Ufkabakan,Selami Kelaynak (Araştırma)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ufkabakan,Selami Kelaynak (Araştırma)

Mesaj gönderen Mrxbaris »

Forumkral yazdı:Güzel bir konu lakin yanlışlar var.Düzeltelim:
1-Arkadaş güzel bir hikaye yazmış ama Ufkabakan yazısı Selaminin elinden çıkmıştır.
2-Selami ve Kuklacı olarak ikiye ayırdığımız karakter aslında Kuklacıdır.(Nasıl anladım.Daha hiç kimsenin bilmediği adayı bulan Kuklacıdır.Başka biri neden onunla gelsin.Kuklacı hep maskeliydi yüzünü gören yoktu.Maskesini çıkartıp tebdli kıyafet dolaştığında(Selamı Kelaynak olarak) kimse onu tanımyor ve yaptıkları göze batmıyordu.Kuklacı da Selamide adadan ayrılmışlar.)
3-Kuklacı namı değer Selami Kelaynak(Soyadı da size uydurma gelmiyormu?)59 seviye geldiğindede izini sürmeye devam edeceğimiz bir karakter olacak diye düşünüyorum çünki ilk önce çemberlitaş var bu kesin.(Ama Meran labirenti gibi çemberlitaştan kuklacının olduğu bölgeye bir gidiş olası)
Bunlar tarihçeden hikayelerden ve görevlerden edindiğim bilgiler ışığında oluşan düşünceler ama şu varki Selami Kelaynak' ın kim olduğu herkesi şaşırtacak.
selamı görevi oyun 99 lwl olsada bitmez bnce :)
Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen delgado »

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Lodos kalesinin ordaki taşta yakında karaya ved yazıyor ve teşkilat telefonuyla konuştuğumuzda alo ben selamı buyrun diyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön