Lan eme giriyom 2şifa var dalıyom mileltin içine ölüyom em satıyomuşum.
2şifa var diuye dalıyoz şifa basmıyolar ölüyoz dier emede bu konuşmalar geçti izleyin...
Sonra eminize kalmadım dedim çıktım tam ESC ye basıp çıkışı onayladım savaş başladı yazdı lütfen k.b yın adamlar dier çekmedigim konuşmalarada foto almış koyup bütün arza rezil etçekmiş çokda umrumda... Sakın bana em satıyo demeyin 2şifa var yinede öldüm düşünün artık...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Adamlar sana ezık mezık demiyor senin em bilmediğini söylüyorlar yanılıyorda sayılmazlar haksız mıyım
grup bölgelerine alınmama nedeninde bu büyük ihtimal taktik kullanmıyorsan önüne ne gelirse pata küte dalıyorsun olmaz arkadaşım ilk bi neden bunu söylettim diye düşün kafanda tart olayı ondan sonra gelip foruma konu aç
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Biz hiç em yapmadık sanki ben emde biliyom sıgınakda adamlar plus almış rezil ederim diyolar.
1-Birdaha asla emden çıkmıyorum
2-Önüme gelen bütün moddaki ve karşı klanı artık kesicem izin ver deselerde aldırmıyorum bana çok yaptılar.
3-Sıgınaga alsınlar diye item düzdük bilge almayanları aallah nasıl biliyorsa öle yapsın inşallah her sıgınak miğrata benbi almadıkları sürece madalya düşer :twisted:
Şaçma sapan yorum yazıyorsun ben bıktım yaw bir şey söylemeye çalışıyoruz beddua ediyosun yaşını çok ortaya koyuyorsun utanmasan kimde bilge cevriye ne item varsa bana verin diyecen bu kadar terbiyesizlik olmaz
En son Shader tarafından 20 Eyl 2010 17:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Shader yazdı:Şaçma sapan yorum yazıyorsun ben bıktım yaw bir şey söylemeye çalışıyoruz beddua ediyosun yaşını çok ortaya koyuyorsun utanmasan kimde bilge cevriye ne item varsa bana verin diyecen bu kadar terbiyesizlik olmaz
Yaşımımı merak ediyosun daha küçügüm 16 yaşındayım beddua ederim o bana kalmış bana em satıoy ezik felan kimse diyemez rezil olmak ban yemek sustruulmak umrumda deil ben o adama küfürü basarım
Sen otur yeni forum hesabı aç yeni oyun hesabı aç kimse bu ismini bilmeden oyuna yeniden başla Çünkü kendini çok belli ettin ... Bu saatten sonra sana yer vercek adamda vermez pek bekleme derim
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]