Merhabalar,
Bu konuyu destekteki arkadaşlara da yazdım fakat burada da paylaşmak istiyorum.
Grup bölgeleri gelmeden önce hem şikayet ettiğimizde şikayet sonucu geliyordu, hem de biri bizi şikayet edip ceza aldığımızda mail geliyordu. Grup bölgeleri gelid ve artık ikisi de gelmiyor. Direk susturma. Ne bir bildirim, ne bir mail, hiç birşey yok.
Gene çarım susturulmuş. Ne bir bilgi var, ne bir mail hiç birşey. Yönetici arkadaşlardan bu konuyla ilgilenmesini rica ediyorum.
Şikayet ve Ceza Bildirimi
Şikayet ve Ceza Bildirimi
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Re: Şikayet ve Ceza Bildirimi
ee yokmu yazacak birşeyi olan hadi bakalım. Sadece banmı gelmiyor bu bildirimler?
- Yusufegemennn
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Karakterlerini Sobee'ye aktardıysan gelmez..Sobee üyeliğinde olanlar destek ten öğrenebiliyor.
!.....Yusufegemennn|Lionlxlpasserby.....!
- darx39
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legend Of TayFa
Mynet ve TTnet üyeleri cezalarını ilgili e-postalarından öğrenebilirler. Eğer Sobee üyeliğinizi telefon numaranız ile açtıysanız İkv destek formundan ceza bildiriminizi öğrenebilirsiniz.
xxXXTaYFaLaRXXxx
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Göster
Desteğe de yazdım ama bilgi maili hiç bir şekilde gelmiyor grup bölgeleri açıldığından beri. Üyeliğim Mynetten ...
- HatayLixHaSaN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
pokuman'cım destek sana cezan bittiğinde ulaşıcaktır merak etme
MafyaxYargıÇ
ÖrgüLüxHatayLı / RdmxHatayLı / TayfaxHatayLı / FianxHatayLı ...
GÖRÜNEN KÖY UZAKTA DEİLDİR
PİZZANIN AMBULANS'TAN DAHA ÇABUK GELDİĞİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ
GÖRÜNEN KÖY UZAKTA DEİLDİR
PİZZANIN AMBULANS'TAN DAHA ÇABUK GELDİĞİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ
k.p vercem dıye kandırdı 500bınımı aldı Meran serrverınde yenı baslaynalr bu adama kanmayın Tikyyxsinan fotograf nasıl konuluyor onu anlamadım
krdşim gçn yertında domuzun orda adm ana bacı yapıo krslık vernce sus yiyosun tmele insene krdş bak bakıyım haklıyı bul... :evil:
Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.
İyi eğlenceler.
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.
İyi eğlenceler.