Exxaction Varxyemez Rakibalık ın arkadaşları içeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Sukumiyee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Exxaction Varxyemez Rakibalık ın arkadaşları içeri

Mesaj gönderen Sukumiyee »

Bu fotoraflar kötü amaçlı koyulmamışdır bu kişiliklere nasıl davrancagınızı gösteriyor...

Yorum yapmıcam Kp çarım ıle maden çekıodum çar benım deıldır 3 kişi ortakdık karakterın ozellıklerı bana ait deil ama
Exxaction Varxyemez Rakibalık burda ne kadar haysiyetsiz kişilik olduğunu görün bu gun gelmiş Büyücüme Ejder Asa yansıtıp bana al girsin dedi bende sizlere onların ne kadar küfür istedikleri ve ne kadar [içerik silinmiştir] haysiyetsiz olduklarını kanıtlıyorum

1-)varyemez 38 yaşındaysan bu yapdıgın şerefsizlık ne ? Eğer 38 yaşındaysan akıl yaşın 3-5 yaş arası
2-)Rakibalık nam ı değer Sinekvalesıi emin ol ki burda ne kadar **** ***gu oldugun ortaya çıkmışdır
3-)Exxaction Ejder ürettin die bi yerin kalkmış bu da sana kapakdır... (Sende 8 yaşında falansındır)

Olay akışısı topaz çekıyordum Varxyemez madene oturdu kalkmasını rica ettim ve bana annesine yapcağım hareketleri yaptı
çardaki kız ardaşımız oyunda değildi eğer o karakterimizde olsaydı sınıf arkadaşım Didem senin *** *** *** dim bundan emin ol ıpnı alıp seni öldürmüşdüm.

İşte o Şerefsizlik Fotorafları

Not:Sıralı değildir
Sonuç bu kişiliklerle ne iletişim kurun nede Grup bölgelerine girin Olay Tarihi Ramazan ayı oruç sırasında gerçekleşmişdir.

Ve Resimlerin kaldırılmamasını Rica ederim bu forum insanları bilgilendirme amaçlı kullanılır.

Okuduğunuz için Teşekürler umarım bu Kişilik seviyesi düşük insanlarla iletişime geçmessiniz!!

Exxaction Ejderin Olmuş adama adam olamamışsın.
Hz. Mevlana ne olursan ol gel demiş ama konu sen olunca gelme git der :!:

Eğer ki banada küfürbaz diyorsanız neden küfür ettiğimi örenin eğer sebebsiz yere ettiysem Özür Dilerim bütün sunucudan.

Oyunu bırakıyorum bu tepki yüzünden 5 menekse 5 akık 1 kadım satıp sancak a aktardım ordada her şey pahalıydı birden fiyatlar düşmüş yani RoA saolsun sizi benim gibi bir parazitden kurtardı RoA ya teşekür ediyorum.

Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı. Bu tarz şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar.

RedNight
Ottopsylancet Ufuk
Gel ne olursan ol yine gel
Hz.Mevlana

SANCAK SUNUCUSU

Yaz dostum Sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı

Yatsam Dahi Hapis Çıkışıda var Kapişş
Sukumiyee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: Exxaction Varxyemez Rakibalık ın arkadaşları içeri

Mesaj gönderen Sukumiyee »

we son olarak Seriosam Şifaxbatu Batuhaaaan çarlarımızı boşaltıp 50 bın kp yucelen shen kuo set ve 30 m alarak çarı çöp yapmışdır kendısıne teşekür ediyorum 2 yıllık emegımı batırdıgı ıcın.
Ottopsylancet Ufuk
Gel ne olursan ol yine gel
Hz.Mevlana

SANCAK SUNUCUSU

Yaz dostum Sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı

Yatsam Dahi Hapis Çıkışıda var Kapişş
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön