Sobee Login ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
anonimm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Sobee Login ??

Mesaj gönderen anonimm »

Dün gece saat 2.00 civarında oyundan çıktım. Daha sonra saat 2.30 sıralarında tekrar oyuna girmek istedim. Sunucu seçtim , üye adı ve şifreyi yazdım. Ama karşımda böyle bir hata çıktı.
'' Server Error in '/sobeelogin' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster. ''
Bu yazının devamı var ama hepsini kopyalamadım. Sabah kalkınca oyunu silip tekrar kurdum ama halen aynı sorun. Yetkili ya da konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sobee Login ??

Mesaj gönderen xFirelifex »

Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?

Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.

Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
anonimm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen anonimm »

Teşekkür ederim hallettim sorunu sayende :)
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Kullanıcı avatarı
CoLDxoNe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CoLDxoNe »

anonimm yazdı:Dün gece saat 2.00 civarında oyundan çıktım. Daha sonra saat 2.30 sıralarında tekrar oyuna girmek istedim. Sunucu seçtim , üye adı ve şifreyi yazdım. Ama karşımda böyle bir hata çıktı.
'' Server Error in '/sobeelogin' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster. ''
Bu yazının devamı var ama hepsini kopyalamadım. Sabah kalkınca oyunu silip tekrar kurdum ama halen aynı sorun. Yetkili ya da konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
Kısaca oyun bile seni istemiyo juju girme oyuna :D
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
anonimm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen anonimm »