Birde Oyun Yetkililerinden bir açıklama olabilseydi daha kapsamlı bir anlam katabilirdik doğrusu .. Çünki herkes farklı bir düşünce içerisinde .. Ama herkese saygı duyuyorum .. f1 , f2 vd. İkv İçinde komutlanmış durumdadır. Birde bazı arkadaşlarımız yandaki 1,2 vd. tuşları söylemiş .. Onlarda Üstteki komutları veriyor arkadaşım
Soner12 yazdı:Birde Oyun Yetkililerinden bir açıklama olabilseydi daha kapsamlı bir anlam katabilirdik doğrusu .. Çünki herkes farklı bir düşünce içerisinde .. Ama herkese saygı duyuyorum .. f1 , f2 vd. İkv İçinde komutlanmış durumdadır. Birde bazı arkadaşlarımız yandaki 1,2 vd. tuşları söylemiş .. Onlarda Üstteki komutları veriyor arkadaşım
Herkese İyi Oyunlar , İyi Forumlar ..
TEŞKİLAT
num tuşları ile normal tuşlar farklıdır. daha kolay olur diye bn de saqdaki num tuşlarını kullanayım dedim ama işlemedi.
not : num lock açıktı
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Oyunumuzda Seviye Limiti arttığı zaman oluşabilecek sorunları hiç düşündünüz mü ?
Seviye Limiti arttığında doğal olarak yeni yetenekler geliyor.. Fakat Şu an bile zor sığdırdığımız yetenekleri , yeni yetenekler geldiğinde nasıl sığdıracağız ? :?: [RESİM 1 , 2 , 3]
o skillere sığdırmıyacak kdr her skile werecek adm ztn kmseyi itemli olsada kesemez + büyücülerde bilgileri koymassın bukadar basit 10 lwl 20 yetenek puanıdır birini 15 yptn dielm eskielrden istedinfden 55 puan medi 10 yptn 5 den 1 yer extra kalıoo