O gurupta bende vardım, adam Plus olmadan girdi aynı çantada çifte zırh düştü, demek plus alsa çantadan daha neler çıkar hesap edin! Junonun kendisi çıkar heralde inanılır gibi değil ya.
Acaba plus almakta hatamı ediyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Ayrıca 258 tane madalyam var, nereye TAKICAM merak ediyorum :lol:
O gurupta bende vardım, adam Plus olmadan girdi aynı çantada çifte zırh düştü, demek plus alsa çantadan daha neler çıkar hesap edin! Junonun kendisi çıkar heralde inanılır gibi değil ya.
Acaba plus almakta hatamı ediyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Ayrıca 258 tane madalyam var, nereye TAKICAM merak ediyorum :lol:
bazıları koleksiyon yapıyor tanesini 50 binden fln alıyor madalyanın 20-30 tane birden olunca satıyorum bn :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
ertan zamanlar olur seninde zırhın bak benimde yok
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...