Merhaba arkadaşlar;
Duyumlarıma göre bu aralar Lodos klanın önde gelen loncaların yetkili isimlerinin bir araya geldiğini duydum.Ne kadar doğru onu bilemem.Bende sağdan soldan duydum.Evet gelelim o görüşmelerde neler konuşuldu.Bildiğiniz üzere arzlar lodos kalesine hep gelir tüccarımızı keser ve ismet beyi kesme girişiminde bulunurlar.Ve çok rahat 20 25 kişi ile kesebilirler.Lodos kalesinin stratejik konumu buna elverişli.Ama arz kalesinin stratejik konumu buna elverişli değil.Handan hanımın kalenin en iyi yerinde korunduğu herkes tarafından biliniyor.Oraya çıkan arkadaşlar var ama handana vurabilen şu ana kadar görülmemiş bir olaydır.Ama arz tüccarın kesildiğini duydum.İşte bu aralar bu söylentiler konuşuluyor.Lodos klanı önde gelen loncaları teşkilatlanıp klansız oyuncular ile birlikte çok yakın zamanda Handana Ziyaret edecekler.Lodos klan kanalında konuşulan konulardan biride budur.Bu yüzden arzlar dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Bir gün gelir bakmışsınız handan kesilmiş veya kaleye tıkılıp handanın eteği altına saklanmış olarak bulabilirsiniz kendinizi. :twisted: :twisted: :twisted:
Arzlar bu aralar dikkatli olmanızı tavsiye ederim !
Re: Arzlar bu aralar dikkatli olmanızı tavsiye ederim !
Sakın kendi uydurman olmasın 
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
sen lodosmusun arz mısın kardeş xDReader yazdı:Merhaba arkadaşlar;
Duyumlarıma göre bu aralar Lodos klanın önde gelen loncaların yetkili isimlerinin bir araya geldiğini duydum.Ne kadar doğru onu bilemem.Bende sağdan soldan duydum.Evet gelelim o görüşmelerde neler konuşuldu.Bildiğiniz üzere arzlar lodos kalesine hep gelir tüccarımızı keser ve ismet beyi kesme girişiminde bulunurlar.Ve çok rahat 20 25 kişi ile kesebilirler.Lodos kalesinin stratejik konumu buna elverişli.Ama arz kalesinin stratejik konumu buna elverişli değil.Handan hanımın kalenin en iyi yerinde korunduğu herkes tarafından biliniyor.Oraya çıkan arkadaşlar var ama handana vurabilen şu ana kadar görülmemiş bir olaydır.Ama arz tüccarın kesildiğini duydum.İşte bu aralar bu söylentiler konuşuluyor.Lodos klanı önde gelen loncaları teşkilatlanıp klansız oyuncular ile birlikte çok yakın zamanda Handana Ziyaret edecekler.Lodos klan kanalında konuşulan konulardan biride budur.Bu yüzden arzlar dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Bir gün gelir bakmışsınız handan kesilmiş veya kaleye tıkılıp handanın eteği altına saklanmış olarak bulabilirsiniz kendinizi. :twisted: :twisted: :twisted:
Bu ne ya... Sanki ABD iran savaşı çıkacakmış gibi bahsetmiş
kessinler ne olacak ? yok yani sanki handan ölünce arz klanındakılerın charları silinecekmiş gibi bi hava vermişsin

KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
gururlarına yediremez silerler belki bi kaç kişi belli olmaz öle bi bağlanmışki millet oyuna xDkfat4 yazdı:Bu ne ya... Sanki ABD iran savaşı çıkacakmış gibi bahsetmişkessinler ne olacak ? yok yani sanki handan ölünce arz klanındakılerın charları silinecekmiş gibi bi hava vermişsin
![]()
![]()

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
katılıyorum oyunu oynamak,savaşmak için değil dost kazanmak için oynayınkfat4 yazdı:Bu ne ya... Sanki ABD iran savaşı çıkacakmış gibi bahsetmişkessinler ne olacak ? yok yani sanki handan ölünce arz klanındakılerın charları silinecekmiş gibi bi hava vermişsin
![]()
![]()
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
kardeş senin kitp okuman lazımMORDuMan yazdı:gururlarına yediremez silerler belki bi kaç kişi belli olmaz öle bi bağlanmışki millet oyuna xDkfat4 yazdı:Bu ne ya... Sanki ABD iran savaşı çıkacakmış gibi bahsetmişkessinler ne olacak ? yok yani sanki handan ölünce arz klanındakılerın charları silinecekmiş gibi bi hava vermişsin
![]()
![]()
- taylanblt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
AYNENFabuLox yazdı:Sakın kendi uydurman olmasın

BÜYÜCÜNÜN GERÇEK YÜZÜ ZİHNİNDEDİR
Deathmage
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Eyvah yine kan çıkacak 
millet oyunla kafayı bozmuş:))
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?