Yeni sınıf
- balikesirli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni sınıf
İkv'de olan sadece 3 sınıf var ve herkes 3 veya daha fazla çarına girdikten sonra sıkılıyor böylece oyunu kapatıyor ya da bırakıyor. Bu gibi oyuncuları oyuna biraz daha bağlı tutmak için yeni bir karakter geliştirilebilir örneğin:Okçu diye yeni bir karakter sınıfı çıkarabilir tartışma çıksın istemiyorum herkes sadece fikirlerini söylesin...
Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: Yeni sınıf
hiç düşündünmü o yeni sınıfa 1 lwl den 49 lwl itemler geleceği oyunu hikayesi değişeceği bence bunların imkanı yok
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
HAYIR KESINLIKLE 3 SINIF YETERLI
Yeni çıkan bölgeler eşyalar v.b. oyunda süreklı yenilikler oldukça kımsenın canının sıkıldığını sanmıyorum ben.
Zaten oyunda 3 sınıf var ama 3 sınıfın da bütün yeteneklerını kullanmıorsun kı, 3 sınıftan sıkılıyorsan yeteneklerine göre ikv de yuzlerce sınıf var.
ikv de yetenekler bol , onları bitleştirerek kendine özel bir sınıf oluşturaiblirsin.Hangi yeteneği hangisiyle kullanacağın sana bağlı yanı bence başak bir sınfa gerek duyulacak bir oyun değil.
Yeni çıkan bölgeler eşyalar v.b. oyunda süreklı yenilikler oldukça kımsenın canının sıkıldığını sanmıyorum ben.
Zaten oyunda 3 sınıf var ama 3 sınıfın da bütün yeteneklerını kullanmıorsun kı, 3 sınıftan sıkılıyorsan yeteneklerine göre ikv de yuzlerce sınıf var.
ikv de yetenekler bol , onları bitleştirerek kendine özel bir sınıf oluşturaiblirsin.Hangi yeteneği hangisiyle kullanacağın sana bağlı yanı bence başak bir sınfa gerek duyulacak bir oyun değil.

Şimdi Eminönü'nde...
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Desteğe öneri olarak gönder kardeşim
4. bir sınıfa gerek yok işte. Zaten bu 3 sınıfı 3 yıldır zor dengelediler 3. sınıfta çıkınca bu karakterlerın dengesi bozulacak. Bu konuya kilit lüften

Şimdi Eminönü'nde...
4. sınıf oluşturmak için oyunun dengesini tekrar kurmak zorunda kalacaklar. Daha 3 sınıfın dengesi tam olarak sağlanamamışken 4.sınıf çıkarsa iş zıvanadan çıkar.
Sorun değil çözüm yaratın.
- Conqueror
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Katılıyorumgirayankara yazdı:Ok atmak istiyorsan arbelatları kullanabilirsin
İmza düzenlendi.
Onaylıyorum kardeşim.Aynen.Helper yazdı:4. sınıf oluşturmak için oyunun dengesini tekrar kurmak zorunda kalacaklar. Daha 3 sınıfın dengesi tam olarak sağlanamamışken 4.sınıf çıkarsa iş zıvanadan çıkar.

Şimdi Eminönü'nde...
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
sadece yıkıcı yorum yapıyorsunuz.ama eskı konulara bakarsanız yenı sevıyeler geldıgınde //59// avcı dıye bır sınıf acılabılır dıyo admınler