Esrarengiz Ölüm

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Esrarengiz Ölüm

Mesaj gönderen Trendd »

Amatörce bir yazı oldu idare edin :P

Esrarengiz Ölüm

Kıyamet'in getirdiklerinden sonra eminönü sokaklarında en fazla yayılan konuydu bu.Lodos Klan'ının özel altı Ajanı gizemli Bir Şekilde Öldürülmüştü...

Handan Hanım'ın Arz-ın Çoçukları Klanı Lodos Klan'ıyla yaptığı savaşlarda hep üstünlük göstermesi , İsmet Bey'in canını sıkmaya başlamıştı.Bu duruma daha fazla seyirci kalmayıp,bir plan hazırladı.Lodos Klan'ı savaşçıları büyücüleri ve şifacıları bir araya getirerek aralarından en güçlülerini seçti.2 Şifacı ,2 büyücü ve 2 savaşçı.Özel olarak yetiştirilen bu 6 özel ajanın görevi eminönü,sivri ada,meteor bölgesi gibi bölgelerdeki Arz Klanı mensub insanları öldürmekti.Gün geçtikçe daha fazlada güçlenen ajanlar artık hazırdı.Arz Klanı eminönü ve meteor'da üstünlüğü koymuşken Sivri Ada Lodos Klan'ı hakimiyetindeydi.Plan yapmaya başlıyan 6 ajan ilk iş olarak Lodos Kalesi etrafındaki Arz casuslarını temizlemekti.İşe başlayan 6 ajan ilk önce sahilde 3 casus daha sonra haseki tarafında 2 casusu temizleyip kaleye dondüler.
Haberleri alan Handan Hanım kalede ağır adımlarla kütüphaneye gidip baş köşeye oturdu , düşünmeye başladı.Bu sırada ajanlar eminönünde bir kaç arzı temizleyip yolarına devam ediyorlardı.Bir anda yollarını kesen 3 Arz saldırmaya başladı ama onlarında sonu diğerlerinden farklı olmadı...Ağır adımlarla komutana gelen ajanlar komutandaki arz'ları kesip meteor'a giriş yaptılar.Meteor'a girdiklerini öğrenen Handan Hanım 12 adet Arz muhafızı seçip onlara dediki:
- Kardeşlerimizin intikamını alma sırası bizde.Bu şerefli görevi sizlere veriyorum gidin ve İsmet'in askerlerini hak ettiği yere gönderin...!
Kalede büyük bir heyecan yaşanır ve 12 muhafız yola çıkar.Meteor Bölgesi'nde arayışa başlayan muhafızlar yollarına çıkan lodoslarıda öldürmeye calısırken ufak çaplı bir savaş başlar .3 şifacı 5 büyücü ve 6 savaşcıdan oluşan bir grup Lodos Arz Muhafzılarına saldırmaya başlar.Savaşcılar önde tanklık yapıp direnirken büyücüler arkadan kudretlerinden aldıkları güç ile büyü atıyorlardı,en arka safta ise 3 şifacı doğadan aldıkları özel büyüler ile takım arkadaşlarını şifalıyorlardı.6 savasçıdan 2 tanesi yere serilirken aradan yararlanan 2 arz muhafızı öne cıkar ve arkadaki 5 büyücü el arbaletlerini kullanarak öldürmeye başlar fakat muhafızlardan teki fazla dayanamayıp yere doğru düşer.1 büyücü 3 savascı 3 şifacı kalan takım muhafızlara ölümüne saldırıyordu.Savaçcıları öldürerek onlarıda geçen muhafızlar büyücüye geldiklerinde daha önce önden dalan muhafız yavaşca yere düşer ve büyücü ve şifacıları keserler.Bu savaşta 2 Arz Muhafızı Şehit Düşer.Kurt mağarasına doğru ilerleyen muhafızlar bir ses duyarlar.Arkalarına döndükleri sırada bir muhafız aralarından kaybolur ve hemen savunma pozisyonuna geçerler.Lodos savaşçı ajanlar deparları ile muhafızları yakalarlar ve büyücüler için infaz vaktidir...
Eminönü'ne geri çıkan ajanlar hızlı adımlarla uçak tarafına inerler.Uçağa yaklaştıklarında 2 Lodos'un infaz edildiğini görürler.Etrafı araştırmaya başlıyan ajanlardan birisi:
- Buraya gelin '' der.
Oraya toplanan 6 ajan Gördükleri karşısında dona kalırlar.İçlerinden şifacının biri:
- Buda nedir böyle ?
Dediği anda 6 ajanda yavaşça dizlerinin üstüne çöküp yere serilirler.
Haberi alan İsmet Bey şanşınlıkla olay yerine gelir ve ajanları incelemeye başlar.Şifacının Üstünde bir de küçük bir not bulur.Notta şunlar yazılıdır:
- İstanbul sokaklarında bişeyler yapmak için bazı kurallar vardır,bu kurallara uymanız gerekir...
İsmet Bey başını kaldırarak kafasını kaşımaya başlar.
Diğer bir tarafta Handam Hanım ise kütüphanede oturmaktadır...

Özel Lodos Ajanlarını kim nasıl öldürdü ?
Arz-ın Çoçukları intikam mı aldı ?
Lodos Klan'ı kendi içinde neler yaşıyor ?
Kuklacı mı geliyor ?

Yorumlara göre devamı gelicek...

Saygılarım ile ;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Esrarengiz Ölüm

Mesaj gönderen ByDant3 »

çok güzel yazmışsın valla kardeşim kuklacı gelirse 2 klanı o halde görürse valla ikisini de yok eder :D
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

ByDant3 yazdı:çok güzel yazmışsın valla kardeşim kuklacı gelirse 2 klanı o halde görürse valla ikisini de yok eder :D

Teşekkür Ederim.Orasını Artık devamında Görüceğiz . :P
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

Emeğine sağlık şiirlerime laf eden arkadaşlım işin şakası güzel olmuş okudum tebrikler ama kendi klanınıza dönük olmuş bidaha kinde genelleştir.
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

seagle yazdı:Emeğine sağlık şiirlerime laf eden arkadaşlım işin şakası güzel olmuş okudum tebrikler ama kendi klanınıza dönük olmuş bidaha kinde genelleştir.
Öncelikle Teşekkür Ederim.Şiirine Laf Etmedim sadece Kafiyelerin uyumunu tutturamamışsın dedim.Kendi Klanımıza Dönuk olup olmadığı belli değil,ikinci bölümünü yazarsam belli olucak ama fazla ilgi olmadığından yazamayabilirim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

Trendd yazdı:
seagle yazdı:Emeğine sağlık şiirlerime laf eden arkadaşlım işin şakası güzel olmuş okudum tebrikler ama kendi klanınıza dönük olmuş bidaha kinde genelleştir.
Öncelikle Teşekkür Ederim.Şiirine Laf Etmedim sadece Kafiyelerin uyumunu tutturamamışsın dedim.Kendi Klanımıza Dönuk olup olmadığı belli değil,ikinci bölümünü yazarsam belli olucak ama fazla ilgi olmadığından yazamayabilirim.
Bnm attığım yorumları herkez espiri tarzında attığımı bilir konu başlıklarıma yorum atsarsan da seviinirim ;)
Hikayenin devamını diler.
Teşekkür ederim...
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Sağol Zamanım Olursa yazacağım.Aklımda ggüzel fikirler var.Hikayemi Okuduğun için ben sana teşekkür Ederim...

Saygılarım ile ;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

Trendd yazdı:Sağol Zamanım Olursa yazacağım.Aklımda ggüzel fikirler var.Hikayemi Okuduğun için ben sana teşekkür Ederim...

Saygılarım ile ;
eyw ;)
Resim
*2254*

“Yazım” sayfasına dön