ARKADAŞLAR MADEN YORMA DEĞİL ŞANS İŞİDİR. 200 TANE ÇEKSENİZ SAF ÇIKMAZ, AMA BİR BAKARSINIZ ARD ARDA 2 SAF ÇIKMIŞ. MADEN YORMAKLA SAF ÇIKMASININ HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR.
BU GÜN BÖLGEDEN BİR SÜRÜ ARKADAŞ BANA MADENİN YORMAKLA ÇIKACAĞINI SÖYLEDİ. BENDE BU SAÇMALIĞA KAHKALARLA GÜLDÜM. ARD ARDA 2 TOPAZ ÇEKİP KENDİSİNE PRİNT YOLLADIM, AĞZI AÇIK KALDI.
TEKRAR SÖYLEYEYİM, SAF MADENİ YORMAKLA ÇIKMAZ.
NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ !!!!!!!!!
- TURKKOMANDOSU
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ !!!!!!!!!

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
DELİRİN BRE ÇAPULCULAR!
Re: NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ !!!!!!!!!
Hadi be. O kadar heveslendik biz de.
Sorun değil çözüm yaratın.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
evet haklısın gerçekten şans işi Mesela topaz madenınden mavi topaz çıkması % 0,01(uydurdum belkı daha yuksek)TURKKOMANDOSU yazdı:ARKADAŞLAR MADEN YORMA DEĞİL ŞANS İŞİDİR. 200 TANE ÇEKSENİZ SAF ÇIKMAZ, AMA BİR BAKARSINIZ ARD ARDA 2 SAF ÇIKMIŞ. MADEN YORMAKLA SAF ÇIKMASININ HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR.
BU GÜN BÖLGEDEN BİR SÜRÜ ARKADAŞ BANA MADENİN YORMAKLA ÇIKACAĞINI SÖYLEDİ. BENDE BU SAÇMALIĞA KAHKALARLA GÜLDÜM. ARD ARDA 2 TOPAZ ÇEKİP KENDİSİNE PRİNT YOLLADIM, AĞZI AÇIK KALDI.
TEKRAR SÖYLEYEYİM, SAF MADENİ YORMAKLA ÇIKMAZ.
ihtimalle çıkıyorsa Her çekişte o ihtimal uygulanır yanı 1000 tane de 1 mavi topaz çıkacak die bişey yok. Her toplamaya başladığınızda o ihtimal sayılır eğer % 0,01 e denk gelırse mavi topaz başka bir ihtimal olursa topaz gibi olduğunu düşünüyorum.

Şimdi Eminönü'nde...
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bende oldu söyle çıktı 2.de iridyum 4.de akik ilkte açık pembe amesit gibi böyle bir kaç tane daha var kasılırken çıktı hep zaten madende yatmak maden için yarışmak bana göre değil ezik olayım oyundan zevk alayım bana yeter tabi arada oturum öylesine maden çekiyorum ama arada
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K