2 qrup qidiyoruz diyorum sn 1 qrup çıkartamıyon mu diyosunangelona yazdı:mitmet yazdı:taktik mesele deqil. az ama öz qidecek kişi bile yoq. kadime qidiyoruz anca 2-3 kişi loncadan 2-3 kişi diqer loncalardan 3-4 tane de tanıdık o kadar. eskiden 10 qrup qittiqimizi hatırlıyorum kadimeangelona yazdı:xPrince yazdı:bu iş zıvanadan çıktı arkadaşlar !!
Her gurupla gitmen boş,tek sefer git saglam git
İstersen özelden taktik veririm
Geçen gün sordum sizin loncadan birine kaç üyeniz var dedim 30 larda dedi sen o 30 üyeden saqlam bi qurup çıkartamıyonmu yani:D
LAN TAK ETTİ BE BU KADAR OLURMU YA
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LAN TAK ETTİ BE BU KADAR OLURMU YA
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
biz 2 kişi kesebiliyoruz. bunda zor olan hiç bir şey yok. üstü full mor olan birini al yanına, git paşa paşa kes.

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
morlarda sırada bekliyordu qelse de kessek diyeRapid yazdı:biz 2 kişi kesebiliyoruz. bunda zor olan hiç bir şey yok. üstü full mor olan birini al yanına, git paşa paşa kes.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
görev olmadıysa bu akşam yapalm benim görevm var bulursan beni alırm gruba senindee görevin Olur
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
tmm kardeş bu akşam gene bi deneriz.. kaçıncı olacaksa artıkmaniac yazdı:görev olmadıysa bu akşam yapalm benim görevm var bulursan beni alırm gruba senindee görevin Olur
- NirVAnxlider
- İskele Babası
- Klan: Lodos
verdınız butun taknıkler dogrudur ama ılk once onu uygulayacak bırını bulmalısın .... her taknık saglamdır bız dırenc 1000 lemeden de 3 kısı kesıyoduk ama herkez neyı nerde yapcanı ıyı bılıyodu