Ölüm oyununda ki haksızlıklar arkdaşlar ölüm oyununa gm lerin oturmayan ve 1e 1 savaş halindeyken Gm Gelipte ordan bana asa ile vuruması dogrumudur ? ck kırıyor ve ardından bombacıyı 10 m gerde cıkarıyor nedense o kadar kişinin icerisinde 1 e 1 savaşctıgım arzla bombacı geliyor patlıyor ve sadece beni öldürüyor diger ark da ck yok tu o neden ölmedi ? o ark ruh kalkanı daha yoktu her vurusumda ck kırıyor ayrıca bendeki ck larıda sagolsun gm asa sı ile vurark kırıp ve bombacıyla birlikte öldük ... Şimdi size bırakıyorum yorumları ben bunu dile getirdigim icin Hesabımın 1 si ban yedi . Captain ATX syn gm bu konuyla ilgilenmenizi istiyorum he yoksa namuslu veya şerefli bir gm bununla ilgilenmesini rica ediyorum . . .Hesabımda Ban Yiyor
Bilgexxtgölü
Ölüm Oyunundaki HAKSIZLIKLAR
Re: Ölüm Oyunundaki HAKSIZLIKLAR
Ordaki zorluğa katlanıcaksın birader.. oranın adı bile belli zaten ÖLÜM OYUNU. sen şifaciyi kastediyosun belli.. bende büyücüyüm.. büyücülerdede söyle oluyor.. millet önceden anlasmıs . 4-5 kişi bi kenara cekilior.. habire kendilerini zihinliolar.. kutup aciyorlar falan filan.. bu oyunda haksızlıkda olabilir herşey olabilir.. çarın boşuna ban yemiş bence.. GEÇMİŞ OLSUN..

Cahillerle Tartışmaya Girmeyin; Ben hiç yenemedim..
Büyücünün İrfanını Herkez Anlayamaz..
Byfuxmaqician (49)
Re: Ölüm Oyunundaki HAKSIZLIKLAR
Merhabalar
Gerekli itirazlarınızı destek ekibine e-mail yolu ile yapmalısınız. Forum hiç bir zaman şikayet bildirimi bölümü değildir. Sonuna kadar haklı olsanız dahii, göz önünde bulundurulmayacaktır.
Gerekli itirazlarınızı destek ekibine e-mail yolu ile yapmalısınız. Forum hiç bir zaman şikayet bildirimi bölümü değildir. Sonuna kadar haklı olsanız dahii, göz önünde bulundurulmayacaktır.