Selam dostlarım sizlere bir adet yalakagillerden sunucam Kendini Fianna ile açan Fianna'dan önce bir hiç olan yakın çevresi tarafından sevilmeyenSOĞAN BAŞIoldum diye havalara giren 180 derece dönen bir adam görmedim . Sözüm sanadır ey zilli bana bunu ver bana şunu ver derken bu lafların nerdeydi dönek çarımı kasıver dediğinde bu laflar neredeydin dönek eline ecel aldın kendini adamdanmı sandın dönek . Sevgili loncam size bu adamla konuşun konuşmayın demiyorum sadece sizlere bu adamın hangi karakterde bir kişi olduğunu göstermek istedim gerisi size kalmış .
Demek siz sanıyorsunuz Yaşar Bitti Yaşar Battı ha !!! Elmi yaman benmi Yaman görelim ...
Herkese Örnek olması dileğimle ben buna sapsız balta derim anlayana .
FiaNNa yazdı:Selam dostlarım sizlere bir adet yalakagillerden sunucam Kendini Fianna ile açan Fianna'dan önce bir hiç olan yakın çevresi tarafından sevilmeyenSOĞAN BAŞIoldum diye havalara giren 180 derece dönen bir adam görmedim . Sözüm sanadır ey zilli bana bunu ver bana şunu ver derken bu lafların nerdeydi dönek çarımı kasıver dediğinde bu laflar neredeydin dönek eline ecel aldın kendini adamdanmı sandın dönek . Sevgili loncam size bu adamla konuşun konuşmayın demiyorum sadece sizlere bu adamın hangi karakterde bir kişi olduğunu göstermek istedim gerisi size kalmış .
yav yasarım sen KÖYLÜNÜN lafına nıye bakıyon bak kendı bıle yazmıs
Demek siz sanıyorsunuz Yaşar Bitti Yaşar Battı ha !!! Elmi yaman benmi Yaman görelim ...
Herkese Örnek olması dileğimle ben buna sapsız balta derim anlayana .