler :lol:
Derin Devlet gibi bizi susturmasınlarda başka birşey istemem.(bir de susmamız için bize şaheser silah fln. veriyorlarmış.Ben susardım valla
)
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Miting Falan mı Düzenlesek ? ''ŞAHESER Hakkımız Engellenemez !!!...'' :lol: :lol:Serdarraz yazdı:Derin Devlet gibi bizi susturmasınlarda başka birşey istemem.(bir de susmamız için bize şaheser silah fln. veriyorlarmış.Ben susardım valla)
ŞAHESER Mitingi Haftaya, Cuma Namazını Müteakip Jandarma Ali'de Toplanıyoruz. :mrgreen: :mrgreen:
Ya Jandarmalar aşırı güç kullanırlarsa.Sonuçta İstanbulda asayişten sorumlular :lol: :lol: :lol: .GHOSEN yazdı:Miting Falan mı Düzenlesek ? ''ŞAHESER Hakkımız Engellenemez !!!...'' :lol: :lol:Serdarraz yazdı:Derin Devlet gibi bizi susturmasınlarda başka birşey istemem.(bir de susmamız için bize şaheser silah fln. veriyorlarmış.Ben susardım valla)
![]()
![]()
ŞAHESER Mitingi Haftaya, Cuma Namazını Müteakip Jandarma Ali'de Toplanıyoruz. :mrgreen: :mrgreen:
"Şaheser Hakkımız Söke Söke Alırız":D:D:D
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.