elveda tılsım elveda ikv darknesslerdne yedigim kazık çok büyük oyun bana bişe eksiltmez ama bi insan bi loncaya gireçekse düşüneçek bu adamlar nedir adammıdır hakketen ama ben yapmadım darknessler hakketen adam deilmiş
bundan sonra loncaya katılaçak arkadaşlara bi tavsiye o loncadaki insanların adam olduklarını iyice anlasınlar yoksa o insanlar güzel carınızı bozdurup sonra olay çıkartıp lonca carınızıda sildiriyorlar şu tılsımda en iyi tanıdıgım 2 kişi var onlarda kfygfb (hüseyin abi) asabidj(ismail abi) elveda ben oyunu burda bırakıyorum dedigim gibi kazıklarını başkalarınada uygulamasınlar darknessler bundan sonra herkez çok dikkatli olsun ben ögrendimki darknessler saglam ayakkabı deilmiş
bundan sonra ne foruma nede oyuna ugrarım darknessler hariç herkez kendine ii baksın ...!!!
bu benim fikrimdir saçma sapan yorumlar atmayın (emre)
Bu oyun benim için artık yok elveda!!!
- Darknessxdream
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
Re: Bu oyun benim için artık yok elveda!!!
emre bu sozlerini ve daha once sarf ettign sözleri senn gençliğine veriyorum. bence bunu fazla uzatam ve hakaret etme sennle bu zamana kdar konustgumuz tüm yazıları foruma koyarım o zmn bu kelimeleri konustugn için utanırsın. sana sadece uyarı verdik sen biiz teribye etmeye calsıtın saygı sınırnı aştın.
ve sana kimse demediki savascı charını boz büyücü ac vs.
sana kardes gib veda etmek isteidk ve yine öyle yapıyorum senin gençliğine veriyorum bu davranışları. sana hayatta basarılar dilierm emre.
ve sana kimse demediki savascı charını boz büyücü ac vs.
sana kardes gib veda etmek isteidk ve yine öyle yapıyorum senin gençliğine veriyorum bu davranışları. sana hayatta basarılar dilierm emre.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Darkness Loncasındaki insanlar en çok güvendiğim insanlardandır.Önce buna açıklık getireyim.
İkincisi ne kazığı yedin birde onu anlatsana bakalım ? Birde foto koyarsan seviniriz...
Orda Ulaş seni hala kardeş görerek dost görerek yaklaşmış.Fakat yazık..Bir oyun için ne hallere düşüyorsunuz.
İkincisi ne kazığı yedin birde onu anlatsana bakalım ? Birde foto koyarsan seviniriz...
Orda Ulaş seni hala kardeş görerek dost görerek yaklaşmış.Fakat yazık..Bir oyun için ne hallere düşüyorsunuz.
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
ben darkness nedir bilmem tanımam umrumdada olmaz. emre kardeşim eyw saolasın fakat ben kısa süre sonra loncamla oyuna dönüyorum biraz hasayım
iyileşince burdayım eskisi gibi olmasada gene buralardayım ama eski kfygfb olarak
sende bırakmıyorsun gülüm okey 
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
saol umutcum. genede burdan herkese soyluyorum. emreye kesinlikle kızmıyorum. ama şunuda herkes bilsin kimse kimseye kazık atmadı. bu tarz kelimelerle loncamız asla bi araya gelmez egerki illaki idda ediyorsa biri bunu koysun fotosunu anında bırakırım oyunu bidada oynamam

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
bu emre adam olsa dream diye çar açmaz bu isim bizim aponun çar isimleridir kabusların bunu bilmesi lazım