İlginçtir çarıma giremiyorum

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

İlginçtir çarıma giremiyorum

Mesaj gönderen MykonS »

2 gündür akşamlara kadar çalışıyorum sabah kalkmam uzun sürüyor bu sabahta 12.00 gibi kalktım kahvaltı mı edip bilgisayarımın başına oturdum saat kaçtı oyuna girdiğimi hatırlamıyorum ama sanırım 13.00 gibiydi oyunda 1.5 saate yakın kaldım sonra oyundan çıktım şimdi oyuna girmeyi deniyorum ilginçtir ki oyuna girmiyor üye adı veya şifre hatalı diye uyarı geliyor çarım çalındı veya sadece bende oluyor bu olay bir format atıcam eğer düzelmesse bilmiyorum ...

Eskiden olsa oyunu bırakmayı bile düşünürdüm ama şimdi çarım çalındı büyük ihtimal ona bile üzülüyorum demekki bizi oyuna bağlayan şey çar/item/para değilmiş dostlukmuş kardeşlikmiş ... çarımı geri almaya sonuna kadar çalışacağım kim çaldı nasıl çaldı bilmiyorum ama öğreniceğim ..

Çarımın şifresini bir tek Ottomancavalry (Selman) biliyordu ama bunu onun yapmadığını çok iyi biliyorum çünkü ben Selmanı tanıyorum en son çalacak kişidir .. biri çıkacak fark ettirmeden çalmak istemiştir diyecek belki o zaman öyle bir şey olsa bu oyunda izini kaybettirmek zor bir şey değil yani yeni car açar ismini değişik bir şey koyar oyundaki adını falan değiştirir çok zor bir mesele değil forum hesabı açmak basit 5 dakikalık iş ..

Formattan sonra girmesse yeniden başlamayı düşünüyorum sıfırdan 1 level char açıp sıfırdan başlayı düşünüyorum bu bir son değil bu bir başlangıç bu oyunda çogu insanın emeği çalınıyor ben çalamazlar diye düşünüyordum ne yazık ki benimde başıma geldi msn adresimi kontrol ediyorum şuan girmesini ümit ediyorum benim bilgisayarım olmadığı için bu bilgisayar biraz ağır .. msn girmeside uzun sürüyor bakıcam girerse şifrenin değişip değişmediğine bakabilirm veya değişmişsede yeni şifreme

bunları yazmak istedim çünkü büyük ihtimal car çalınmış ama carı calan kişinin carlarımla işi olacagını sanmıyorum ama yinede bekleyip görücez ..

sıfırdan başlayacagım büyük ihtimal bu oyundaki dostların beni unutmasını istemem kısa yazmaya çalıştım ama uzun oldu kusuruma bakmayın

Eğer çarlarıma girersem bilinki buradan yazarım eğer giremessem ne cevap yazarım ne bir şey

Shader
Sharen
Kurtlarxsharen

carları hesabımdaydı

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İlginçtir çarıma giremiyorum

Mesaj gönderen MykonS »

Çarım çalınmış evdeki bilgisayarımdanda baktım girmiyor ama bir msni mi kontrol edeyim dedim charın yeni şifresi msnime gelmiş bende o gelen şifreyle üye adı ve şifremi değiştirdim gizli soru ve doğum tarihimide charlarımın 2 sini silmişler
Sharen ve Kurtlarxshareni onların zaten lwli düşüktü
Shader Charımıda sanırım soyacaklardı soyamamışlar yanlız paraları almışlar 10m kadar param vardı çalınmış

Sorun çözülmüştür Konu kilit
Resim

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön