Arzlar öldü geriye hayaletleri kaldı
Re: Arzlar öldü geriye hayaletleri kaldı
pc arıza yaptı servıse yolladım forumda ahkam kesmek klay oluyor dımı ylcn denen sahsı ır kere yakaladım meteorda baktım bnı gorunce nasıl topuk yapacagını sasırdım saga sla crparak kactı
Sen karşıma bi grup Lodos yerine karşıma tek çık bak bakaLım kim hayaLet kim gerçek.. 
Sizin hayaLLerinizin bittiği yerde bizim gerçekLerimiz başLar
Sizin hayaLLerinizin bittiği yerde bizim gerçekLerimiz başLar
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
bosu bsna laf ebeliği yapma bana pc gelsı ben senı yakalarım
ws ye gel dediğimde cevap yok teke tek ws yemiyorHeroturk yazdı:bosu bsna laf ebeliği yapma bana pc gelsı ben senı yakalarım
sana pm ile cvp yolluyorum sn kez uzatma artık
nasılsa seni tek görecem
ayrıca sayın TWTY konuya kilit atman rica olunur
Gel la 30 kişi gelHeroturk yazdı:bosu bsna laf ebeliği yapma bana pc gelsı ben senı yakalarım
Swaqqerxx [49]
Darkxreal [49]
JacKSwaqqeR [49] <Kıyametin Mahşeri> Loncası
Darkxreal [49]
JacKSwaqqeR [49] <Kıyametin Mahşeri> Loncası
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Onereal yazdı:Gel la 30 kişi gelHeroturk yazdı:bosu bsna laf ebeliği yapma bana pc gelsı ben senı yakalarımne fayda
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Herotürk ? Herotürk ilk defa duydum ismını sen kendın hayaletsın 46 lwl lodos ezüqü
(Bankanın ilerisinden gelen arzları görmuyosun kör)
Filmın Sonu Bankanın ordakı arzlar gelır,Ve Ortakı lodoslara Yere yalatır Filmın sonu :lol:
(Bankanın ilerisinden gelen arzları görmuyosun kör)
Filmın Sonu Bankanın ordakı arzlar gelır,Ve Ortakı lodoslara Yere yalatır Filmın sonu :lol:
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
alt tarafı ufak bır resım koyduk arkadas ne kadar buyuk sorun oldu bu ya vay arkadas demekkı sızınle sohbet edılmıyor saf mısınız la siz
bır daha foruma yazı yazarsam