Arzlar bu aralar dikkatli olmanızı tavsiye ederim !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Arzlar bu aralar dikkatli olmanızı tavsiye ederim !

Mesaj gönderen Reader »

Merhaba arkadaşlar;

Duyumlarıma göre bu aralar Lodos klanın önde gelen loncaların yetkili isimlerinin bir araya geldiğini duydum.Ne kadar doğru onu bilemem.Bende sağdan soldan duydum.Evet gelelim o görüşmelerde neler konuşuldu.Bildiğiniz üzere arzlar lodos kalesine hep gelir tüccarımızı keser ve ismet beyi kesme girişiminde bulunurlar.Ve çok rahat 20 25 kişi ile kesebilirler.Lodos kalesinin stratejik konumu buna elverişli.Ama arz kalesinin stratejik konumu buna elverişli değil.Handan hanımın kalenin en iyi yerinde korunduğu herkes tarafından biliniyor.Oraya çıkan arkadaşlar var ama handana vurabilen şu ana kadar görülmemiş bir olaydır.Ama arz tüccarın kesildiğini duydum.İşte bu aralar bu söylentiler konuşuluyor.Lodos klanı önde gelen loncaları teşkilatlanıp klansız oyuncular ile birlikte çok yakın zamanda Handana Ziyaret edecekler.Lodos klan kanalında konuşulan konulardan biride budur.Bu yüzden arzlar dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Bir gün gelir bakmışsınız handan kesilmiş veya kaleye tıkılıp handanın eteği altına saklanmış olarak bulabilirsiniz kendinizi. :twisted: :twisted: :twisted:
Reader
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Arzlar bu aralar dikkatli olmanızı tavsiye ederim !

Mesaj gönderen FabuLox »

Sakın kendi uydurman olmasın :)
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

Reader yazdı:Merhaba arkadaşlar;

Duyumlarıma göre bu aralar Lodos klanın önde gelen loncaların yetkili isimlerinin bir araya geldiğini duydum.Ne kadar doğru onu bilemem.Bende sağdan soldan duydum.Evet gelelim o görüşmelerde neler konuşuldu.Bildiğiniz üzere arzlar lodos kalesine hep gelir tüccarımızı keser ve ismet beyi kesme girişiminde bulunurlar.Ve çok rahat 20 25 kişi ile kesebilirler.Lodos kalesinin stratejik konumu buna elverişli.Ama arz kalesinin stratejik konumu buna elverişli değil.Handan hanımın kalenin en iyi yerinde korunduğu herkes tarafından biliniyor.Oraya çıkan arkadaşlar var ama handana vurabilen şu ana kadar görülmemiş bir olaydır.Ama arz tüccarın kesildiğini duydum.İşte bu aralar bu söylentiler konuşuluyor.Lodos klanı önde gelen loncaları teşkilatlanıp klansız oyuncular ile birlikte çok yakın zamanda Handana Ziyaret edecekler.Lodos klan kanalında konuşulan konulardan biride budur.Bu yüzden arzlar dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Bir gün gelir bakmışsınız handan kesilmiş veya kaleye tıkılıp handanın eteği altına saklanmış olarak bulabilirsiniz kendinizi. :twisted: :twisted: :twisted:
sen lodosmusun arz mısın kardeş xD
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Bu ne ya... Sanki ABD iran savaşı çıkacakmış gibi bahsetmiş :D kessinler ne olacak ? yok yani sanki handan ölünce arz klanındakılerın charları silinecekmiş gibi bi hava vermişsin :D :D :D
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

kfat4 yazdı:Bu ne ya... Sanki ABD iran savaşı çıkacakmış gibi bahsetmiş :D kessinler ne olacak ? yok yani sanki handan ölünce arz klanındakılerın charları silinecekmiş gibi bi hava vermişsin :D :D :D
gururlarına yediremez silerler belki bi kaç kişi belli olmaz öle bi bağlanmışki millet oyuna xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

kfat4 yazdı:Bu ne ya... Sanki ABD iran savaşı çıkacakmış gibi bahsetmiş :D kessinler ne olacak ? yok yani sanki handan ölünce arz klanındakılerın charları silinecekmiş gibi bi hava vermişsin :D :D :D
katılıyorum oyunu oynamak,savaşmak için değil dost kazanmak için oynayın
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

MORDuMan yazdı:
gururlarına yediremez silerler belki bi kaç kişi belli olmaz öle bi bağlanmışki millet oyuna xD
kardeş senin kitp okuman lazım :D yorum gücün çok zayıf :D korleg demek istedi ki: eğer handan kesilirse çarlar yönetici tarafından filan silinecek gibi bahsediyor sen şöyle anladın handan kesilirse gurura yediremeyip adamlar silecek :D :D bnm postçu dostum :D
Kullanıcı avatarı
taylanblt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen taylanblt »

FabuLox yazdı:Sakın kendi uydurman olmasın :)
AYNEN :P
Resim

BÜYÜCÜNÜN GERÇEK YÜZÜ ZİHNİNDEDİR
Deathmage
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Eyvah yine kan çıkacak =)
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

millet oyunla kafayı bozmuş:))
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?

“Genel Sohbet” sayfasına dön